Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.
We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Ben je op zoek naar de laagste hotelprijzen? Dan ben je op de juiste plek. We controleren meer dan 200 websites voor je.

“Geen 5 maar 6 sterren!” 5 van 5 bollen
Beoordeling van Vila Vita Parc Resort & Spa

De beste prijzen voor -
Inchecken dd/mm/jjjj Uitchecken dd/mm/jjjj
Prijzen zijn voor 1 kamer, 2 volwassenen
Prijzen weergeven
Vergelijk de beste prijzen van de beste reiswebsites
Vila Vita Parc Resort & Spa
Beoordeeld als nr. 1 van 6 hotels in Porches
Certificaat van uitmuntendheid
Eco-leadersNiveau Goud
Krommenie, Nederland
Niveau bijdrager
24 beoordelingen
8 hotelbeoordelingen
common_n_hotel_reviews_1bd8 2 nuttige stemmen
“Geen 5 maar 6 sterren!”
5 van 5 bollen Beoordeeld op 2 augustus 2016 via mobiele applicatie

In April een week verbleven in Villa Vita. Een week vol verbazing voor wat betreft de luxe. We hadden bewust voor 5 sterren gekozen, maar zoveel luxe hadden we niet verwacht! Kussens die worden opgeklopt, deuren die worden open gedaan, meerdere keren per dag de handdoeken verschonen, afwas opgehaald, en in de avond als je even weg bent zijn bij terugkomst de gordijnen gesloten, staan je pantoffels, ligt je bed open geslagen en liggen er chocolaatjes op je te wachten. Elke avond weer een feestje. Je betaald er dan ook wat voor, maar de prijs/kwaliteit is dik in orde. Het hotel zelf is adembenemend. De prachtige tuin en het hotel zelf zijn zéér goed onderhouden. Geen scheef grassprietje of blusje in de verf. Om nog maar niet te beginnen over het enorme prachtige uitzicht bij de rotsen en de heerlijke ligstoelen bij het zwembad. Het personeel is erg aardig en super behulpzaam. Kortom, wil je genieten en hoef je niet op een paar euro te letten? Meteen boeken!!

Verbleef April, 2016, bezocht met een partner
Nuttig?
1 Bedank JeroenK88
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Schrijf een beoordeling

975 Reizigersbeoordelingen

Waardering van reizigers
    832
    103
    21
    16
    3
Bekijk beoordelingen van
322
466
14
31
Overzicht waarderingen
  • Slaapkwaliteit
    5 van 5 bollen
  • Locatie
  • Kamers
  • Service
    5 van 5 bollen
  • Prijs/kwaliteit
  • Hygiëne
    5 van 5 bollen
Tips van reizigers helpen jou bij het kiezen van de perfecte kamer.   Kamertips (5)
Datum | Waardering
  • Eerst Duits
  • Eerst Engels
  • Eerst Frans
  • Eerst Italiaans
  • Eerst Japans
  • Eerst Nederlands
  • Eerst Pools
  • Eerst Portugees
  • Eerst Russisch
  • Eerst Spaans
  • Eerst Zweeds
  • Alles
  • Recente in het Nederlands
Eerst Nederlands
Niveau bijdrager
4 beoordelingen
common_n_hotel_reviews_1bd8 2 nuttige stemmen
5 van 5 bollen Beoordeeld op 27 juni 2016 via mobiele applicatie

Uitzonderlijk resort: ligging,comfort,hygiene,gastronomie,bediening en beschikbaarheid van het personeel,in house activiteiten alles is voortreffelijk en goed georganiseerd.Zelf belangrijke renovatiewerkzaamheden gingen 6d/7 onverminderd door,zonder noemenswaardige hinder voor de gasten.
Wel prijzig voor eten en drank,maar kwaliteit heeft nu eenmaal een prijs.Uitzonderlijk verzorgd ontbijt,met kwalitatieve keuze.
Wilden ons verblijf verlengen maar er was zgn enkel nog een suite aan 750€/d ( inclusief ontbijt weliswaar) toen wij dit aanbod vorstelijk afwezen was er plots toch een gelijkwaardige kamer als de onze vrij ( aan 350€).Behalve deze onprettige ervaring niets dan lof voor de positieve beschikbaarheid van personeel en prompte oplossing van kleine aanmerkingen.

Verbleef Juni, 2016, bezocht met een partner
Nuttig?
1 Bedank andre a
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Niveau bijdrager
40 beoordelingen
19 hotelbeoordelingen
common_n_hotel_reviews_1bd8 15 nuttige stemmen
5 van 5 bollen Beoordeeld op 9 juni 2016 via mobiele applicatie

We verbleven vier nachten in dit resort en onze verwachtingen werden in alle opzichten overtroffen. Eerst en vooral: de buitengewoon vriendelijke en behulpzame staf, die er alles aan deed om het ons naar de zin te maken -geen moeite was te veel. We hadden een standaardkamer, maar ook die was zeer compleet uitgerust met een prima bed, een zithoek en een balkon dat uitkeek op de fraai aangelegde tuin. Het ontbijtbuffet was rijk voorzien van verse produkten. Op het terrein tenminste drie zwembaden, een state-of-the art gym, en voldoende ligstoelen in de zon en in de schaduw. De verschillende restaurants boden betere kwaliteit maaltijden dan we elders in Portugal konden vinden en hadden mooie terrassen waarvan sommige met zicht op zee. Het geheel was wel aan de prijs, maar dat werd goed gemaakt door de uitstekende prijs/kwaliteitsverhouding. Kortom: een aanrader als je op zoek bent naar pure luxe in een heerlijke omgeving.

Verbleef Juni, 2016, bezocht met een partner
Nuttig?
Bedank Richard G
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Hulst, Nederland
Niveau bijdrager
19 beoordelingen
7 hotelbeoordelingen
common_n_hotel_reviews_1bd8 6 nuttige stemmen
5 van 5 bollen Beoordeeld op 7 mei 2016 via mobiele applicatie

Zeker 5 sterren-waardig. Mooie kamers, zeer ruim opgezet complex met mooie tuinen en zwembaden. Leuke par 3 golfbaan. Ontbijt is prima. Zeer correcte en vriendelijke bediening. Sauna was een goede oplossing voor dagen met slecht weer. Taxi naar golfbaan, vele banen op 15 minuten rijden.

Verbleef Mei, 2016, bezocht met een partner
Nuttig?
Bedank Cindy1473
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
KGillig, Gerente geral van Vila Vita Parc Resort & Spa, reageerde op deze beoordeling, 26 mei 2016
Google Vertalen naar het Nederlands
Dear Guest,

We would like to thank you for your feedback and are very proud to learn that you´ve truly enjoyed your stay,
Thank you also for, the mention to our accommodation, service and friendliness.

We are looking to welcome you again to Vila Vita Parc.
With kind regards

Kurt Gillig
Managing Director
Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Zaanstad, Nederland
Niveau bijdrager
8 beoordelingen
common_n_hotel_reviews_1bd8 1 nuttige stem
5 van 5 bollen Beoordeeld op 10 april 2016 via mobiele applicatie

Vila Vita is hét beste resort wat je in deze omgeving zult vinden. Wij waren aangenaam verrast over de luxe, service en faciliteiten.

Het personeel staat vanaf het begin al klaar om je te assisteren zonder daarbij opdringerig te zijn. Het resort heeft een groot terrein en de verschillende kamers, suites en villa's zijn verdeeld over de verschillende gebouwen en locaties.

Het resort is zeer goed onderhouden, het is dan ook zeker een aanrader om een mooie wandeling te maken over dit mooie terrein. Het terrein grenst aan zee, onderaan de verschillende kliffen.

Tijdens eb kan je een mooie strandwandeling maken en komen op plekken waar tijdens vloed het zeewater is.

De kwaliteit van het eten is uitstekend en je kan kiezen uit verschillende restaurants op het resort zelf. Ook buiten het resort zijn voldoende restaurant aanwezig van goede kwaliteit.

Aanrader is zeker, ondanks de vele faciliteiten wel een auto te huren. Het hotel voorziet hierin of europcar zit op 600 meter van het hotel.

Al met al, een uitstekend resort, waar je dan ook voor betaald. Maar de prijs/kwaliteitsverhouding is daar ook naar.

Verbleef April, 2016, bezocht met een partner
Nuttig?
Bedank sierra1989
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Dinteloord, Nederland
Niveau bijdrager
24 beoordelingen
4 hotelbeoordelingen
common_n_hotel_reviews_1bd8 2 nuttige stemmen
5 van 5 bollen Beoordeeld op 22 maart 2016

de kamer was super, het resort ook, en de service buitengewoon goed , het ontbijt is ook buitengewoon goed, en als het zonnetje schijnt is het heerlijk buiten ontbijten in maart , bij het zwembad is de service ook top, dus echt een aanrader

Kamertip: kies een kamer met zeezicht, dan heb je ook zon
Bekijk meer kamertips
Eco-kenmerken: ik heb hier helaas geen mening over , dus helaas excuses hiervoor
  • Verbleef Maart, 2016, bezocht met familie
    • 5 van 5 bollen
      Slaapkwaliteit
    • 5 van 5 bollen
      Kamers
    • 5 van 5 bollen
      Service
Nuttig?
Bedank arjan d
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
KGillig, Gerente geral van Vila Vita Parc Resort & Spa, reageerde op deze beoordeling, 31 maart 2016
Google Vertalen naar het Nederlands
Dear Guest,

We very much appreciate your kind words and compliments regarding your recent stay at Vila Vita Parc, thank you for your praise of our service levels and staff.

