Mir J

Ibiza is mooi, all in minder in dit hotel

3,0 van 5 bollen23 jul 2024 beoordeeld
De ligging van het hotel was prima. Iedere nacht rond 5 uur werd je wakker van de vuilnismannen die hard met de bakken gooiden. Wanneer je mazzel had dus vanaf 5 wakker maar met pech dronken Engelsen die zo veel lawaai maakten dat je niet verder kon slapen.
Het ontbijt was prima. Maar met lunch en diner was alles wat warm hoorde te zijn koud. Zelfs wanneer je er meteen bij openen stond, dit iedere keer aangegeven en dit komt doordat de warmhouders niet warm genoeg worden. Personeel werkt er hard en wisten van dit probleem meerdere mensen hebben geklaagd.

Ibiza zelf is prachtig, we komen zeker terug naar het eiland maar niet meer naar dit hotel.
Datum van verblijf: juni 2024
Kamertip: Mooie plek voor zonsondergang, huur een auto en ga het eiland rond.
3,0 van 5 bollenKamers
3,0 van 5 bollenHygiëne
Gereageerd 24 jul 2024
Dear guest,

The public service for garbage collection starts at this hour in the morning. Should you have informed us, we would have changed you to a room on a different side to avoid this noise from disturbing your rest.

Please allow us to mention that our committed security staff goes above and beyond to guarantee the rest of each of our clients in in every moment respected and that the behavioural code is accomplished by everyone.

For what concerns the temperature of the food, we would like to express our sincerest apologies. We had an unexpected issue with our buffet machine. Fortunately, it has been already fixed.

We hope to welcome you again soon.

Piscina
1.9 km van Azuline Hotel Mar Amantis & Mar Amantis II
4.1 km van Azuline Hotel Mar Amantis & Mar Amantis II
Meer hotels in Sant Antoni de Portmany bekijken
Beoordeeld op 19 mei 2024

Relatief eenvoudig, maar goed hotel op een fantastische locatie aan een mooie baai.
Winkels, haven en centrum op loopafstand en het uitgaansgebied ver genoeg vandaan om er geen hinder van te hebben.

Eten was niet heel uitgebreid, maar wel goed en voldoende variatie.
Geef de werknemer die de snackbar beheert in zijn eentje! een dikke pluim.
Deze man wil je gewoon in dienst hebben.

Gewoon een goede prijs-kwaliteit verhouding.

Mensen die klagen kunnen beter kijken naar een vier of vijf sterren hotel, waar ze
het dubbele betalen.

Kamertip: Bij het zwembad zijn er zijn genoeg ligbedden zeker achter het hotel. Nabij het strand is het wat lastiger een plekje te vinden.
Datum van verblijf: mei 2024
Daniel Ruiz, Otros van Azuline Hotel Mar Amantis & Mar Amantis II, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 20 mei 2024

Dear guest,

Thank you very much for writing us such a wonderful review. We are extremely pleased that the quality and wide variety of our food range and the remarkable work done by our snack bar team ensured you a nice experience at the best price in Ibiza.

It will be a pleasure to welcome you again soon.

Beoordeeld op 20 oktober 2023

Wij zaten in Amantis I. Allereerst moest je in een lange rij staan om te gaan eten. Vooral bij ontbijt en diner. Het hotel heeft 294 kmr en van Amantis II komen ze ook in I eten. De rij stond vaak helemaal buiten. Maakte niet uit wanneer je ging. Dan werden groepjes van 2 pers nog voorgelaten omdat die tafels eerder vrij waren. De eetzaal is veeeeel te klein voor 2 hotels!
Vaak borden etc op.

Dan kwam er om 5.15 meestal al een vrachtwagen met glas wat opgehaald werd ofzo. Mega herrie. Een uur later bevoorrading. En om 8 u hoorde je de werksters alweer op de gang hard met elkaar praten.

Dan hadden wij all-in. Moest je geld bij je hebben als je wat te drinken wilde, want je moet 1 euro 'borg' betalen voor je beker. Als je hem inleverd krijg je je euro weer terug. Vergeet je ff je euro, pech, geen drinken.
Ook kan je het niet zelf pakken, alleen bij het eten.

Verder kan je bij all-in alleen wat tusendoor bij de snackbar halen.

En ijs was van de 7 dgn dat we er waren 4dgn op!

Eten was verder redelijk. Avond eten afwisselend.

Nee voor ons dit hotel niet meer.

Datum van verblijf: oktober 2023
Daniel Ruiz, Otros van Azuline Hotel Mar Amantis & Mar Amantis II, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 28 november 2023

Dear X6412UUbiancak,

Customer opinions are a great value for us. For this reason, we would like to thank you for taking your time to share your review with all the users.

We are extremely happy that the quality of our food and the wide variety of our dinner made your stay better. We are sorry if, nonetheless, there was a lack of ice-cream in certain days during your stay.

Regarding the cues, we have available to our guests the peak times when there is more guests affluency in each of our meal times.

As we understand the importance of the rest for our guests, our staff do their work silently during the first hours in the morning. However, we will take note of your feedback and speak to them for future situations.

As you mention, there is a 1 € cup deposit system, in which every guest needs to pay 1 € for each cup used and, once the cup is returned, we give you back immediately the euro. We do this for environmental reasons with the aim to avoid plastic waste in our facilities.

Beoordeeld op 4 juli 2023

Voor het 9e jaar op rij met vrienden verbleven in dit hotel. Bij aankomst kregen we een schitterende kamer met zeezicht in Mar Amantis 1. We vonden het hotel wel wat verbeterd tegenover de vorige jaren. Veel nieuw en heel vriendelijk personeel, het eten is meer dan goed genoeg voor een 3* hotel, en de kamers werden steeds zeer goed gepoetst. Het hotel heeft een perfecte ligging vlak aan het strand. Het enige minpunt dat we kunnen benoemen is dat er gewerkt wordt met plastic bekers die zelden uitgespoeld worden als er wordt bijgehaald. Echter is er ook een goede zaak aan dit systeem want er liggen nergens nog bekertjes in of rond het zwembad. Gezien de prijs die je betaalt in dit hotel is dit het beste all-in hotel van heel Ibiza! Als ik sommige negatieve commentaren lees zijn dit mensen die 5* verwachten maar liefst maar voor 3* budget hebben of willen betalen... Ons advies: ga zeker naar Mar Amantis!

Datum van verblijf: juni 2023
Daniel Ruiz, Otros van Azuline Hotel Mar Amantis & Mar Amantis II, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 29 november 2023

Dear guest,

It has been an absolute pleasure to enjoy your company one more time. In addition, we are extremely grateful to see that, after all these years, we continue offering you the best experience in your holiday to Ibiza.

Rest assured that we will acknowledge every team member for their excellent work and we look forward to welcome you again soon.

Kind regards,

Beoordeeld op 13 september 2022 via mobiele applicatie

Slechte bediening (vooral Anna!!!- laat mensen onnodig wachten. Geen smile op haar gesicht…….
José antonio is geweldig (maar uiteraard ook gebonden aan afspraken binnen het hotel)

Een half uur moeten wachten voor dranken en dan de deur voor de neus sluiten

Kamertip: Niet boeken…..
Datum van verblijf: september 2022
PABLO HDEZ MONTERDE, Otros van Azuline Hotel Mar Amantis & Mar Amantis II, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 17 september 2022

Hola ¡¡¡

Het spijt ons voor uw incidentie met Ana, die wordt beschouwd als een zeer vriendelijke en professionele persoon.

Bedankt voor je reactie en groeten

Beoordeeld op 6 augustus 2022 via mobiele applicatie

Wij zaten in Azuline mar amantis II. De kamers zijn basic, schoon en er is airco. Enige nadeel; geen koelkastje.
Het eten was ontzettend goed. Er is altijd genoeg.
Het hotel ligt dichtbij het strand, maar is wel een klein strandje en er zijn weinig bedjes te huur.
Naar San Antonio is het 25 minuten lopen, maar je ze zou eventueel ook met het bootje naar de overkant kunnen gaan voor 4 eu pp. Deze gaat wel tot 23:00.
Winkeltjes en terrasjes zijn ook dichtbij het hotel te vinden.

Datum van verblijf: augustus 2022
PABLO HDEZ MONTERDE, Otros van Azuline Hotel Mar Amantis & Mar Amantis II, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 9 augustus 2022

Hola Sylvia¡¡

Thank you for your comments. We took regarding the fridge in the room. In a desire for continuous improvement we hope we can be realized in the near future. We are sure the stay has been positive. Thank you