Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hotels in de buurt
Beoordelingen (3.684)
Beoordelingen filteren
3.685 resultaten
Waardering van reizigers
2.031
1.127
362
97
68
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
Waardering van reizigers
2.031
1.127
362
97
68
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Geselecteerde filters
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
4 - 9 van 3.685 beoordelingen
Beoordeeld op 29 mei 2019

Al bij de ontvangst voel je je thuis en relaxed in dit hotel. De ligging van het hotel is ook zeer centraal. Het personeel doet zijn uiterste best om je verblijf aangenaam te maken. We hadden een klein probleempje, en dat werd onmiddellijk opgelost. De kamer is ruim, proper en gezellig. De openbare ruimtes in het hotel zijn zeer gezellig en het is er altijd aangenaam vertoeven. En het eten ... tja wat moet ik daarvan zeggen : in 1 woord : geweldig, een zeer ruime keuze, voor elk wat wils.
Dit hotel is een echte aanrader !

Kamertip: Het hotel bestaat uit blokjes van 2 verd per verd een kamer. Hoe verder verwijdert van het zwembad, hoe rustiger ...
Datum van verblijf: mei 2019
  • Reistype: Reisde met een partner
    • Locatie
    • Hygiëne
    • Service
Bedank Tonia S
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
H10WhiteSuites, Director General van Sentido H10 White Suites, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 30 mei 2019
Google-vertaling

Dear Tonia S,

First of all, we would like to thank you very much for chosen us, we are happy to know that your holidays were wonderful.

It is very nice that you mention our staff in your review, all of them are happy people that comes to our hotel to do all efforts every day, to give the best service, as our cleaning service team, as you mentioned, they keep the hotel inmaculate.

Our location is just in the middle of Playa Blanca, nothing is far :)

We look forward to have you here again, and thank you very much for recommending us! :)
All the best

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 9 mei 2019 via mobiele applicatie

Geweldig hotel, iedereen is hier super vriendelijk, propere kamers en het eten is hier ook lekker. Leuk dat het een adults only hotel is en dus geen kinderen zijn waar je op moet letten. Strand is op nog geen kilometer dus op 5 minuten stappen. Beetje het centrum gelegen hotel vn playa blanca. Top verblijf !

Datum van verblijf: mei 2019
Reistype: Reisde met een partner
Bedank Tibodh
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
H10WhiteSuites, Director General van Sentido H10 White Suites, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 11 mei 2019
Google-vertaling

Dear Tibodh,

Thank you very much for your kind words and for chosen us to stay in Playa Blanca.

We find very nice your mention to our staff, as every member do all efforts to improve our services every day and always with a smile.

As you well say, yes, our location is really good in Playa Blanca, because we are just in the middle of everything but at the same time in a quiet area of the town.

You only say positive comments but rate us with 4 instead of 5 points, and we wish to know the reason, where is the fifth point? :) If you can be so kind to send us an e-mail with more details we will be pleased to read it.

Best wishes, and looking forward to see you soon.

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 30 maart 2019 via mobiele applicatie

Sentido white suites is een prachtig hotel om te verblijven en Lanzarote is perfect om in maart van het heerlijke weer te genieten ☀️
Het was voor ons echt GEWELDIG hier te mogen zijn! We hebben het echt als een kuuroord ervaren. Het begon al meteen bij binnenkomst, meteen een welkomsdrankje in je handen en daarbij het hartelijke en warme ontvangst!
De koffers werden netjes naar de kamer gebracht; wat een luxe! De suite was keurig schoon en voorzien van alle luxe. Het eten was geweldig zoveel keus en iedere avond de keus uit diverse vlees en vissoorten wat terplekke wordt gebakken door de altijd vriendelijke koks
Het personeel is echt hoffelijk, vriendelijk, gastvrij en lopen echt een stapje harder om het iedereen naar de zin te maken! Tijdens ons verblijf zagen we nog blinde mensen die iedere dag weer keurig naar hun tafeltje werden begeleidt !
Wij hebben de romantische dag/avond als een cadeautje ervaren. Zowel mooie bloemen op de kamer als een rode roos bij het diner, ik werd er gewoon emotioneel van zoveel aandacht voor de gasten! Ook de rust en sereniteit die er hangt voelt echt als een warm bad!
Voor ons was dit verblijf echt een DIKKE 10 waard!
Heel erg bedankt allemaal!

Ton en Lida Klever
Holland

Datum van verblijf: maart 2019
Reistype: Reisde met een partner
Bedank Lidaklever66
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
H10WhiteSuites, Director General van Sentido H10 White Suites, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 11 april 2019
Google-vertaling

Dear Lida and Ton *sorry, I will talk to you in english as always :)

First of all, we wish to thank you very much for your kind words and for chosen us to stay in Lanzarote.

We are glad to read all your comments, as, with our hard work every day, we try to have the most happy customers.

You describe perfectly the sensation that we try to translate to our clients: peace, serenity and relaxing holidays.

Thank you very much for mentioning our buffet, our chefs do all efforts every day to do the food very tasty and the show cooking is the great idea as you have your meats and fishes freshly cooked at the moment, and to your liking.

The rooms are equipped thinking in every little detail, the flowers, the nespresso, bathrobes, sleepers... we want to give comfort every.

We wanted to make the difference thats why romantic dinner was born.

We are looking forward to have you here again, do not forget to send the e-mail to let us know.

Best wishes from all the team

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 17 december 2018

Het was een geweldig verblijf! Wij hebben flink genoten in het kerstsfeer, lekker rustige omgeving met een fijne muziek op achtergrond. Verwarmde zwembad en lekkere cocktails in de winter met 23 graden. Genieten dus!
Personeel is ook erg vriendelijk en helpen je overal mee, De kamers zijn erg ruim en bedden liggen heerlijk.

Datum van verblijf: december 2018
  • Reistype: Reisde met een partner
    • Slaapkwaliteit
    • Hygiëne
    • Service
Bedank Polina V
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
H10WhiteSuites, Director General van Sentido H10 White Suites, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 22 december 2018
Google-vertaling

Querida Polina,

thank you very much for your nice comments and for chosen us to spend your days in Playa Blanca .

We are happy that we met your expectations and that you enjoyed our cocktails with Christmas Decor :)

We look forward to see you here again very soon.

All the best

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 17 december 2018 via mobiele applicatie

Geweldig verblijf hier gehad. Rustige sfeer, heel relaxed. De locatie van het hotel is perfect, dicht bij het centrum gelegen en het strand ook op loopafstand. De kerstversiering was ook prachtig met deze tijd van het jaar. Zou zeker terug komen!!!

Datum van verblijf: december 2018
Reistype: Reisde met vrienden
Bedank Wanderlust1708
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
H10WhiteSuites, Director General van Sentido H10 White Suites, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 22 december 2018
Google-vertaling

Dear Customer,

Thank you very much for chosen us to spend your holidays.

We are glad that you have had a wonderful and relaxed stay, and that our location suited you.

We look forward to see you again soon,

Best wishes

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken