Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Zeer vriendelijke Italiaan”
Beoordeling van Ristorante Pinocchio

Ristorante Pinocchio
Geclassificeerd als nr. 2 van 101 Restaurants in Praia da Rocha
Prijsklasse: US$ 3 - US$ 17
Gegevens restaurant
13 september 2019 beoordeeld via mobiele applicatie

Heerlijk gegeten, carbonara en tiramisu. Deze beide gerechten waren voortreffelijk klaar gemaakt. Ook het veranderen van tafel terwijl al besteld hadden gaf geen problemen. Sublieme service en eeen voortreffelijk Italiaanse kok.

Datum van bezoek: september 2019
Bedank JoepA_12
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Schrijf een beoordelingBeoordelingen (146)
Waardering van reizigers
Type reiziger
Tijd van het jaar
Taal
  • Meer talen

4 - 8 van 146 beoordelingen

31 augustus 2019 beoordeeld via mobiele applicatie

We zijn rond half 9 naar het restaurant gegaan zonder te reserveren. Er was enkel een tafel binnen beschikbaar. Dit was wel wat warmer dan buiten. De bediening was uiterst vriendelijk. OpnMe van bestelling was snel. Bezorgen van de drankjes duurde iets langer. Het eten was snel klaar en smaakte heerlijk. Een goede portie, niet extreem veel wat je hier overal ziet. De prijs viel ons enorm mee.

Datum van bezoek: augustus 2019
Bedank stephannn
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
28 augustus 2019 beoordeeld via mobiele applicatie

Gezellig tafelen op het terras. Leuke en sociale gastvrouw. Lekkere verse pasta's. Lasagne was wat aan de kleine kant voor de grote eters onder ons.
Tip: neem Mouilleux als dessert! En probeer zeker de rode huiswijn! Leuk plekje in een soms te drukke Praia da Rocha.

Datum van bezoek: augustus 2019
Bedank Lieze S
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
2 juni 2019 beoordeeld

Ze prijzen buiten happy hour prijzen maar op de rekening was de prijs anders ?
Jammer
Bestelling was anders uitstekend !

Datum van bezoek: mei 2019
    • Prijs/kwaliteit
    • Service
    • Eten
Bedank Caroline J
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
pinocchio2019, Proprietario van Ristorante Pinocchio, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 3 juni 2019
Google-vertaling

Sorry we usually keep till 7pm happyhours price of drinks, after thet time we have regular price, it s hard to remember your table, we apply happy hours price till the time always maybe we mistaken with the time or something... We re sorry about..

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
31 mei 2019 beoordeeld via mobiele applicatie

Wezen eten laatste avond vakantie naar aanleiding goede recensies Tripadvisor.
Naar volle verwachting,vriendelijke en enthousiaste bediening, echt Italiaans restaurant ( dus ,gelukkig, géén Pizza's, daar zijn er al genoeg van) ga voor de verse pasta's ,tagliatelle met zeevruchten bijzonder goed, staat niet zo op de kaart maar zij zijn heel flexibel of de fantastische lasagne, alles vers gemaakt.
Enthousiast jong stel die het heel leuk doen,aanbevelenswaardig, als wij hier weer komen gaan we hier zeker langs.
Tip: Als je een fles rode wijn bestelt vraag dan of ze hem eerst op ijs zetten,gemiddelde schenktemperatuur in deze landen is dagtemperatuur, in o s geval 25 graden, voor rood echt niet lekker, wordt log, 18 graden perfect.

Datum van bezoek: mei 2019
1  Bedank 986fransr
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.

Reizigers die Ristorante Pinocchio bekeken, bekeken ook

 

In Ristorante Pinocchio geweest? Deel je ervaringen!

Schrijf een beoordeling Foto's toevoegen

Eigenaren: Wat is uw kant van het verhaal?

Bezit of beheert u deze gelegenheid? Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer.

Claim uw vermelding