Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hotels in de buurt
Apartamentos Jardins da Rocha(Praia da Rocha)(Heel veel waar voor je geld!)
US$ 134
US$ 130
Hotels.com
Zie aanbieding
Certificaat van uitmuntendheid
  • Gratis parkeren
  • Zwembad
Hotel Luar(Praia da Rocha)
US$ 143
US$ 138
Booking.com
Zie aanbieding
  • Gratis parkeren
  • Inclusief ontbijt
Besparingsmelding! 17% lager dan de gemiddelde tarieven

De prijs die je hebt gevonden is 17% lager dan het gemiddelde tarief voor dit hotel van US$ 167 per nacht.

We analyseren de tarieven over een periode van 60 dagen en vergelijken jouw selectie met het gemiddelde tarief van vergelijkbare verblijven, zodat je zeker weet dat je de beste deal hebt.

Smartline Club Amarilis(Praia da Rocha)
US$ 145
Expedia.com
Zie aanbieding
  • Gratis parkeren
  • Zwembad
Besparingsmelding! 29% lager dan de gemiddelde tarieven

De prijs die je hebt gevonden is 29% lager dan het gemiddelde tarief voor dit hotel van US$ 205 per nacht.

We analyseren de tarieven over een periode van 60 dagen en vergelijken jouw selectie met het gemiddelde tarief van vergelijkbare verblijven, zodat je zeker weet dat je de beste deal hebt.

US$ 146
US$ 138
Hotels.com
Zie aanbieding
  • Gratis parkeren
  • Zwembad
Besparingsmelding! 15% lager dan de gemiddelde tarieven

De prijs die je hebt gevonden is 15% lager dan het gemiddelde tarief voor dit hotel van US$ 162 per nacht.

We analyseren de tarieven over een periode van 60 dagen en vergelijken jouw selectie met het gemiddelde tarief van vergelijkbare verblijven, zodat je zeker weet dat je de beste deal hebt.

Hotel da Rocha(Praia da Rocha)
US$ 180
US$ 169
Booking.com
Zie aanbieding
Certificaat van uitmuntendheid
  • Gratis wifi
  • Zwembad
Besparingsmelding! 13% lager dan de gemiddelde tarieven

De prijs die je hebt gevonden is 13% lager dan het gemiddelde tarief voor dit hotel van US$ 195 per nacht.

We analyseren de tarieven over een periode van 60 dagen en vergelijken jouw selectie met het gemiddelde tarief van vergelijkbare verblijven, zodat je zeker weet dat je de beste deal hebt.

Jupiter Algarve Hotel(Praia da Rocha)
US$ 249
US$ 240
Expedia.com
Zie aanbieding
Certificaat van uitmuntendheid
  • Gratis wifi
  • Inclusief ontbijt
Plaza Real Atlantichotels(Praia da Rocha)(Heel veel waar voor je geld!)
US$ 120
TripAdvisor
Zie aanbieding
  • Gratis wifi
  • Gratis parkeren
Hotel Oriental(Praia da Rocha)
US$ 343
US$ 310
Expedia.com
Zie aanbieding
Certificaat van uitmuntendheid
  • Gratis wifi
  • Inclusief ontbijt
Besparingsmelding! 14% lager dan de gemiddelde tarieven

De prijs die je hebt gevonden is 14% lager dan het gemiddelde tarief voor dit hotel van US$ 359 per nacht.

We analyseren de tarieven over een periode van 60 dagen en vergelijken jouw selectie met het gemiddelde tarief van vergelijkbare verblijven, zodat je zeker weet dat je de beste deal hebt.

Jardim do Vau(Praia da Rocha)
TripAdvisor
Zie aanbieding
Certificaat van uitmuntendheid
  • Gratis parkeren
  • Zwembad
Beoordelingen (691)
Beoordelingen filteren
691 resultaten
Waardering van reizigers
531
95
41
15
9
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
531
95
41
15
9
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
3 - 8 van 691 beoordelingen
15 juni 2016 beoordeeld via mobiele applicatie

Uitstekend hotel met klasse.
Zeer vriendelijke bediening, lekker eten.
Het restaurant is gewoon top.
Zeer rustig hotel, prachtig locatie , met rechtstreeks toegang tot het strand. Ligt dicht aan boulevard met leuke winkels en restaurantjes .
Dit hotel is een echte aanrader.

