Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
“Prachtig ruim woonhuis met mooi zwembad.”
andere reizigers hebben deze accommodatie geboekt

Beoordeling van CASA LAYDA

Voor het boeken van deze accommodatie geldt: wie het eerst komt, wie het eerst maalt. Leg je data vast voordat ze weg zijn
Beschikbaarheid
Boekingsaanvraag doen
Inlichtingen vragen
Dormitorio
Dormitorio
Dormitorio
Dormitorio
Dormitorio
Dormitorio Principal
Baño
Deze accommodatie is niet beschikbaar op deze data.
Geef niet op! Informeer naar soortgelijke vakantiewoningen die wel beschikbaar zijn -
Alle beschikbare vakantiewoningen weergeven
Overzicht
Cottage -
4 slaapkamers, 1 badkamer, met plaats voor 7 gasten
Conil de la Frontera, Costa de la Luz, Andalusië

Reizigersbeoordelingen

Heel goed - gebaseerd op 11 beoordelingen
Schrijf een beoordeling

Reizigersbeoordelingen

Datum | Waardering
  • Eerst Nederlands
  • Eerst Spaans
  • Alles
  • Recente in het Nederlands
Eerst Nederlands
Eerst Nederlands
Eerst Spaans
Alles
Recente in het Nederlands
Eerst Nederlands
Quest6345 ...
1 beoordeling
“Prachtig ruim woonhuis met mooi zwembad.”
Beoordeeld op 5 oktober 2019 voor een verblijf in juli 2019

Prachtige locatie met mooie woonkamer en nette slaapkamers. Zowel in het woonhuis als bij het zwembad is een douche. Het zwembad is netjes en goed onderhouden. Grote supermarkt op ongeveer 2 km afstand. Rustig gelegen. Klein nadeel is dat er 's avonds nogal eens honden uit de omgeving blaffen.

Datum van verblijf: juli 2019
Kun je dit hotel aan vrienden aanbevelen?   Ja.
Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
vangestel ...
1 beoordeling
“Prachtige woning voorzien van alle gemakken”
Beoordeeld op 27 juli 2019 voor een verblijf in juli 2019

De locatie is prachtig. Supermarkt op 2 km afstand. Ook het strand is op zo'n 2,5 km van het vakantiehuis. Mooi zwembad. Manuel is vriendelijk en geeft bij aanvang een korte rondleiding door en om het huis. Als je wat nodig hebt, hoef je maar te bellen en binnen 10 minuten is het geregeld. Zo hadden wij een kurkentrekker nodig omdat deze niet aanwezig was. Even later werd er een kurkentrekker bezorgd. Geweldig.
Manuel laat zich verder gedurende het verblijf niet zien en wij hadden alle privacy.
Eén klein ongemak hadden we wel maar daar kon Manuel niks aan doen; vrijwel elke avond hoorden we een kanonnade aan geblaf van honden uit de omgeving.

Datum van verblijf: juli 2019
Kun je dit hotel aan vrienden aanbevelen?   Ja.
Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Quest7988 ...
1 beoordeling
Beoordeeld op 2 oktober 2018 voor een verblijf in september 2018
Google Vertalen naar het Nederlands

Datum van verblijf: september 2018
Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
511eliane ...
Granada, Spanje
Niveau 5 bijdrager
44 beoordelingen
8 hotelbeoordelingen
common_n_hotel_reviews_1bd8 4 nuttige stemmen
Beoordeeld op 2 september 2018 voor een verblijf in augustus 2018
Google Vertalen naar het Nederlands

Datum van verblijf: augustus 2018
Kun je dit hotel aan vrienden aanbevelen?   Ja.
Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Antwoord van management
16 sep 2018
Gracias por su buena valoración, para el verano que viene el baño adicional darlo por hecho lo de las sábanas y toallas es mas complicado en mi caso, un saludo y gracias de nuevo.
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
xabiergas ...
San Sebastián - Donostia, Spanje
1 beoordeling
common_n_hotel_reviews_1bd8 1 nuttige stem
Beoordeeld op 22 augustus 2018 voor een verblijf in augustus 2018
Google Vertalen naar het Nederlands
1
persoon vonden dit een nuttige beoordeling

Datum van verblijf: augustus 2018
Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Antwoord van management
22 aug 2018
He alquilado la casa a un grupo de chavales veinte añeros y es cierto que me rompieron el somier y después me di cuenta de mas desperfectos por lo que me alegro que no quieran repetir, hay que saber comportarse.
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Alcala De Henares, Spanje
Beoordeeld op 29 juli 2018 voor een verblijf in juli 2018
Google Vertalen naar het Nederlands

Datum van verblijf: juli 2018
Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een individuele reiziger en niet die van TripAdvisor LLC of een van zijn partners.
Antwoord van management
22 aug 2018
Gracias muy amables
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC of haar partners.
guanavi
Sevilla, Spanje
Niveau 5 bijdrager
55 beoordelingen
17 hotelbeoordelingen
common_n_hotel_reviews_1bd8 30 nuttige stemmen
Beoordeeld op 6 juni 2018 voor een verblijf in mei 2018
Google Vertalen naar het Nederlands

Datum van verblijf: mei 2018
Kun je dit hotel aan vrienden aanbevelen?   Ja.
Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Antwoord van management
22 aug 2018
Gracias.
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Voer reisdata in voor nauwkeurigere prijzen
2 gasten
Volwassenen2
Kinderen0
Pas toe
Bezit je een vakantiewoning? Laat deze hier vermelden.
Extra inkomsten
Verdien geld door je woning te verhuren. Zonder contract en kosten vooraf hou je meer voor jezelf over.
Eenvoudig te beheren
Bevestig boekingen in één klik en houd alles bij, vanaf de aanvraag tot het uitchecken. Zelfs wanneer je onderweg bent!
Vertrouwd door reizigers
Met miljoenen reizigers en een beveiligde online betaalmethode helpt TripAdvisor reizigers jouw accommodatie met vertrouwen te boeken.
Je gratis vermelding instellen