Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hotels in de buurt
Beoordelingen (589)
Beoordelingen filteren
589 resultaten
Waardering van reizigers
235
196
116
25
17
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
235
196
116
25
17
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
3 - 8 van 589 beoordelingen
4 augustus 2016 beoordeeld

Mooi hotel, vriendelijk personeel. Eten zeer matig. Mooi zwembad, echter zwembadbar had vrijwel niets. Drankjes bij het eten zeer gunstig geprijsd. Hotel ligt op een klif, geen direct zandstrand. Haren in de badkamer van vorige gasten.

Kamertip: Ruime goede bedden, haren van vorige gasten nog in de badkamer.
  • Verbleef: juli 2016, reisde met een partner
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Slaapkwaliteit
    • Kamers
    • Hygiëne
    • Service
Beoordeling verzameld in samenwerking met Amoma.com
Bedank dmo_berg
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
10 augustus 2013 beoordeeld

Garbi Costa Luz is een zeer goed hotel. Sterke punten: zeer vriendelijk personeel, tot en met de kamermeisjes, mooie inrichting, ruime kamers prima onderhouden, en ja het koelkastje was koel genoeg (in tegenstelling tot wat een aantal recensenten schrijven. Ook gratis wifi in de publieke ruimtes. Je kan er ook een auto huren via de receptie met zeer snelle levering.

Minpuntjes zijn: gemiddeld niveau van de keuken. De rauwe groenten zijn gewoon op een hoop gegooid zonder enige bereiding. Ook het ontbreken van wifi in de kamers en het feit dat je extra moet betalen om de safe te gebruiken in de kamer.

Maar globaal genomen heel tevreden.

  • Verbleef: juli 2013, reisde alleen
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Slaapkwaliteit
    • Kamers
    • Hygiëne
    • Service
2  Bedank JMJMF
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
18 juli 2013 beoordeeld

Hotel is zeer mooi gelegen met zich op zee en een beetje afgelegen waardoor het ook rustig gelegen is. Safe mits bijbetaling maar wel een frigootje.
Mooie, communicerende kamer, met ruime douche/bad en terras met stoeltjes.
Het restaurant bood een ontbijt en avondmaal in buffetvorm aan maar met een heel goede kwaliteit en voor ieder wat. Bediening in het spaans en ook duits werd er gesproken.
Aan het zwembad had je ligzetels maar diende je wel je handdoeken mee te brengen.
Kortom, ik denk dat we dit zeker en vast nog wel eens bezoeken.

  • Verbleef: juli 2013, reisde met familie
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Slaapkwaliteit
    • Kamers
    • Hygiëne
    • Service
2  Bedank katchrisinca
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
14 mei 2013 beoordeeld

Heerlijk hotel als je aankomt is de eerste indruk meestal ook de beste.schoon en mooi
Zeer vriendelijk personeel met name achter de balie,goed geinformeerd over de streek ,
Alle kamers hebben een balkon met de meeste uitzicht op zee.onze kamer was ruim met een
Fantastische badkamer.het restaurant is in buffetvorm het enige minpuntje is dat het eten
Soms wat lauw is. Maar er is voor ieder wat wils.er is een binnen en buiten zwembad bij het buitenzwenbad zij er bedden in overvloed en een grote ligweide.het lig alleen
Een paar kilometers van het centrum.

  • Verbleef: mei 2013, reisde met familie
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Slaapkwaliteit
    • Kamers
    • Hygiëne
    • Service
1  Bedank Loet K
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
10 mei 2013 beoordeeld

Wij waren van 7 tot 12 april 2013 te gast in Hotel Garbi en kunnen dit hotel ten zeerste aanbevelen. Luis garandeerde ons een "personal approach" toen er weinig gasten aanwezig waren. Prima service en eten. En toen er daarna een bus Spanjaarden arriveerde hebben we niet ingeboet aan kwaliteit. Goede kok. Een aanrader.

  • Verbleef: april 2013, reisde met een partner
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Slaapkwaliteit
    • Kamers
    • Hygiëne
    • Service
Bedank 106ErGo
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken