Marg1914
beantje

Prima hotel.

Beoordeling van Hotel Abrat
4,0 van 5 bollen2 jul 2019 beoordeeld
Prima hotel mooie rustige kamer geen strand zicht had ik.
Prima ontbijt zeer uitgebreid,
mooi zwembad met ligtuin met voldoende bedden, rustige omgeving.
Strand is 10 minuten lopen, supermarkt en pinautomaat om de hoek.
Helaas niet rook vrij.
Datum van verblijf: juni 2019
Kamertip: Niet rolstoel vriendelijk, voorkant mooier uitzicht wel meer lawaai
Reistype: Bezocht met vrienden
0.5 km van Hotel Abrat
5.1 km van Hotel Abrat
Meer hotels in Sant Antoni de Portmany bekijken
Beoordeeld op 6 juni 2019 via mobiele applicatie

Het hotel is prachtig schone erg mooie kamers met geweldige badkamer zaten premium kamer. Locatie is fantastisch hele mooie zonsondergang en je loopt zo boulevard op. Ontbijt erg goed avondeten stuk minder vaak lauw eten en eentonig. Ani is erg lief voor kinderen super aardige vrouw bij t eten maar degene die de kamernummers noteert is vreselijk en onvriendelijk hele nare vrouw die de sfeer compleet verpest.
Maar alles bij elkaar mooie vakantie gehad en t hotel is een aanrader.

Datum van verblijf: mei 2019
Beoordeeld op 18 oktober 2018 via mobiele applicatie

We verbleven hier 5 dagen en kunnen hier enkel positief over zijn.vriendelijk behulpzaam personeel.Wij verbleven half pension en zowel ruime keuze in ontbijt en avondeten. Dit was in buffetvorm. Ook heel nette kamers met airco en ijskast .Aanrader

Datum van verblijf: oktober 2018
Beoordeeld op 16 augustus 2018 via mobiele applicatie

We worden bijna nooit teleurgesteld door Travel Bird en ook nu weer een geweldige keus. We durven te zeggen mooiste hotel in San Antonio. De ligging is perfect aan het eind van de boulevard. Als je wil zit je binnen 10 minuten op de mooiste terrasjes aan zee en als je rust zoekt blijf je heerlijk op de ligbedden in de tuin van het hotel
liggen. Geen gedoe met “handdoekje leggen”, want er zijn ligstoelen zat! Zowel ontbijt- als diner buffet zijn gevarieerd en goed verzorgd. Receptie is top. Kleine gebreken (hoogseizoen, natuurlijk gaat er wel eens iets stuk), worden meteen en adequaat verholpen. Restaurant wordt prima gerund door slecht een kleine groep vriendelijke medewerkers evenals de bar bij het zwembad en de bar op het dakterras. Het enige wat niet in orde is, is de WiFi. Reken daar niet op. Maar het is tenslotte vakantie.....

Datum van verblijf: augustus 2018
Beoordeeld op 31 augustus 2017 via mobiele applicatie

Hotel op super locatie met 5 min in het centrum! Hotel kamers zien er ook prima uit! Het ontbijt vonden wij wat minder. 'Vers' gebakken broodjes waar je met je mes niet doorheen komt.
Al met al wel een top vakantie gehad

Datum van verblijf: augustus 2017
Beoordeeld op 13 februari 2017 via mobiele applicatie

Een heerlijk en rustig hotel aan de rand van San Antonio en dicht bij prachtige baaitjes en stranden! Voor herhaling vatbaar. Kleiner hotel zonder al te veel kinderen, ideaal dus om even te ontsnappen aan onze eigen kinderen 😉

Datum van verblijf: augustus 2016
reservas271, Director Comercial van Hotel Abrat, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 17 maart 2017

Heel erg bedankt voor het delen van uw ervaring, werken er hard aan om onze diensten te verbeteren!
Het hotel ligt op ongeveer 10 minuten lopen van het centrum van San Antonio
ongeveer 10 minuten van Café del Mar. De locatie is fantastisch en we zullen binnenkort een nieuwe eigen parkeerplaats.