Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de Tripadvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Betalingen aan ons kunnen de volgorde van de weergegeven prijzen beïnvloeden. De kamertypes kunnen verschillen.
Hotels in de buurt
Beoordelingen (2.251)
Beoordelingen filteren
2.251 resultaten
Waardering van reizigers
667
811
467
167
139
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
Waardering van reizigers
667
811
467
167
139
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Geselecteerde filters
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
6 - 11 van 2.251 beoordelingen
Beoordeeld op 5 augustus 2019

We zaten hier 13 dagen en het was een heerlijke vakantie! De huisjes zijn erg leuk opgezet, geschakelde huisjes met een deur er tussen. Als je luidruchtige buren hebt, heb je pech. Ze zijn wel wat gedateerd maar verder prima. Ons huisje was schoon en werd 5x in de week schoon gemaakt en kregen we ook nieuwe handdoeken. Er waren erg veel Nederlanders en Engelsen. Toen we gingen ontbijten (rond 08.30 uur) waren er nog genoeg bedjes bij het zwembad over. Het eten was heel erg goed en gevarieerd. Echt voor ieder wat wils. Het personeel en het animatieteam zijn super vriendelijk. Speciaal bedankje aan de kok Hassan en het barpersoneel. Het aquapark is geweldig met mooie glijbanen. Je kan ook in 5 minuten naar beneden naar het strand lopen. Een leuke wandeling en daar zijn 2 supermarkten. Enige nadeel vond ik dat je na de minidisco nog ruim een uur moest wachten tot de show begon (die begon rond 21.30 uur). Verder top vakantie.

Kamertip: Het zijn geschakelde woningen dus iedereen heeft een mooi zonnenterras
Datum van verblijf: juli 2019
  • Reistype: Reisde met familie
    • Prijs/kwaliteit
    • Kamers
    • Service
Bedank riannedewolff81
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Trek765837, The entire Relaxia Lanzasur Club Team van Lanzasur Club, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 6 augustus 2019
Google-vertaling

Dear Guest,

First of all we would like to say thank you for choosing our hotel and for sharing your experience with other travelers.

It´s a real pleasure to read your opinion, which is so important for us to improve our work day by day and to offer the best service for our guests.

Thank you for your nice words about our staff, especially about Hassan and the personal of the bar.

It makes us happy and proud that we could be part of your holiday memories.

We would like to confirm to you that analyze with detail your comments made about the pool mats.

We wish you all the best and it will be a real pleasure to welcome you soon in our installations.

Please let us know about reservations in the future.

Sunny regards from Lanzarote

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 28 juli 2019 via mobiele applicatie

Voor een 3* is het goed te doen. Wel oogt het bij het zwembad smoezelig, overal liggen weggewaaide bekers, ligstoelen zijn niet heel schoon en vieze bijbehorende tafeltjes. De tafelkleedjes in het restaurant worden ook niet verschoond nadat elke gast/ gezin heeft gegeten. Het eten vond ik prima voor 3*. Bungalows werden heel goed schoongemaakt. Waterpark is ideaal en ook handig dat daar eten en drinken gehaald kan worden. Animatie voor de kids leuk, savonds vaak flauwe animatie. Soms wel leuke shows of muziek. Personeel van de kids club erg vriendelijk. Bij de poolbar vond ik het personeel matig.

Datum van verblijf: juli 2019
Reistype: Reisde met familie
Bedank noajulian
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Trek765837, The entire Relaxia Lanzasur Club Team en Lanzasur Club van Lanzasur Club, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 28 juli 2019
Google-vertaling

Dear Guest,

First of all we would like to thank you for having chosen our hotel for your recent trip to Lanzarote and for taking the time to review us online.

We would like to confirm to you that analyze with detail your comments made about the cleaning.
Thank you for your nice words about our animation team and our waterpark.

We truly value your feedback, comments like yours enable our continuous pursuit of excellence in everything we do.

The Management and all the staff wishes you all the best and we are looking forward to welcome you soon once again in our installations.

Sunny regards from Lanzarote !!