We are looking forward to welcome you back again in the near future.
With kindest regards

Kurt Gillig
Managing Director
Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Venlo, Nederland
Niveau bijdrager
15 beoordelingen
common_n_hotel_reviews_1bd8 2 nuttige stemmen
5 van 5 bollen Beoordeeld op 9 maart 2016

Super de luxe,alles vanaf ontvangst, kamer verzorging, ontbijt,service,een groot feest!
Geld dubbel en dwars waard. Van begin tot eind alles wordt voor je geregeld.
Geweldig mooie kamer,groot en luxe,zelfs het licht gaat mooi uit.

Kamertip: In het hoofdgebouw,met uitzicht op zee.
Bekijk meer kamertips
  • Verbleef Maart, 2016, bezocht met een partner
    • 5 van 5 bollen
      Locatie
    • 5 van 5 bollen
      Kamers
    • 5 van 5 bollen
      Service
Nuttig?
Bedank Sjefkescharrel62
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
KGillig, Gerente geral van Vila Vita Parc Resort & Spa, reageerde op deze beoordeling, 23 maart 2016
Google Vertalen naar het Nederlands
Dear Guest,

We would like to thank you for your comments regarding your stay at Vila Vita Parc and as well for pointing your preferences.
It is a great pleasure to learn that you take so many fond memories.
We are looking forward to welcome you back again.
With kind regards

Kurt Gillig
Managing Director
Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Hotels die je misschien ook aanspreken ...
Neem ook deze accommodaties in of in de buurt van Porches in overweging
op 31.5 km afstand
Conrad Algarve
Conrad Algarve
nr. 1 van 16 in Almancil
5.0 van 5 bollen 1.355 beoordelingen
op 0.3 km afstand
Blue & Green Vilalara Thalassa Resort
op 18.9 km afstand
EPIC SANA Algarve Hotel
EPIC SANA Algarve Hotel
nr. 1 van 161 in Albufeira
4.5 van 5 bollen 907 beoordelingen
Prijzen weergeven
Prijzen weergeven
Prijzen weergeven
op 14.2 km afstand
BELA VISTA Hotel & SPA
BELA VISTA Hotel & SPA
nr. 1 van 20 in Praia da Rocha
4.5 van 5 bollen 546 beoordelingen
op 25.6 km afstand
Hilton Vilamoura As Cascatas Golf Resort & Spa
op 32.7 km afstand
Four Seasons Country Club
Four Seasons Country Club
nr. 1 van 6 in Quinta do Lago
5.0 van 5 bollen 663 beoordelingen
Prijzen weergeven
Prijzen weergeven
Prijzen weergeven

In Vila Vita Parc Resort & Spa geweest? Deel je ervaringen!

Schrijf een beoordeling Foto's toevoegen

Aanvullende informatie over Vila Vita Parc Resort & Spa

Gelegenheid: Vila Vita Parc Resort & Spa
Adres: Rua Anneliese Pohl | Alporchinhos, Porches 8400-450, Portugal
Locatie: Portugal > Algarve > Faro District > Porches
Voorzieningen:
Bar/lounge Strand Selectie dranken Zakencentrum met internettoegang Fitnesscentrum/sportruimte Gratis ontbijt Gratis snelle internetverbinding (wifi) Gratis parkeren Kinderactiviteiten (kind-/gezinsvriendelijk) Restaurant Roomservice Shuttlebusservice Spa Suites Zwembad Rolstoeltoegang Vervoer van/naar luchthaven
Stijl hotel:
Nr. 1 spahotel in Porches
Nr. 1 luxe hotel in Porches
Nr. 1 hotel aan het strand in Porches
Nr. 1 eco-hotel in Porches
Nr. 1 familiehotel in Porches
Prijsklasse (per nacht): € 158 - € 544
Hotelcategorie:5 ster(ren) — Vila Vita Parc Resort & Spa 5*
Aantal kamers: 180
Reserveringsmogelijkheden:
TripAdvisor is een trotse partner van Booking.com, dus je kunt je reserveringen bij Vila Vita Parc Resort & Spa met vertrouwen boeken. We helpen maandelijks miljoenen reizigers het perfecte hotel te vinden voor vakantie- en zakenreizen, altijd met de beste kortingen en speciale aanbiedingen.
Ook bekend als:
Vila Vita Parc Resort And Spa
Vila Vita Parc Porches
Vila Vita Parc Portugal

Is dit uw TripAdvisor-vermelding?

Bezit of beheert u deze gelegenheid? Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer.

Claim uw vermelding