Mike R
Heythuysen, Nederland

Genieten pur sang

4,0 van 5 bollen4 jul 2024 beoordeeld
Zeer fijn hotel. Goede ligging dichtbij het strand, maar toch voldoende rustig. Prettig en vriedelijk personeel. Ruime hotelkamer die van alles heeft wat deze moet hebben, fijne badkamer en goede bedden.
Goed ontbijt met ruim voldoende keuze!
Datum van verblijf: juni 2024
Reistype: Bezocht met vrienden
4,0 van 5 bollenHygiëne
4,0 van 5 bollenSlaapkwaliteit
Emsa Hotels, Encargado del hostal van Bellamar Hotel Beach & Spa, reageerde op deze beoordeling
Gereageerd 5 aug 2024
Beste gast,

Hartelijk dank voor uw mooie beoordeling. We zijn erg blij te horen dat u zo’n fijne tijd heeft gehad in ons hotel.

Het doet ons plezier dat u de ligging dichtbij het strand, maar toch rustig, waardeerde. We zijn ook blij dat ons personeel vriendelijk en prettig was en dat u de ruime hotelkamer, de fijne badkamer en de goede bedden op prijs stelde.

Het is geweldig om te weten dat u genoten heeft van het ontbijt en de ruime keuze die we bieden.

We hopen u in de toekomst opnieuw te mogen verwelkomen.

Bellamar Hotel **** Beach & Spa
4.8 km van Bellamar Hotel Beach & Spa
1.1 km van Bellamar Hotel Beach & Spa
Meer hotels in Sant Antoni de Portmany bekijken
Beoordeeld op 21 mei 2024

Het hotel zag er precies als op internet uit, goed verzorgd en zeer vriendelijk personeel. Het eten was lekker en goed verzorgd als iets op was, werd bijgevuld. De ligging van het zwembad was perfect en er waren ook voldoende ligstoelen en parasols aanwezig. De ligging van het hotel was perfect voor een wandeling of het strand.

Datum van verblijf: mei 2024
Bellamar Hotel, Otros van Bellamar Hotel Beach & Spa, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 6 augustus 2024

Bedankt voor uw mooie beoordeling van Bellamar Hotel **** Beach & Spa! We zijn blij te horen dat het hotel aan uw verwachtingen voldeed en dat u een fijne tijd bij ons heeft gehad.

Het is geweldig om te weten dat u het hotel goed verzorgd vond en dat ons personeel vriendelijk was. We zijn ook blij dat u tevreden was over het eten en de service, en dat we ervoor konden zorgen dat alles goed bijgevuld werd.

Het doet ons plezier dat u de ligging van het zwembad en de beschikbaarheid van ligstoelen en parasols waardeerde, evenals de perfecte locatie van het hotel voor wandelingen en het strand.

Bedankt voor uw feedback en we hopen u binnenkort weer te mogen verwelkomen!

Met vriendelijke groet.

Beoordeeld op 4 oktober 2023

Goed en schoon hotel. De bedden zijn goed en voor ons 1 van de beste bedden van al onze vakanties.
Vriendelijk en behulpzaam personeel bij de receptie.
Diner en ontbijt in buffetvorm en voor ieder wat wils.
Ligging is perfect en door de weg gescheiden van het strand.
Persoonlijk vonden wij de plaats St Antony minder.

Kamertip: Huur en auto en verken het eiland.
Beoordeeld op 16 september 2023

Bellamar is enigszins gedateerd, dat is geen punt. De kamers zijn elke dag perfect schoon. Het ontbijt is prima, met voldoende keuze. De mensen aan de receptie zijn vriendelijk en behulpzaam.

Een cocktail aan het zwembad of een hapje eten op het terras aan het zwembad, allemaal oké en betaalbaar - zeker op Ibiza.

San Antoni is een leuk gebied. Overwegend Engels, maar in de periode beginseptember zeker geen punt of too much. Met een huurauto ben je in 20 minuten in Ibiza stad mocht je naar Ushuaia, Hi Ibiza, of met de veerboot naar het eiland Formentera willen.

San Antoni is betaalbaar en biedt genoeg leuke eettentjes.

Bellamar is aan te bevelen!

Beoordeeld op 11 september 2023

Heerlijke bedden , mooie ruime kamers met zeezicht ,zeer vriendelijk en oplossing gericht personeel , mooie ligging aan 't strand en dichtbij bus verbinding en taxi bootjes naar san antonio en heerlijk eten .

Beoordeeld op 7 september 2023

Leuk en fijn hotel. Mega vriendelijk en leuk personeel! De kamer was simpel maar goed. We hadden een extra persoon bijgeboekt in de kamer en alles was al klaargezet. 1x gebruik gemaakt van de spa&wellness, ook erg lekker!
De straat oversteken en je staat aan de zee. Rondom hotel 3 supermarktjes. Ong 20 min lopen naar San antonio centre met leuke terassen en winkeltjes.

Datum van verblijf: augustus 2023
JOSE MARI MARI, Director General van Bellamar Hotel Beach & Spa, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 13 september 2023

Natuurlijk! Hier is een mogelijke reactie:

"Dank je wel voor je geweldige review! We zijn blij om te horen dat je een fantastische vakantie hebt gehad en hebt genoten van je verblijf in ons hotel. Het doet ons goed om te weten dat je onze vriendelijke en behulpzame medewerkers op prijs hebt gesteld, evenals onze spa&wellnessfaciliteiten.

Het is geweldig om te horen dat je de nabijheid van de zee en de handige supermarkten in de buurt hebt gewaardeerd. En een ontspannen wandeling naar het centrum van San Antonio is altijd een mooie manier om de omgeving te verkennen.

We kijken ernaar uit om je in de toekomst opnieuw te verwelkomen voor nog een geweldig verblijf!