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 2 juli 2019 via mobiele applicatie

Relaxia is gewoon een goed hotel ,met goed eten voor een ieder watalleen bij het zwembad oogt het allemaal wat rommelig en natuurlijk ook de bedjes reserveren, in de eetzaal zitten af en toe varkens vooral mensen met kleine kinderen die alles wat op de grond valt ook gewoon laten liggen, en het personeel ruimt het met een glimlach op hoor

Datum van verblijf: juni 2019
Reistype: Reisde met een partner
Bedank JanL2756
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Trek765837, The entire Relaxia Lanzasur Club Team van Lanzasur Club, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 3 juli 2019
Google-vertaling

Dear guest,

Thank you for your fidelity and your trust in our Hotel and for your opinion.

The satisfaction of our guests is our main objective and opinions like yours are our base tools in order to improve day by day the services we offer.

Please let us know about reservations in the future, it will be a pleasure to see you once again here with us.

The Management and all the Relaxia Lanzasur team wishes you all the best and some sunny regards !!!

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 2 juni 2019 via mobiele applicatie

Bij aankomst 3 uur wachten tot de kamer klaar was , voor alles moest extra betaald worden(kluis , airco borg badhanddoeken) behalve voor de WiFi .
Om het zwembad gore tafels , oude schimmel parasols , oud meubilair en vogelpoep op de grond naast het zwembad .Alles heeft een smoezelige uitstraling . De huisjes zijn mega verouderd . Eten slecht in een schreeuwerige ruimte die ook erg vies oogt en is, wordt niet schoongemaakt. Het vriendelijke personeel maakt het verblijf nog enigszins goed , gelukkig was het strand heerlijk toeven en loopafstand . Ik geef dit resort 1 ster voor het lieve personeel .

Datum van verblijf: mei 2019
Reistype: Reisde met familie
Bedank c_linew
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Trek765837, The entire Relaxia Lanzasur Club Team van Lanzasur Club, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 3 juni 2019
Google-vertaling

Dear guest,

First of all we would like to thank you for sharing your opinion here on the Trip Advisor community, we are sure that other travelers appreciate it.

It makes us very proud to read your kind compliments with regard to our staff.
The opinion of our guests are the main goal to improve our work day by day.

We would like to apologize about the inconvenience you had.

We greatly appreciate any kind of feedback as this gives us the opportunity to improve our services.

It will be a pleasure to welcome you once again here in Playa Blanca. Please let us know about further reservations.

The Management and all the Relaxia Lanzasur Club Team wishes you a wonderful summer and sunny regards.

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 29 mei 2019

het is een resorts met bungalowtjes dit alles is in de rondte gebouwd

met de zwembanden in het midden
het is een al inclusief resort wat ik wel raar vond dat je bvb voor slush puppie ijsjes gewoon moet betalen .
alles doet wel wat gedateerd aan de huisjes zijn klein en als je met twee volwassenen en twee kinderen gaat slapen de kinderen in de woonkeuken op een soort bedbank .
dat gaat voor een week redelijk maar twee weken is niet te doen .
ze hebben wel erg vriendelijk personeel en een leuke animatie .
er zit een mooi waterpark aan cast dat is erg leuk voor de kinderen .
de plaats Playa Blanca is ook zeer de moeite waart om te bezoeken .
regel dan wel via het hotel een taxi dan ben je nooit te duur uit

Datum van verblijf: augustus 2018
  • Reistype: Reisde met familie
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Service
Bedank goovert68
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Trek765837, The entire Relaxia Lanzasur Club Team van Lanzasur Club, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 31 mei 2019
Google-vertaling

Dear Guest,

First of all we would like to say thank you for choosing our hotel and for sharing your experience with other travelers.

It´s a real pleasure to read your opinion, which is so important for us to improve our work day by day and to offer the best service for our guests.

Thank you for your nice words about our staff.Also your opinion about the situation of the hotel pool.

It makes us happy and proud that we could be part of your holiday memories.

We wish you all the best and it will be a real pleasure to welcome you soon in our installations.

Please let us know about reservations in the future.

Sunny regards from Lanzarote.

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken