Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Heerlijk! ”
Beoordeling van Funky

Funky
Reserveren met
Funky is niet beschikbaar op de door jou verzochte tijd. Kies een andere tijd of zoek naar restaurants die tafels vrij hebben.
De door jou geselecteerde tijd is al verstreken.
Geclassificeerd als nr. 1 van 146 Restaurants in Ericeira
Certificaat van uitmuntendheid
Gegevens restaurant
24 oktober 2017 beoordeeld via mobiele applicatie

Gemakkelijk te reserveren. Mooie hippe entourage en inrichting. Er vriendelijke en behulpzame bediening. Heerlijk puur en eerlijk eten, mooie wijnen. Vooral de curry is zeker aan te bevelen. Kortom heerlijk!

Bedank Anton B
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
pedro_brandao, Gestor van Funky, reageerde op deze beoordelingGereageerd 27 oktober 2017
Google-vertaling

Hi Anton,
Thanks for your review.
Hope to see you soon.
Regards,
The Funky Team

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Schrijf een beoordelingBeoordelingen (247)
Waardering van reizigers
Type reiziger
Tijd van het jaar
Taal
  • Meer talen

8 - 12 van 247 beoordelingen

9 september 2017 beoordeeld via mobiele applicatie

Lekker, verzorgd en correcte prijs. Aanrader! Echt lekker, we genoten veel van het lekkere eten. Het was zo lekker dat we het lekker vonden.

1  Bedank FlorianVDamme
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
pedro_brandao, Gestor van Funky, reageerde op deze beoordelingGereageerd 20 september 2017
Google-vertaling

Dear Florian,
We also love to have you here with us.
Regards,
The Funky Team

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
4 september 2017 beoordeeld via mobiele applicatie

We hadden een reservering en moesten ruim 45 min wachten voor de tafel gereed was. Eten was prima, niet bijzonder maar wel lekker. Bediening was in orde maar op de rekening stond verkeerde (duurdere) wijn, maar dat was ook weer zo opgelost.

Bedank Tom T
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
pedro_brandao, Gestor van Funky, reageerde op deze beoordelingGereageerd 8 september 2017
Google-vertaling

Dear Customer,
Thank you for your review.
Regards,
The Funky Team

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
30 augustus 2017 beoordeeld via mobiele applicatie

Portugese keuken in een "funky" uitvoering. Behulpzaam personeel en vooral goede wijnen. Voor ons een blijvertje!!!

1  Bedank Sylvia K
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
pedro_brandao, Gestor van Funky, reageerde op deze beoordelingGereageerd 1 september 2017
Google-vertaling

Dear Sylvia,
Thank you so much for passing by.
Hope to see you soon.
Regards,
The Funky Team

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
29 augustus 2017 beoordeeld via mobiele applicatie

Mijn vriend en ik hebben hier heerlijk gegeten. Ik had de kabeljauw met gesauteerde spinazie en zoete aardappel. Erg lekker! Als dessert raad ik de inverted cheesecake of chocolademousse aan ❤ Het personeel was ook heel chill. We hadden overigens niet gereserveerd en daar deden ze helemaal niet moeilijk over. We gaan hier zeker nog eens eten!

Bedank Ly G
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
pedro_brandao, Gestor van Funky, reageerde op deze beoordelingGereageerd 30 augustus 2017
Google-vertaling

Dear Customer,
Thanks for your review.
Regards,
The Funky Team

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.

Reizigers die Funky bekeken, bekeken ook

 

In Funky geweest? Deel je ervaringen!

Schrijf een beoordeling Foto's toevoegen

Eigenaren: Wat is uw kant van het verhaal?

Bezit of beheert u deze gelegenheid? Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer.

Claim uw vermelding