Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hotels in de buurt
Beoordelingen (1.170)
Beoordelingen filteren
1.170 resultaten
Waardering van reizigers
497
418
150
64
41
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
497
418
150
64
41
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
1 - 6 van 1.170 beoordelingen
Beoordeeld op 9 september 2018 via mobiele applicatie

Begin september in dit hotel verbleven. Verouderde kamers maar schoon, badkamer met ligbad maar jammer genoeg niet altijd waarmee water..... heel vriendelijk personeel, ontbijt prima.
Veel regels in het totaal overal aangeplakt maar t zal nodig zijn. Ligging is prima, je bent zo op t strand waar t heerlijk vertoeven is... wat ik echt een plus punt vond was de douche kamer die je op de dag van vertrek mag gebruiken, zo ga je toch zandloos de terug reis aan...kortom oud maar schoon maar gezellig hotel

Verbleef: september 2018, reisde met familie
Bedank CorienS6
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 7 juni 2018

het is een ouder hotel maar heel proper en gezellig gelegen aan de promenade maar toch rustig het eten is lekker het personeel is heel vriendelijk en aan de receptie heel gedienstig mek kan er ook buiten eten het zwembad is een beetje te klein en te weinig ligplaatsen neem een kamer aan zee kant wij hadden een standaardkamer op gelijksvloer niet te doen muffige geur en vochtig konden weinig verluchten daar de kamer aan een zijweg lag dus niet veilig om raam te openen bij het slapen ook geen kleerkast wel een apart hokje zonder licht doet dienst als kleerkast wel heel proper en goede matras de omgeving is heel tof

Kamertip: neem een kamer met zeezicht
  • Verbleef: mei 2018, reisde met vrienden
    • Locatie
    • Slaapkwaliteit
    • Service
Bedank jempie2015
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 1 november 2016

hotelkamers beetje gedateerd geen fohn in badkamer geen koelkastje maar verder goed te doen,mooi groot balkon.
Het eten was goed lekker warm en gevarieerd werd steeds op tijd bijgevuld.
Het hotel ligt aan een wandelboulevard en direct aan de baai
Nadeel er waren geen ligbedden op het strand wel in de tuin en aan het zwembad,misschien door het einde van seizoen.

Kamertip: achterkant heeft uitzicht op de zee
  • Verbleef: oktober 2016, reisde met familie
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Service
Bedank joswagenaar60
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 18 oktober 2016 via mobiele applicatie

Mooi zicht op de baai en op de wandeldijk vanuit op de balkon,personeel vriendelijk.Badkamer afgeleefd(bad in slechte staat,aan vernieuwing toe.Verlichting in inloopkast ontbreekt.Dubbel beglazing zou aanrader zijn voor geluids overlast.

Verbleef: september 2016, reisde met een partner
Bedank fa037574
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 2 oktober 2016

kamer perfect, personeel heel lief, alles goed verzorgd, eten iets minder, in de buurt genoeg variatie om uit eten te gaan, aan de boulevard, het hotel zit even aan het einde van de boulevard dus niet te druk, genoeg leuke winkeltjes. Met de stads bussen kan je voor 2,35 euro naar een andere stad, echt goed te doen.

Kamertip: even zeggen dat je met balkon wil en strand uitzicht
  • Verbleef: september 2016, reisde alleen
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Service
Bedank Tiesto123
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken