Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hotels in de buurt
Beoordelingen (2.087)
Beoordelingen filteren
2.087 resultaten
Waardering van reizigers
613
767
432
152
123
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
Waardering van reizigers
613
767
432
152
123
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Geselecteerde filters
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
4 - 9 van 2.087 beoordelingen
Beoordeeld op 19 maart 2019 via mobiele applicatie

Precies zoals we online hadden gevonden.... een top vakantie. Zon, zee, strand en van alles dichtbij te vinden. Lanzasur is een aanrader voor stellen, families, jong en oud. Het fijne vonden wij dat we in een bungalow zaten. Je eigen plekje waar je ook op je terras kunt zitten. Drankje is zo gehaald bij de verschillende aanwezige barren. Ruime tijden waar je gebruik kunt maken van het buffet. Het buffet is zeer ruim opgezet en voor ieder wat wils met een duidelijke omschrijving in verschillende talen zodat je weet wat je eet. Het wordt gedraaid door vele mensen en de service is prima. Animatie was er veel en veelzijdig (voor ons niet nodig maar wel handig om te weten)

Datum van verblijf: maart 2019
Reistype: Reisde met een partner
1  Bedank sagittabroek
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Trek765837, The entire Relaxia Lanzasur Club Team van Lanzasur Club, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 20 maart 2019
Google-vertaling



Dear Guest,

On behalf of our entire team we would like to extend you our gratitude for your loyalty towards our Relaxia Lanzasur
We are proud that you have enjoyed your experience with us due to that you enjoyed the tranquility and the installations here in Playa Blanca.

We wish you all the best and we already are looking forward to welcome you once again in our Hotel.

Send you our best wishes and some sunny regards,

The Relaxia Lanzasur Management

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 12 maart 2019 via mobiele applicatie

Wij waren hier met 2 stellen 60+ maar waren echt onder de indruk van dit bungalow park. Het personeel is uiterst vriendelijk en niets is ze teveel, wij kregen 2 geschakelde bungalows omdat we tegelijk geboekt hadden. Zonder dat we daarom gevraagd hadden, er is hier een heel actief recreatie team. Voor mensen met kinderen echt leuk ze hebben ook een kinderdisco savonds.
Wel overal muziek en soms wat te hard vond ik maar ik ben slechthorend dus dat is altijd lastig. Het eten is echt heel erg goed en overdadig er is van alles en ook de deserts zijn geweldig! Lanzarote is een prachtig eiland huur wel een auto zeker aan te raden!

Datum van verblijf: maart 2019
Reistype: Reisde met vrienden
Bedank 15arjenf
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Trek765837, The entire Relaxia Lanzasur Club Team van Lanzasur Club, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 12 maart 2019
Google-vertaling

Dear Guest,

First of all we would like to say thank you for choosing our hotel and for sharing your experience with other travelers.

It´s a real pleasure to read your opinion, which is so important for us to improve our work day by day and to offer the best service for our guests.

Thank you for your nice words about our staff.
It makes us happy and proud that we could be part of your holiday memories.

We wish you all the best and it will be a real pleasure to welcome you soon in our installations.

Please let us know about reservations in the future.

Sunny regards from Lanzarote.

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 26 januari 2019

We verbleven all inclusieve in Relaxia Lanzasur Club van 8 tot 15 december. Ons huisje nr 121 lag vrij dicht bij de receptie, het restaurant en het zwembad . Het voldeed geheel aan onze verwachtingen. We hadden problemen met afloop van de lavabo in de badkamer , maar dit euvel werd onmiddellijk na melding opgelost. Bij aankomst vonden we de dame van de receptie een beetje stug , de volgende dagen was het personeel vriendelijker. Vooral Jordi, die hielp altijd met een glimlach. Het personeel in het restaurant Monica, Iliana , en de animatoren waren uitermate vriendelijk. Ook de man van de buiten bar . Het waterpark is top.. al hebben we er zelf geen gebruik van gemaakt.. Het eten was zeer gevarieerd, lekker en steeds warm ( wat niet overal het geval is) . We hadden bovendien het geluk temp. van 25 te hebben... dus al bij al een uitermate geslaagde vakantie .. Voor herhaling vatbaar.

Kamertip: Voor wie met kinderen gaat misschien een huisje vragen dat niet te ver af is van ingang van het waterpark.
Datum van verblijf: december 2018
  • Reistype: Reisde met vrienden
    • Locatie
    • Slaapkwaliteit
    • Service
Bedank Gringuitalatina
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Trek765837, The entire Relaxia Lanzasur Club Team van Lanzasur Club, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 27 januari 2019
Google-vertaling

Dear Guest,

On behalf of our entire team we would like to extend you our gratitude for your loyalty towards our Relaxia Lanzasur

We are proud that you have enjoyed your experience with us and that you enjoyed the tranquility and the installations here in Playa Blanca.

We wish you all the best and we already are looking forward to welcome you once again in our Hotel.

Send you our best wishes and some sunny regards,

The Relaxia Lanzasur Management.

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 16 december 2018 via mobiele applicatie

Eenvoudige maar prima bungalows die op korte afstand van het zwembad gelegen zijn. Strand op korte afstand lopen van het hotel. Uitgebreide buffetten met voldoende keuze voor iedereen. Bij alle maaltijden live cooking. 'S morgens 3 soorten omelet naast de gekookte, gebakken en roereieren. Ook heerlijke pancakes met chocolade saus. Het was wel jammer dat 1 van de 2 zwembaden niet verwarmd was. Het bad dat wel verwarmd was volledig in gebruik door kleine kinderen waardoor het niet mogelijk was om als volwassene enkele baantjes te trekken. Maar overall een prima prijs- kwaliteit verhouding. Ook een pluspunt was dat er genoeg animatie was. Zelfs in het laagseizoen waarin ik verbleef was er elke avond wel wat te beleven.

Datum van verblijf: november 2018
Reistype: Reisde alleen
Bedank Jami6169
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Trek765837, The entire Relaxia Lanzasur Club Team van Lanzasur Club, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 17 december 2018
Google-vertaling

Dear guest,

First of all, we would like to thank you for choosing our hotel and for sharing your experience with other travelers.

It is a real pleasure to read your opinion, which is so important for us to improve our work day by day and offer the best service for our guests.
Thank you for your loyalty and your confidence in our hotel and for your positive and pleasant opinion.

We would like to apologize about the inconvenience you had with our swimming pool and we would like to inform you and also other guests that the problem is already resolved. Once again sorry for the caused trouble.

The satisfaction of our guests is our main objective and opinions like yours are our basic tools to improve day to day the services we offer.

Please, let us know about reservations in the future, it will be a pleasure to see you again here with us.

The management team and the entire Relaxia Lanzasur team wish you the best and some kind regards.

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 11 december 2018 via mobiele applicatie

Super hotel. Lekker eten en goede service. Erg kindvriendelijk en heel vriendelijk personeel. 1 babyzwembad 1 verwarmd bad en een koud bad maar wel top. Ook erg leuk is het waterpark wat bij het hotel hoort erg leuk en gezellig. Animatie was erg goed. Ze deden het erg leuk maar we zijn er in juni ook geweest animatie van toen was beter.

Datum van verblijf: december 2018
Reistype: Reisde met familie
Bedank Wesley W
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Trek765837, The entire Relaxia Lanzasur Club Team van Lanzasur Club, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 12 december 2018
Google-vertaling

Dear Guest,

On behalf of our entire team we would like to extend you our gratitude for your loyalty towards our Relaxia Lanzasur
We are proud that you have enjoyed your experience with us and that you enjoyed the tranquility and the installations here in Playa Blanca.

We wish you all the best and we already are looking forward to welcome you once again in our Hotel.

Send you our best wishes and some sunny regards.

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken