Marcel V

Perfecte ligging, met een mooi uitzicht.

Beoordeling van Hotel Vibra San Remo
4,0 van 5 bollen8 aug 2024 beoordeeldvia mobiele applicatie
Het eten is voor een all-inclusive, gevarieerd. De drankjes zijn goed. Het enigste minpuntje is dat de airco in het restaurant niet het restaurant kan verkoelen, hierdoor was soms de temperatuur in het restaurant warmer dan de rest van het hotel.
Datum van verblijf: augustus 2024
Kamertip: All-inn upgrade naar gold voor 10 euro p.p.p.d. Watertaxi naar de overkant voor 5 euro op
Reistype: Bezocht met familie
Gereageerd 8 aug 2024
Geachte klant,
Namens het hele hotelteam danken wij u voor uw positieve beoordeling. We kijken ernaar uit u een andere keer te zien,

1.7 km van Hotel Vibra San Remo
The Pool at the Hostal Marino
4.2 km van Hotel Vibra San Remo
Meer hotels in Sant Antoni de Portmany bekijken
Beoordeeld op 31 juli 2024

De werknemers van het entertainment zijn heel goed, en er is variatie tussen de activiteiten. Ze zijn zelf ook enthousiast en doen hun werk goed. Ook het eten is heerlijk en het uitzicht is perfect. Thank you for the wonderful vacation, see you next year!

Datum van verblijf: juli 2024
MARTA DEL BARRIO SERRANO, Otros van Hotel Vibra San Remo, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 1 augustus 2024

Geachte klant 05059HFsamuelb,

Beoordeeld op 22 juli 2024 via mobiele applicatie

Nicolas bediende ons en een sympathieke leuke bediening
Goede service elke dag vriendelijk
Candela de collega van hem het zelfde
Altijd een praatje.
Prachtig hotel niet te druk
Geen last van asociale mensen
Ik raadt hem aan
100 %
Je bent als je de drukte wilt opzoeken zo waar je moet zijn
Alles is dichtbij

Datum van verblijf: juli 2024
MARTA DEL BARRIO SERRANO, Otros van Hotel Vibra San Remo, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 23 juli 2024

Geachte klant,

Beoordeeld op 14 juni 2024

De locatie is super. Aan het strand, omringd met leuke tentjes en clubs op loopafstand.
Het animatieteam is super ! Vriendelijk, vrolijk, niet te aanwezig of opdringerig.
Het hotel zelf kan nog wel verbeteren. Slechte wifi, niet veel keuze aan eten en vooral het all inclusive concept kan beter. Op dag van aankomst 23:00 linde niks meer krijgen, niet eens wat water. Op de dag van vertrek moet je om 11:00 uit checken en kunt dan ook geen gebruik meer maken van eten of drinken. Super slecht want je hebt er tenslotte wel voor betaald en als je een late vlucht terug hebt, heb je dus de hele dag niets.

Datum van verblijf: juni 2024
MARTA DEL BARRIO SERRANO, Otros van Hotel Vibra San Remo, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 14 juni 2024

Geachte mevrouw Myllie2020,

namens het hele hotelteam danken wij u voor uw positieve beoordeling van de afdeling Entertainment.

Zoals in alle hotels ter wereld, is het hotelschema onafhankelijk van de vluchten van de klanten. IT-service eindigt om 11:00 uur

We kijken ernaar uit u een andere keer te zien,

Beoordeeld op 10 april 2024 via mobiele applicatie

Wij kwamen hier voor een all-inclusive met goede verwachtingen, voorseizoen dus niet al te druk. We werden allervriendelijkst ontvangen, in eerste instantie leek het heel leuk… maar
1- het hotel is zéér gehorig, je hoort de linker, rechter, boven en overburen praten, hun televisies aanstaan, rumoeren op de gang, na een paar dagen kwam er boven ons kinderen op de kamer, de hele avond en nachts geschuif met stoelen of misschien een kinderbedje, stalen poten op tegelvloeren, kortom ellende.
2- de eetzaal en het voer: het ontbijt is redelijk, alleen wel volledig op Engelsen gericht, met gebakken bloedworsten en bonen in tomatensaus, nagenoeg geen normaal brood, alleen toast om erbij te roosteren, alleen fruit uit blik getrokken (ananas of perzik) en een paar blokken meloen, geen lekkere broodjes, maar een verdwaalde croissant hier en daar …. De lunch en het diner zijn nagenoeg hetzelfde. De indruk is dat alles gedurende de dag wordt klaargemaakt en ‘s avonds alleen nog maar opgewarmd wordt. Zeer weinig smaak, alles platgekookt, de bakken worden door de “culinair specialist” omgewoeld wanneer de helft eruit is om het weer toonbaar te maken, kip ziet er onbetrouwbaar uit, vis smaakt nergens naar, de paella bevat zo weinig zeevruchten, dat de eerste paar gasten die eruit vissen en alleen overgekookte rijstsmurrie overblijft voor de vijftig volgende klanten. Aardappelkroketjes bevatten geen aardappel maar iets plakkerigs zonder smaak, gewoon te vies om op te eten. Wij hebben besloten om buiten het hotel te gaan lunchen en dineren, ondanks dat we all-inclusive betalen 😡
3- het zonneterras heeft maar tussen de dertig en veertig ligstoelen, die om 9 uur, wanneer het zonneterras geopend wordt, onmiddellijk met handdoeken geclaimd worden door gasten, die vervolgens daarna gaan ontbijten en wat meer, sommige ligstoelen zijn tot 15.00 uur alleen bezet door een handdoek zonder dat er ook maar iemand op liggen gaat. Vaak ook in familieverband, zodat 200 andere gasten het nakijken hebben, zonder dat er ook maar iemand van het hotel wat aan doet, terwijl er wel een juffrouw met “lifeguard” hesje rondloopt. Zeer kwalijk, omdat in de papieren wel staat dat het bezet houden met een handdoek verboden is.
4- het beloofde strand na de oversteek van een weggetje is niets meer dan een strook harde grond tussen stenen muurtjes, waarop de honden uitgelaten worden. Hoe men dit strand kan noemen blijft een raadsel…
5- het blijkt een hotel voor hoofdzakelijk Engelsen te zijn, dus luidruchtig en de hele dag door alcohol. Erger je je hieraan dan dit hotel overslaan.

Maar het personeel is allervriendelijkst en hulpvaardig, de kamers en douche zijn schoon en het bar-personeel is ook super vriendelijk.

Kamertip: Lees de recensies vooraf goed door, niet alleen de positieve, ook de commentaren met kritiek
Datum van verblijf: april 2024
MARTA DEL BARRIO SERRANO, Otros van Hotel Vibra San Remo, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 21 april 2024

Dear Mr.HugoMerlijn,

on behalf of the staff of the hotel,I would like to thank you for your opinion about your experience in Ibiza.

We are sorry for the incoveniences ,but it is common to hear noise from other guests in a hotel on holidays.
Trusting your visit again,

Hotel Manager

Beoordeeld op 16 augustus 2023 via mobiele applicatie

Het hotel ziet er in eerste oogopslag goed uit. Het is netjes en schoon. Onze kamer was officieel geen kamer met zeezicht, maar omdat we een kamer aan de zijkant hadden hadden we toch schuin uitzicht op zee. Hier waren we blij mee. De kamer zag er netjes uit. Toch zijn er wat gebreken. Zo zijn de kamers heel gehorig, wij konden de gesprekken van onze buren en bovenburen gemakkelijk volgen. Ook 's nachts is er veel lawaai van hotelgasten.
Ook jammer is dat er eigenlijk te weinig plek is bij het zwembad, waardoor je geen plek hebt als je 's ochtends niet je handdoek bij het zwembad legt.
Het all inclusive buffet is okay, er is niet erg veel keus en er is vaak hetzelfde. Voor mensen die geen vis lusten soms ook niet veel anders.
Ook jammer dat je, ondanks dat je all inclusive hebt, niet alle snacks en niet alle drankjes kunt kiezen. De cocktails die wel bij het all inclusive horen komen uit een automaat en zijn niet erg lekker. Ook mag je op de laatste dag alleen nog maar ontbijten, zelfs als je pas 's avonds weggaat.
We waren wel erg tevreden over de locatie van het hotel. De watertaxi naar het centrum van San Antonio vertrekt recht tegenover het hotel.
Het personeel is vriendelijk.
Prijs-kwaliteit verhouding klopt naar mijn idee niet helemaal.

Kamertip: Als je een plek wil bij het zwembad moet je, helaas, 's ochtends je handdoek bij het zwembad leggen.
Datum van verblijf: augustus 2023
Hotel Playasol San Remo Ibiza, Director General van Hotel Vibra San Remo, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 18 augustus 2023

Sehr geehrter Kunde,
Im Namen des Hotelpersonals bedanken wir uns für Ihre Bewertung der Unterkunft.
Alles Gute
Hotel Manager