Jasper

Prachtig hotel

Beoordeling van Hotel Blau Parc
5,0 van 5 bollen11 okt 2024 beoordeeld
Geweldig hotel. Alles klopt; de kamers, de rooftop, het uitzicht, het was allemaal fantastisch. Eén van de mooie hotels die ik heb mogen bezoeken. Wij hadden een ruime kamer aan de zwembadkant. Lekker ruim, fijne douche en ook een zwembad. Aanrader!
Datum van verblijf: september 2024
1.4 km van Hotel Blau Parc
Buitenzwembad
Meer hotels in Sant Antoni de Portmany bekijken
Beoordeeld op 21 september 2024

Prachtig hotel. Alles in orde. Uitgebreid, verzorgd ontbijt. Een Goed bed. Een Mooie kamer.
Alles is daar Netjes.
Infinity zwembad op de rooftop was een eye catcher.
Vriendelijk personeel. Nette kamers.
We komen zeker terug. Ik kan het iedereen aanbevelen.
De ligging was ook goed. Niet in de drukte, maar toch dichtbij.

Datum van verblijf: september 2024
Beoordeeld op 6 juni 2024

Fantastisch hotel, afwerking tot in detail verzorgd. De kamer is zeer ruim, schoon en hebben een luxe uitstraling. Ligging van het hotel is zeer goed, aan strand en op loopafstand van stadscentrum.
De beide zwembaden zijn heerlijk en mooi vorm gegeven.
Personeel is erg vriendelijk en behulpzaam.
Eigenlijk kan ik geen enkel minpunt bedenken, wij hebben genoten van het hotel, de omgeving en het prachtige eiland.

Datum van verblijf: mei 2024
Beoordeeld op 2 juni 2024 via mobiele applicatie

Prachtig hotel, hele mooie kamers. Geweldig ontbijt met volop keuze. Ook 2 fijne zwembaden zowel beneden als op het dak van het hotel. Enige nadeel is dat je de balineese bedjes moet reserveren voor €20 of €30 voor boven, per dag. Dan betaal je al flink voor je hotel en komt dat er nog bij. Gelukkig zijn de overige bedjes net zo fijn ;) Personeel is vriendelijk en relaxed. Niet opdringerig. Ook lekkere sangrias en hapjes bij de pool bar. Heerlijke week gehad! Perfecte locatie, aan het einde vd boulevard maar je loopt zo de drukte in. Huurauto is wel ideaal op het eiland om leuke baaitjes en plekjes te ontdekken. Zeker een aanrader het hotel!!

Datum van verblijf: mei 2024
Beoordeeld op 25 augustus 2023

Super hotel! We waren hier met onze twee zonen en de ligging was perfect. Een baaitje met lekkere restaurantjes en op minder dan tien minuutjes wandelen langs de boulevard naar San Antonio waar het bruisende leven is.
De rooftop met inifity pool is net een week open en is prachtig!
Het eten 's ochtends is heel lekker en er is keuze genoeg.
In tegenstelling tot de andere baaitjes is er redelijk wat parking en kan je de huurwagen makkelijk kwijt (ondergronds kan in het hotel tegen betaling).
Laat je niet misleiden door sommige oudere foto's, het hotel is compleet gerenoveerd binnen en buiten. Het zwembad buiten is modern en mooi getegeld rondom. Een heel goede keuze in Ibiza!!

Kamertip: neem het zeezicht, het is echt de moeite!
Datum van verblijf: augustus 2023
Beoordeeld op 26 september 2019 via mobiele applicatie

Wij zijn 10 dagen hier geweest.
Een mooi net hotel, vriendelijk personeel,
Ontbijt is prima,
De ligging is echt geweldig, in een rustiger gedeelte van de stad.
Uitzicht op zee was zeer mooi!
Wij gaan zeker terug!

Datum van verblijf: september 2019