Super ervaring, super team.
Zeer goede uitleg gekregen van een heel geduldige instructeur.
Iets om nooit te vergeten.
Super ervaring, super team.
Zeer goede uitleg gekregen van een heel geduldige instructeur.
Iets om nooit te vergeten.
Bedankt voor de mooie review. Groeten en wie weet tot zines
Een ontzettend mooie en toffe ervaring. Wij hebben eerder gedoken maar geen certificaat. We hebben daarom eerst een oefenduik gedaan, dat was wel fijn, ook I'm de instructeurs alvast te leren kennen.
We waren er een groot deel van de dag zoet mee en dat was echt top! De duik naar het museum was ontzettend mooi en het was tof om ook de betekenis erachter te kennen.
Echt een geweldige ervaring! Heel professioneel en super vriendelijk
Bedankt voor je mooie review.
Wij hebben verschillende duiken gedaan bij Dive College Lanzarote, waaronder een opfrisduik en de duik naar Museo Atlantico. Wat een ontzettend fijne duikschool! Vooral de persoonlijke sfeer die er hangt vonden wij heel erg fijn. Je leert de mensen die er werken snel kennen, iedereen maakt een praatje met je en ze doen allemaal hun uiterste best om je duikervaring zo fantastisch mogelijk te maken.
Wij hadden al een tijd niet gedoken en de eerste duiken waren best weer spannend. De mogelijkheid voor een opfrisduik is heel fijn. Toen ik toch nog wat angstig bleek, heeft instructeur Damian me met grapjes, geduld en heel prettige begeleiding geholpen mijn plezier in duiken weer terug te vinden. We hebben nu al heimwee naar Dive College Lanzarote en komen zeker nog eens terug om naar Flamingo Wall te duiken!
Hallo, heel erg bedankt voor dit leuke bericht. We hopen jullie nog eens terug te zien vor Flamingo Wall
Professionele begeleiding, vriendelijke monitoren, goed materiaal ter beschikking, hygiënisch. Veel variatie in duikplaatsen met vaste en variabele planning.
Bedankt voor je review. We hopen je snel weer terug te zien
Is niet de eerste keer dat ik hier kom duiken maar zoek niet verder als je daar in de buurt bent om de duiken. Is professionele club en dit qua begeleiding en materiaal.
Volgend jaar zien ze mij weer. :-)
Bedankt voor je leuke berichtje. We zien je snel weer terug
Geweldige duikvakantie.
Vanaf het eerste moment van kennismaking per mail een goed gevoel.
Als duikinstructeur veel centra gezien.
Deze? Goed uitgerust. Prima materiaal. Geweldig duikteam.
Je kan er terecht in het (uiteraard) Spaans, Nederlands, Duits, Engels, Italiaans.
Zeer behulpzaam. Duikveiligheid staan voorop.
Heldere briefings. Voor alle niveau's.
Heel gezellig. Mooie duiken op diverse plekken.
Museo Atlantico en nog een aantal plaatsen, steeds goed bereikbaar per boot.
Huisrif met grote baarzen.
Kom ik zeker nog terug.
Bart en team, Super bedankt!