Claudia B
Paal, België

Super hotel !

5,0 van 5 bollen18 sep 2023 beoordeeld
Personeel heel vriendelijk, bedden heel goed, kamers mooi, eten ook heel lekker ! Niks af te keuren.
De ligging was ook heel goed, juist uit de drukte en toch niet te ver.
Prijs kwaliteit heel goed !
Datum van verblijf: september 2023
Gereageerd 5 okt 2023
Bedankt dat u voor NYX Ibiza heeft gekozen, wij danken u voor uw reactie, wij zijn blij dat u een aangenaam verblijf in ons hotel heeft gehad en hopen u snel weer te mogen verwelkomen.
0.1 km van NYX Hotel Ibiza by Leonardo Hotels-Adults Only
4.8 km van NYX Hotel Ibiza by Leonardo Hotels-Adults Only
1.5 km van NYX Hotel Ibiza by Leonardo Hotels-Adults Only
Meer hotels in Sant Antoni de Portmany bekijken
Beoordeeld op 28 augustus 2023 via mobiele applicatie

Mooi gerenoveerd hotel met gunstige ligging aan zee en aan de boulevard.
Prachtige zonsondergang.
Vriendelijk personeel.
Adults only hotel.
Afwisselend buffet.
Geen restaurant aanwezig met bediening en gezellig,romantisch kaarslicht.
De 'deluxe' kamers en badkamer vielen heel klein uit.Alsook het zwembad.
Wij hadden zijdelings zeezicht en op de straat.De kamers zijn inkijk kamers.
Er is geen parkeergarage aanwezig.

Kamertip: Geen parkeergarage.
Datum van verblijf: augustus 2023
NYX Hotel, Director General van NYX Hotel Ibiza by Leonardo Hotels-Adults Only, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 18 september 2023

Wij stellen uw opmerkingen over ons onlangs gerenoveerde hotel en de gunstige ligging aan de oceaan en de boulevard op prijs. We zijn blij om te weten dat u heeft genoten van prachtige zonsondergangen en dat u de vriendelijke service van ons personeel heeft ervaren.

Wij waarderen uw eerlijkheid bij het delen van deze aspecten, omdat dit ons helpt de verwachtingen van onze gasten te begrijpen.

We hopen dat u vanuit uw kamer heeft genoten van het zijdelings uitzicht op de zee en de straat. Wat betreft parkeren betreuren wij het gebrek aan beschikbaarheid en zullen in de toekomst aan mogelijke oplossingen werken.

We stellen uw bezoek en feedback op prijs en hopen dat u in de toekomst opnieuw bij ons wilt verblijven om uw ervaring verder te verbeteren.

met vriendelijke groeten

Beoordeeld op 17 oktober 2022

Super goed hotel, fantastische service en enorm schoon. Het eten is super goed. Totaal nergens over te klagen!
Heerlijke vakantie gehad en ik had werkelijk moeite met vetrekken!

De zonsondergang in San Antonio maakt het verblijf dan ook nog eens magisch!

Wat mij betreft volgend jaar absoluut weer.

Ligbedden bij het zwembad zijn goed en de bedden op het adults only gedeelte zijn gigantisch lekker!

Kamertip: Geniet van de zonsondergang
Datum van verblijf: oktober 2022
Direccion Hotel, Dueño van NYX Hotel Ibiza by Leonardo Hotels-Adults Only, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 18 oktober 2022

Bedankt voor uw recente bezoek aan Alua Hawaii Ibiza, het is een genoegen om te weten dat u een geweldig verblijf heeft gehad tijdens uw verblijf in het hotel en dat u genoten heeft van het schitterende uitzicht over de baai van San Antonio die het hotel biedt.

Het was een genoegen om uw bezoek bij deze gelegenheid te ontvangen en we hopen u snel weer te mogen verwelkomen.

Beoordeeld op 13 oktober 2022 via mobiele applicatie

Een week verbleven met ons gezin met twee kleine kinderen. Een heerlijk hotel dichtbij het strand en speeltuin wat erg lekker was. Het eten was goed en een lekker zwembad.
Op de eerste verdieping heerlijke lounge bedden waar je kan zonnen of een kleine siësta kan houden met een prachtig uitzicht. Helaas met onze kinderen geen gebruik kunnen maken van de minidisco omdat deze pas om 21:00 uur begint. Zo laat hebben we het bij andere hotels nog niet meegemaakt.

Enige verbeterpunten voor het hotel zijn de handoekenservice. Dit is nu twee keer per week maar is naar onze mening veelste weinig. Wij zijn een week verbleven en hebben maar 1 keer onze handdoeken kunnen wisselen en dat voor een 4 sterren hotel? Lijkt me niet een punt om op te gaan bezuinigen. Een ander punt is het hotel ligt aan het strand maar de toegang naar de boulevard waar het strand aan ligt hebben ze afgesloten met een hek! Erg jammer en zonde van zo’n mooie ligging. Nu moet je via de achterkant het hotel uit en kan je dus net zo goed een hotel boeken een straat achter de boulevard wat nog goedkoper is ook. Verder een prettig verblijf gehad!

Kamertip: Tip: neem een taxi naar dit hotel vanaf de luchthaven. Met de bus rijden ze er helemaal omheen en zit je dik een uur in de bus erg zonde en
Datum van verblijf: oktober 2022
Direccion Hotel, Dueño van NYX Hotel Ibiza by Leonardo Hotels-Adults Only, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 15 oktober 2022

Bedankt voor je recente bezoek aan Alua Hawaii Ibiza, we willen je ook bedanken voor het vinden van een moment om met ons en met de rest van de Tripadvisor-gemeenschap te delen wat je ervaring tijdens je verblijf was, we zijn verheugd te weten dat je het leuk vond het hotel en dat u kunt genieten van het geweldige uitzicht en de sfeer die het hotel biedt.
Het was een genoegen om uw bezoek bij deze gelegenheid te ontvangen, we hopen u snel weer te mogen verwelkomen.
Groeten.

Beoordeeld op 24 september 2022 via mobiele applicatie

Ligt aan een prachtige boulevard en haven om te wandelen aan de kust
Heel mooi hotel met veel variatie in eten en heel lekker is
Heel goed voor koppels !
Net uit de drukte van uitgaansleven maar wel dichtbij shops en bars enzo …

Datum van verblijf: september 2022
Direccion Hotel, Dueño van NYX Hotel Ibiza by Leonardo Hotels-Adults Only, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 29 september 2022

Bedankt voor het kiezen van Alua Hawaii Ibiza. We zijn blij te weten dat u van de meeste aspecten van uw verblijf genoten heeft.

Het was ons een genoegen uw bezoek te mogen ontvangen. We kijken uit naar uw volgende bezoek aan Ibiza. In dat geval zouden we de mogelijkheid hebben om je terug te verwelkomen in Alua Hawaii Ibiza.

Beoordeeld op 20 september 2022 via mobiele applicatie

We hadden zeezicht geboekt maar keken vooral uit op de parkeerplaats ( waar je wel gratis kan parkeren)en kregen op het balkon de lucht van de keuken (zat eronder) dat was niet altijd lekker.Het eten was zoals veel all in hotels wel te doen alleen soms wat doorgekookt en het brood keihard.Half pension houd in dat je bij diner geen drank mag pakken maar alleen tegen betaling door een vaak sjagerijnig personeel drinken krijgt.Je kan een handdoek tegen betaling van een borg van €10 krijgen die je maar 2 keer per week kan verwisselen.
TV doet het niet, minibar koelt niet ( volgens receptie hoort hij niet te koelen).
Boven het zwembad zijn wel fijne bedjes, het zou top zijn als je daar bijvoorbeeld bediening zou hebben.
Het hotel zit wel centraal langs de "strip" waar wel geluiden van komen maar met deuren dicht hoor je daar niet veel van .
De bedden kraken en piepen waardoor je de buren ook hoort. De kamer werd schoongemaakt door vriendelijke dames.
De bar boven de restaurant kan wel wat meer gezelligheid gebruiken.
Wij waren afgegaan op de mooie fotos en recenties en hoewel het zeker geen slecht hotel is is het voor ons eenmalig.

Kamertip: Parkeren kan je achter het hotel en aan de zijkant. Het zit op een wat rustiger gedeelte maar je moet er wel van houden, dronken Engelsen en ballon verkopende jongens
Datum van verblijf: september 2022
Direccion Hotel, Dueño van NYX Hotel Ibiza by Leonardo Hotels-Adults Only, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 21 september 2022

Bedankt dat je de tijd hebt genomen om je feedback met ons te delen over je verblijf in Alua Hawaii Ibiza.

U kunt er zeker van zijn dat we al onze aandacht besteden aan uw feedback om de ervaring van onze gasten in het hotel te verbeteren en we hebben nota genomen van uw constructieve opmerkingen.

We zijn verheugd om te lezen dat u genoten heeft van uw tijd bij ons.

Vriendelijke groeten.