Traveler27026545769

een prachtig verblijf.... veel te kort

Beoordeling van TRS Ibiza Hotel
5,0 van 5 bollen28 aug 2024 beoordeeld
er was veel embiance in het hotel, vooral rond het zwembad
het eten was zeer uitgebreid, veel keuze en lekker. proficiat
Datum van verblijf: augustus 2024
5,0 van 5 bollenKamers
5,0 van 5 bollenHygiëne
Gereageerd 29 aug 2024
Dear "Traveler27026545769",

Thank you for your kind words!

We are truly pleased to hear that you had a wonderful time with us at TRS Ibiza Hotel.

We look forward to welcoming you back soon.

0.8 km van TRS Ibiza Hotel
5.1 km van TRS Ibiza Hotel
1.0 km van TRS Ibiza Hotel
Meer hotels in Sant Antoni de Portmany bekijken
Beoordeeld op 12 augustus 2024

Natuurlijk! Hier is een iets informelere versie van de review:

---

**Topervaring!**

Wat een geweldige tijd heb ik gehad in dit hotel en restaurant! Vanaf het moment dat ik binnenstapte, voelde ik me super welkom. Het personeel waaronder Ramon, Anna Paula, Mohammed en voornamelijk Nuria. Top!!!! het hotel is ontzettend vriendelijk en behulpzaam, ze doen echt hun best om je verblijf perfect te maken. De kamers zijn netjes en comfortabel, en het voelt echt alsof ze aan alles hebben gedacht.

Het restaurant is ook echt een aanrader. De bediening is vlot en attent, en het eten was gewoonweg heerlijk. Mooie presentatie en alles smaakte geweldig.

Kortom, als je op zoek bent naar een fijne plek om te overnachten en lekker te eten, dan zit je hier helemaal goed!

Datum van verblijf: augustus 2024
Patricia Ribas, Guest Services / Front Office van TRS Ibiza Hotel, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 13 augustus 2024

Dear "560chakirm",

Thank you so much for your kind words and for taking the time to share your positive experience with us!

We are thrilled to hear that our staff made such a wonderful impression on you. Our team works diligently to provide the best service possible and it is truly rewarding to know that their efforts are appreciated.

We look forward to welcoming you back to TRS Ibiza in the future. If there is anything else we can do to make your next stay even more enjoyable, please do not hesitate to let us know.

Beoordeeld op 21 juli 2024

Kamers: deluxe zeezicht geboekt. Supermooie kamer. Het uitzicht is heel mooi. Worden wel alle dagen opgemaakt en handdoeken ververst, maar vloer wordt nooit gekuist, ook terras niet (chipsrestjes ganse week).
Zwembad: heel leuke combinatie van rust en gezelligheid. Tot 3 uur is het vrij rustig aan het zwembad, dan wordt het ‘uitgaansvolk’ wakker en is er een leuke vibe, goeie muziek die luider gaat. Wel groot showgehalte van signature level gasten. Voelen zich echt alsof ze in een film meespelen. We hadden ook elke dag nog stoelen vrij max 2e rij (we waren rond 10u aan zwembad).
Restaurant: enkel capricho (hoofdresto) gedaan. Er worden plaatsen toegewezen. Wil je buiten zitten moet je iets langer wachten (maar nooit superlang). Bedienend personeel is supervriendelijk en gedienstig. De dames die plaatsen toewijzen hebben een onbeschrijfelijke arrogantie en pretentie, alsof zij het volledige hotel runnen. Hun lach (als die er al is) is zo fake als ze groot zijn. Eten is lekker, maar ben niet zo voor het concept. Lijken meer tapas die je elke avond kan eten ipv een volwaardige maaltijd. Ook niet echt warm.
Bars: goeie cocktails. Buiten vlotte bediening en heel vriendelijk personeel. Binnen: heel traag en de barman die er dagelijks stond was ook meer met show bezig dan wat anders, heel vriendelijk tegen vrouwelijke gasten met hoog showgehalte, maar niet tegen de gewone mens.
Algemeen genomen is dit een heel mooi hotel. Het is vooral de arrogantie en houtaine houding van de hostessen die je een plaats geven in het restaurant/barman en sommige hotelgasten die maken dat ik hier waarschijnlijk niet meer zal terugkeren. Ben al in veel 5-sterren hotels geweest, waar ze je als gast op handen dragen en je echt respecteren. Dit gevoel had ik hier absoluut niet.

Datum van verblijf: juli 2024
Patricia Ribas, Guest Services / Front Office van TRS Ibiza Hotel, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 23 juli 2024

Dear "419anv",

Thank you very much for taking your valuable time to share your experience with us.

We are delighted that you enjoyed our wonderful sea view rooms and our amazing facilities.

Nevertheless, we are deeply disappointed to hear that your stay did not meet the high standards of service that we strive to deliver consistently. We sincerely hope that this isolated incident will not deter you from considering a return to our beautiful property.

We look forward to welcoming you back.

Beoordeeld op 25 juni 2024

Deze beoordeling is slechts geldig voor gasten die 30 + zijn. Voor alle anderen kan het
een geweldig hotel zijn indien hun normen niet zo hoog zijn.
Zeer mooie kamer en de buffetten zijn zeer goed. De meeste stafleden zijn vriendelijk
maar verwacht zeker niet van iedereen een ola. Mooie poolarea met genoeg stoelen op voorwaarde dat de niet-zo vriendelijke poolcrew regelmatig de duidelijk verlaten
stoelen terug klaarmaakt door de achtergelaten handdoeken weg te nemen.
De gangen en trappen zijn vies en worden bij ons weten nooit eens gestofzuigd.
Vol vuile vlekken en kruimels en dergelijke. Bij ons vertrek dezelfde als bij onze aankomst.
Bij elke maaltijd een wachtrij om je naar een plaats te begeleiden die je zelf kiest.
Puur tijdverlies.
Heel de dag door te luide house muziek met in de late namiddag een dj die, uiteraard, te luide house draait. Heel de nacht lawaaioverlast van de fine fleur
van de Engelse medemens die een overgroot percentage van de gasten uitmaken.
Bij het diner verschijnen velen zoals zij bij het zwembad lagen.
Geen mogelijkheid om een terrasje te doen want vele rokers, net zoals bij het zwembad, vinden dat zij het recht hebben de lucht te verpesten van hun medemens.
Een zeer zwak management voor de reiziger die kwaliteit zoekt.

Kamertip: Vermijd kamers aan de parkingzijde. Heel de nacht rumoer en dronken passanten
Datum van verblijf: juni 2024
Patricia Ribas, Guest Services / Front Office van TRS Ibiza Hotel, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 26 juni 2024

Dear "747freddyv",

Thank you for taking the time to share your experience.

We are delighted that you enjoyed our lovely food and our amazing rooms.

On the other hand, we take note on your suggestions as there is always room for improvement.

We truly hope to welcome you back soon again!

Beoordeeld op 15 juni 2024 via mobiele applicatie

We hebben een weekje geboekt met veel verwachtingen maar deze worden niet allemaal gerealiseerd.
Aankomst was hartelijk maar de kamer was maar beschikbaar om 17u30.
De kamer is mooi en comfortabel. Ondanks dat we een kamer met zeezicht hebben geboekt kregen we maar zijdelings zeezicht.
Het eten is lekker en gezond maar de keuze vind ik beperkt. Veel komt dagelijks terug. Ga er van uit dat het tapas zijn die op voorhand zijn klaargemaakt met als gevolg dat het niet meer warm is als je aan tafel gaat.
De service aan de bar is slecht georganiseerd. Meermaals besteld en niet gekregen.
De housekeeping is een fiasco. 2x moeten bellen na 18u omdat de kamer nog niet was gedaan.
Om een 5* te zijn moeten nog veel zaken op orde worden gebracht. Dikwijls kleine dingen maar dat maakt nou net het verschil.

Datum van verblijf: juni 2024
Patricia Ribas, Guest Services / Front Office van TRS Ibiza Hotel, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 17 juni 2024

Dear Hugo,

Thank you very much for taking the time to review your stay with us.

Thank you also for acknowledging our comfortable rooms and our incredible food selection.

We were dismayed to read that you were not entirely satisfied with some aspects of the Hotel. I will take note of all your comments and I will share them with the team.

We hope that your travel plans bring you back to the hotel in the near future.

Beoordeeld op 10 juni 2024

Het hotel is werkelijk prachtig, het voelt en het ziet er mega luxe uit. Bij het arriveren Kregen we echt een speciale behandeling met champagne, de koffers werden uit onze handen genomen en we werden heel vriendelijk onthaald . Echter zijn de voornamelijk vrouwelijke medewerkers bij het hotel niet altijd even vriendelijk. Vooral in het restaurant kregen wij meerdere keren arrogante blikken en werden wij op een ongepaste manier te woord gestaan . Dit heeft zeker effect gehad op onze tevredenheid tijdens ons verblijf en dit maakt het twijfelachtig of wij nog terug zullen keren .

Datum van verblijf: juni 2024
Patricia Ribas, Guest Services / Front Office van TRS Ibiza Hotel, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 10 juni 2024

Dear Ajda,

Thank you for taking time to share your experience in TRS IBIZA.

We are delighted that you enjoyed our facilities and that you had a warm welcome.

However, I must admit that I am deeply disappointed to hear that your stay did not meet the high standards of service that we strive to deliver consistently. I sincerely hope that this isolated incident will not deter you from considering a return to our beautiful property.

We truly hope to welcome you back soon again!