Verbleef: juni 2016, reisde met familie
Bedank nicole p
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Gonçalo N, Gerente geral van Bela Vista Hotel & Spa, reageerde op deze beoordelingGereageerd 23 juni 2016
Google-vertaling

Dear Guest,

Many thanks for share with Tripadvisor community your recent stay with us.

We are thrilled to know you had a fantastic time with us highlighting the hotel, service and our fine-dining restaurant Vista.

We realy would like to welcome you back soon.

Kind regards,

Gonçalo Narciso
Hotel Manager

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
27 maart 2016 beoordeeld

Een unieke locatie, prachtige restauratie met behoud van zoveel mogelijke oorspronkelijke elementen. Een schitterende, discrete, stijlvolle bediening van de ganse staf, een plaats waar je wil zijn.
Zelf als je er niet logeert ben je welgekomen om op een unieke plaats een afternoon tea te komen nuttigen. Zelfs bij minder goed weer is het zalig vertoeven in de prachtige salons.
Ook als "niet gast", kan je er een prachtig ontbijtbuffet nemen. Zeker eens doen !!!

  • Verbleef: maart 2016, reisde met een partner
    • Slaapkwaliteit
    • Kamers
    • Service
3  Bedank Anne R
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
28 september 2015 beoordeeld via mobiele applicatie

Zowel locatie, service, eten als accommodatie zijn buitengewoon!! De plek bij uitstek om alle zorgen en de drukte van het dagelijks leven even te vergeten. Je moet nergens aan denken, want het personeel is je altijd een stapje voor! Een HEEL goede service!!!

Een dikke pluim voor alle medewerkers!

Verbleef: september 2015, reisde met vrienden
1  Bedank Annelies W
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Gonçalo N, Gerente van Bela Vista Hotel & Spa, reageerde op deze beoordelingGereageerd 27 december 2015
Google-vertaling

Dear guest,

From Bela Vista Hotel & Spa Relais & Chateau we would like to thank you for your nice comments.

It was a pleasure to receive you here and we hope to welcome you back soon,
Best regards,
Gonçalo Narciso

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
25 september 2015 beoordeeld

prachtige volkomen gerenoveerde kamers, schitterende locatie. aan de boulevard leuke barretjes en restaurants, aan/op het strand (rechtstreeks vanuit het hotel op te lopen) mooie ligplaatsen en restaurants.

  • Verbleef: september 2015, reisde met een partner
    • Kamers
    • Hygiëne
    • Service
2  Bedank 32werners
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Gonçalo N, Gerente van Bela Vista Hotel & Spa, reageerde op deze beoordelingGereageerd 26 december 2015
Google-vertaling

Dear guest,

In first place we would like to thank you for your preference in our hotel.

Thank you so much for sharing your experience with Trip Advisor.
We are glad to know that you have had a wonderful time with us.

We hope to welcome you back in a near future,
Best regards,
Gonçalo Narciso

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
15 september 2015 beoordeeld

Een schitterend hotel mooie ligging en enorm vriendelijk personeel. Van het lawaai langs de kustpromende word je helemaal afgesloten door de begroeiing in de mooie tuin . De kamers zijn comfortabel en de laagst gelegen hebben een balkon met tuin . Heerlijk

Kamertip: Kamers met balkon en uitzicht op de tuin
  • Verbleef: september 2015, reisde met familie
    • Slaapkwaliteit
    • Kamers
    • Service
Bedank miero2015
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Gonçalo N, Gerente van Bela Vista Hotel & Spa, reageerde op deze beoordelingGereageerd 14 december 2015
Google-vertaling

Dear Guest,

Many thanks for sharing your review with the Tripadvisor community.

We were delighted to know you enjoyed once again the overall stay with us highlighting the best we have.

The Bela Vista Team looks forward to welcome you again.

Best regards,

Gonçalo Narciso
Hotel Manager

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken