Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Subliem”
Beoordeling van Villa Mercedes

Villa Mercedes
Geclassificeerd als nr. 36 van 304 Restaurants in Sant Antoni de Portmany
Certificaat van uitmuntendheid
Prijsklasse: US$ 0 - US$ 34
Keukens: Mediterraan
Meer informatie over het restaurant
Gegevens restaurant
Geschikt voor: Lokale keuken, Romantisch
Dineropties: Na sluitingstijd, Ontbijt, Diner, Bezorgen, Reserveringen
13 september 2019 beoordeeld via mobiele applicatie

Van bij de ontvangst was het uitstekend. Hadden niet gereserveerd maar kregen een mooie plaats overdekt omdat het die avond regende. Iedereen was er heel vriendelijk en het eten was echt super lekker. We vroegen om tussen de starters en hoofdgerecht beetje te wachten en daar werd echt rekening mee gehouden. We gaan zeker nog terug tijdens ons verblijf in Ibiza!

Datum van bezoek: september 2019
Bedank 7ilseh
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
MamboGroup, Public Relations Manager van Villa Mercedes, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 15 september 2019
Google-vertaling

Hello,

Thanks for taking the time to review our restaurant !!
We're so happy to hear that you enjoyed the night and we're looking forward to seeing you again !!

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Schrijf een beoordelingBeoordelingen (1.411)
Waardering van reizigers
Type reiziger
Tijd van het jaar
Taal
  • Meer talen

1 - 5 van 1.412 beoordelingen

10 september 2019 beoordeeld via mobiele applicatie

Prachtige plek in een sfeervolle tuin met uitzicht over de haven.

Erg jammer dat het personeel zo opdringerig en gehaast is, wijn bijschenken is fijn maar het tempo is hier te hoog(te duidelijke verkoop) waardoor je je snel gaat irriteren.

Paella is niet gevuld dus sla deze over(smaak is goed maar de opmaak zijn drie slierten calamares) dit kan ieder thuis beter!

Na het vragen van het dessert gaven wij duidelijk aan even te willen wachten, maar na 5 minuten kwam er toch weer iemand met de zelfde vraag. Toen wij hem dit vertelde droop hij af en gaf hij zijn collega een vreemd lachje.

Dessert hebben wij dus overgeslagen!

Datum van bezoek: september 2019
Bedank e79d
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
MamboGroup, Public Relations Manager van Villa Mercedes, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 11 september 2019
Google-vertaling

Hello,

Thank you ever so much for setting time aside to review your visit to Villa Mercedes,
We're sorry about this inconvenience !!
We hope to see you again in our restaurant to welcome you in the best way !!

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
5 september 2019 beoordeeld via mobiele applicatie

Ziet er nog steeds fantastisch uit. We hebben er een keer eerder (2 jaar geleden) gegeten en toen was het super.
Deze keer namen we paella en die vonden we niet heel fantastisch, qua smaak ok, maar heel karig gevuld. De prijzen waren naar mijn mening ook omhoog gegaan. €4 voor een half litertje water vind ik (in Spanje) nogal aan de prijs.
Het personeel was wel heel erg aardig.

Datum van bezoek: september 2019
Bedank jacquelineb865
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
MamboGroup, Public Relations Manager van Villa Mercedes, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 6 september 2019
Google-vertaling

Hello J,

Thank you ever so much for setting time aside to review your visit to Villa Mercedes,
We hope to see you again in our restaurant !

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
30 augustus 2019 beoordeeld via mobiele applicatie

Super lekker gegeten. Echt een klasse beter dan de rest van de restaurants in de omgeving. Super vlees en de garnalen zijn echt een aanrader evenals de desserts. Vriendelijke bediening en een prachtige plek om te zitten.

Datum van bezoek: augustus 2019
Bedank missXX6
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
31 december 2018 beoordeeld via mobiele applicatie

Mooie locatie bij de haven. Fantastisch eten en gezellig drinken. Niet goedkoop maar dat heeft als voordeel dat er een geselecteerd gezelschap aanwezig is.
Geen herrieschoppers of id. Een absolute aanrader als u van kwaliteit houdt en gezellig uit eten wilt. Wij hebben het er een paar keer geweldig naar ons zin gehad.

Datum van bezoek: september 2018
Bedank Joost36
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
MamboGroup, Customer Service Coordinator van Villa Mercedes, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 16 januari 2019
Google-vertaling

Hello,
Thank you very much for setting time aside to review your visit to Villa Mercedes, we are very pleased to hear that you enjoyed coming to visit us. We hope to see you again in the near future!

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.

Reizigers die Villa Mercedes bekeken, bekeken ook

Sant Antoni de Portmany, Ibiza
Sant Antoni de Portmany, Ibiza
 
Sant Antoni de Portmany, Ibiza
 
Sant Antoni de Portmany, Ibiza
Sant Antoni de Portmany, Ibiza
 

In Villa Mercedes geweest? Deel je ervaringen!

Schrijf een beoordeling Foto's toevoegen

Eigenaren: Wat is uw kant van het verhaal?

Bezit of beheert u deze gelegenheid? Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer.

Claim uw vermelding