Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Heerlijke sushi ”
Beoordeling van Sushimi

Sushimi
Geclassificeerd als nr. 4 van 304 Restaurants in Sant Antoni de Portmany
Certificaat van uitmuntendheid
Prijsklasse: US$ 11 - US$ 28
Gegevens restaurant
14 september 2019 beoordeeld via mobiele applicatie

We hebben heerlijke sushi gegeten. De keuze was niet heel uitgebreid, maar wat we kregen was echt ontzettend lekker. Als je geen vis liefhebber bent is er weinig keuze. De sushi’s zijn tonijn, zalm en zeebaars en daarin allerlei verschillende varianten. Verder had je avocado en komkommer sushi. Vriendelijk personeel, je kreeg je eten snel. Nogmaals, echt ontzettend lekkere verse sushi, gaan we zeker nog een keer terug.

Datum van bezoek: september 2019
Bedank MrJames16
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
giacomobrunco, Proprietario van Sushimi, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 14 september 2019
Google-vertaling

Ethan you vero much!

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Schrijf een beoordelingBeoordelingen (403)
Waardering van reizigers
Type reiziger
Tijd van het jaar
Taal
  • Meer talen

4 - 8 van 403 beoordelingen

7 augustus 2019 beoordeeld

Ik heb hier prima sushi’s gegeten. Vooral met lekkere combinaties. De bediening was goed maar erg snel, ze stonden zowat naast je tafel te wachten tot je klaar was.

Datum van bezoek: augustus 2019
Bedank loisvv
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
giacomobrunco, Proprietario van Sushimi, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 7 augustus 2019
Google-vertaling

Tua k you guys!

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
3 augustus 2019 beoordeeld via mobiele applicatie

Bediening was vooral goed naast ook de heerlijke sushi natuurlijk.. De serveerder kwam uit zichzelf aan met een korting van 50% op de rekening omdat we ietsjes hadden moeten wachten op het eten. Totaal onverwachts en wij hebben hen dan een goede fooi/tip gegeven.

Datum van bezoek: augustus 2019
Bedank safierasoraya
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
giacomobrunco, Proprietario van Sushimi, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 3 augustus 2019
Google-vertaling

Thank you very much

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
2 augustus 2019 beoordeeld via mobiele applicatie

Aangezien mijn vriendin een liefhebber van sushi is zijn we hier wezen eten. Het restaurant is niet heel groot en heeft een erg gezellige inrichting. Personeel is erg vriendelijk. Het aanbod van sushi is niet heel groot, maar wat ze hebben is lekker en vers. Prijsniveau, viel erg mee. Aanrader voor als je iets anders wilt dan standaard toeristische eettentjes

Datum van bezoek: augustus 2019
Bedank roelk962
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
giacomobrunco, Proprietario van Sushimi, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 2 augustus 2019
Google-vertaling

Thank you very much!

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
20 juli 2019 beoordeeld

Via tripadvisor gevonden. Superleuk restaurantje. Niet groot en erg knus. De sushi was top en bediening ook.echt een aanrader!! Prijs ook prima

Datum van bezoek: juli 2019
Bedank juweliervangeelen
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
giacomobrunco, Proprietario van Sushimi, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 20 juli 2019
Google-vertaling

Thank you very much!

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.

Reizigers die Sushimi bekeken, bekeken ook

 
Ibiza-stad, Ibiza
Santa Eulalia del Río, Ibiza
 
Sant Antoni de Portmany, Ibiza
 

In Sushimi geweest? Deel je ervaringen!

Schrijf een beoordeling Foto's toevoegen

Eigenaren: Wat is uw kant van het verhaal?

Bezit of beheert u deze gelegenheid? Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer.

Claim uw vermelding