Caroline
Boom, België

Aanrader! Goed gelegen en rustig hotel!

Beoordeling van THB Naeco Ibiza
4,0 van 5 bollen24 aug 2024 beoordeeldvia mobiele applicatie
Een superproper hotel. Sommige kamers worden wat later gepoetst en tot 2 keer badhanddoeken niet ververst. Maar dat is echt muggenziften want het hotel is mooi, proper en lekker ontbijt! Het avondeten is ook overheerlijk! Het enige dat wat tegenviel was de fitness, is dringend aan vervanging toe. Verroeste toestellen en de locatie is op het dakterras in een glazen koepel. De ondergrond is kunstgras en heeft een muffe geur. Verder vriendelijk personeel en een aanrader zijn de kamers aan de zwembadzijde voor het uitzicht. Goede locatie van het hotel en er is een spar vlakbij gelegen.
Datum van verblijf: juni 2024
Kamertip: Parkeren is het straatje voor het hotel en daar is een openbare parking met zachte ondergrond...
THBNaeco Ibiza, Director General van THB Naeco Ibiza, reageerde op deze beoordeling
Gereageerd 26 aug 2024
Geachte Sherpa,

Hartelijk dank voor het kiezen van ons om van uw vakantie te genieten en voor het nemen van de tijd om ons te beoordelen.

We zijn blij om te weten dat het hotel aan uw verwachtingen voldeed, we hebben een milieubeleid waarbij we de handdoeken alleen vervangen als de gast ze op de grond laat liggen, als ze hangend worden achtergelaten vervangen we ze niet.

We nemen nota van uw opmerking en zullen deze doorgeven voor toekomstige verbeteringen aan de infrastructuur van het hotel.

We hopen u in de toekomst zeker weer te mogen verwelkomen.
Vriendelijke groeten!
4.5 km van THB Naeco Ibiza
1.3 km van THB Naeco Ibiza
Meer hotels in Sant Antoni de Portmany bekijken
Beoordeeld op 7 juni 2021 via mobiele applicatie

Kamers heel ruim met mooi terras. Badkamer met inloopdouche. Ijskast op de kamer.🤩. Dagelijks water op de kamer. Uitgebreid ontbijtbuffet! En ‘s avonds ook heel lekker gegeten dankzij de kok Sergio😉! Leuke pool en vriendelijke bediening van Giulia en Carlota🤩, Juan Carlos, Eduardo en the chief Eduard. Thank you all for a great and safe holiday 😎😘

Datum van verblijf: mei 2021
THBNaeco Ibiza Class, Director General van THB Naeco Ibiza, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 7 juni 2021

Dear Elke!

Het is fantastisch voor alle betrokkenen wanneer we dergelijke gratis beoordelingen ontvangen van gasten die duidelijk van ons hotel hebben genoten vanaf het moment dat ze aankwamen tot het moment dat ze vertrokken en hiervoor zijn wij allemaal hier bij THB Naeco Ibiza zeer dankbaar.

Over onze voedselkwaliteit, zouden we willen zeggen dat de THB Hotels altijd proberen te werken met de beste producten, vers en locals en ons menselijke team heeft een geweldige ervaring in de toeristische sector.

Once more thank you very much for making the THB Naeco Ibiza to be your choice when visiting the area. We hope to see you soon with us!

All the best from the THB team!

Eduard :)

Beoordeeld op 11 september 2018

THB Naeco is een mooi rustig hotel met nette moderne kamer,design pool met leuke ligzetels.het personeel spreekt vlot engels en is professioneel ,bedankt Mr.Dani ! het is ideaal gelegen net buiten de drukte van de feestgangers en je hebt geen last van nachtlawaai. de Sangria in het hotel hier moet je proeven is super! het ontbijt vonden wij maar matig en smakeloos maar je had wel alles....

Kamertip: rustige verdiepingen
Datum van verblijf: september 2018
THBNaeco I, Gerente van THB Naeco Ibiza, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 11 september 2018

Dear Thevyruss,
Thank you very much for comment your stay with us on TripAdvisor.
We have completely renovated facilities since last year with the intention that our customers enjoy it
The human team that works in the Hotel does everything possible so that our clients enjoy their stay with us, that is why comments like yours reinforce all the daily work of all of us.
We hope to see you again with us if you decide to return to Ibiza.
Regards,
Xavi Bonet

Beoordeeld op 9 augustus 2018 via mobiele applicatie

THB Naeco is een modern hotel net buiten de drukte van Sant Antonio. Op 10 minuten lopen van het drukke uitgaanscentrum waar vooral Engelsen zijn. In het hotel heb je hier geen last van.

Verder zijn er kussen in de ligbedden bij het zwembad gelegd, waardoor deze prima liggen. Ontbijt was zeer uitgebreid.

Bij het zwembad hangt een hele reactie sfeer en op 2 minuten loopafstand bevindt zich een klein strandje met helder blauw water.

Het hotel is zeker een aanrader!

Datum van verblijf: mei 2018
THBNaeco I, Gerente van THB Naeco Ibiza, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 17 augustus 2018

Dear LLLLCCCC14,
thank you so much to valorate at Tripadvisor your holidays with us.
Hope to see you again in THB Naeco if you´ll visit Ibiza.
Best Regards,
Xavi Bonet

Beoordeeld op 10 september 2017 via mobiele applicatie

Was een heel mooi design hotel met uitstekende keuken . Met half pension kon je kiezen per dag voor lunch of diner. Heel mooie kamers en zwembad. Was wel Engelse jeugd maar je merkte wel waren wat beter opgevoed. In sant Antoni was ook de Engelse jeugd aanwezig maar zeker niet vervelend. Gewoon een vrolijke boel. Het hotel ligt prima en heel rustig aan de rand van het uitgaansgebied. In de omgeving leuke eetgelegenheden aan het strand voor normale prijzen.

Datum van verblijf: september 2017
THBNaeco I, Director de Relaciones Públicas van THB Naeco Ibiza, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 19 september 2017

Dear Vakantie,

Many thanks for posting your review.

We look forward to welcoming you back soon.

Thanks and best regards

Beoordeeld op 25 augustus 2017

De kamers zijn ruim en netjes.
Een ruim balkon met tafeltje en twee comfortabele tuinstoelen.
Wij hadden zicht op het zwembad en de zee.
Het ontbijt is in buffetvorm met een zeer ruim aanbod verse producten. Heel lekker.
Diner is a la carte maar ruime keuze en alles is zeer lekker.
Personeel is zeer vriendelijk.
Dranken zijn aan democratische prijzen.
Uitstekende ligging.
Bus stopt voor het hotel en brengt je voor 4 euro naar de luchthaven.
Rustige omgeving.
Zeer vriendelijk personeel!