Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
“Heerlijk verblijf”

Beoordeling van Residence Hydria

Voor het boeken van deze accommodatie geldt: wie het eerst komt, wie het eerst maalt. Leg je data vast voordat ze weg zijn
Beschikbaarheid
Boekingsaanvraag doen
Inlichtingen vragen
Deze accommodatie is niet beschikbaar op deze data.
Geef niet op! Informeer naar soortgelijke vakantiewoningen die wel beschikbaar zijn -
Alle beschikbare vakantiewoningen weergeven
Overzicht
Luxeappartement/appartement -
2 slaapkamers, 1 badkamer, met plaats voor 5 gasten
Campofelice di Roccella, Province of Palermo, Sicilië

Reizigersbeoordelingen

Uitstekend - gebaseerd op 30 beoordelingen
Schrijf een beoordeling

Reizigersbeoordelingen

Datum | Waardering
  • Eerst Engels
  • Eerst Frans
  • Eerst Italiaans
  • Eerst Nederlands
  • Alles
  • Recente in het Nederlands
Eerst Nederlands
Eerst Engels
Eerst Frans
Eerst Italiaans
Eerst Nederlands
Alles
Recente in het Nederlands
Eerst Nederlands
130erikak
Winschoten, Nederland
Niveau 4 bijdrager
24 beoordelingen
8 hotelbeoordelingen
common_n_hotel_reviews_1bd8 3 nuttige stemmen
“Heerlijk verblijf”
Beoordeeld op 25 juli 2018 voor een verblijf in juli 2018
1
persoon vonden dit een nuttige beoordeling

Wij hebben tijdens onze vakantie erg genoten op dit bungalowpark. Het is er heerlijk rustig (behalve de soms harde muziek bij het zwembad), schoon en netjes. Het zwembad is ook erg fijn. De eigenaren/personeel zijn ontzettend vriendelijk, gastvrij en behulpzaam. In de bungalow is alles aanwezig wat je mag verwachten. Het strandje bij het park is niet echt geweldig maar op korte afstand van het park zijn heerlijke strandjes (oa Gorgo Lungo). Een (huur)auto is wel noodzakelijk bij een verblijf op het park. De auto kan op het park gratis, achter hekken, worden geparkeerd. Op 15 minuten rijden ligt het mooie, toeristische, Cefalù.
Wij hebben een heerlijk verblijf gehad, waarvoor dank!

Datum van verblijf: juli 2018
Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Antwoord van management
27 jul 2018
Geachte mevrouw Erika, we zijn blij dat u een fijne vakantie heeft gehad en danken u voor de complimenten over onze structuur. Wij willen een goede herinnering overlaten aan onze klanten!
Met vriendelijke groet,
Alessia
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
LeslieV15 ...
1 beoordeling
common_n_hotel_reviews_1bd8 1 nuttige stem
“We hebben het ontzettend naar ons zin gehad!”
Beoordeeld op 26 juni 2018 voor een verblijf in juni 2018
1
persoon vonden dit een nuttige beoordeling

Het verblijf op Residence Hydria was heerlijk! Mede door het goede contact met de beheerders. Hele lieve mensen die je echt welkom laten voelen! Het appartement was goed en schoon en het zwembad was heerlijk. Een echte aanrader!

Datum van verblijf: juni 2018
Kun je dit hotel aan vrienden aanbevelen?   Ja.
Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Antwoord van management
28 jun 2018
We danken u voor de complimenten over onze structuur en we zijn erg blij dat u ervan genoten heeft! Jij en je man, je was echt aardig en lief !!!
We zullen u graag opnieuw verwelkomen in de Residence Hydria!
Alessia
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
msordyl55
Torun, Polen
Niveau 3 bijdrager
13 beoordelingen
3 hotelbeoordelingen
common_n_hotel_reviews_1bd8 1 nuttige stem
Beoordeeld op 25 augustus 2018 voor een verblijf in augustus 2018
Google Vertalen naar het Nederlands

Datum van verblijf: augustus 2018
Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Antwoord van management
25 aug 2018
Dear,
we thank you for your review! You have never disturbed .. our goal is to satisfy customers and make them feel at home! We were pleased to have you among our guests and we will be happy to host you again in our hotel .... maybe with a better weather!!!
Greetings to all of you :)
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
bettyboop ...
bettyboop31-10
Niveau 2 bijdrager
5 beoordelingen
3 hotelbeoordelingen
common_n_hotel_reviews_1bd8 7 nuttige stemmen
Beoordeeld op 31 juli 2018 voor een verblijf in juli 2018
Google Vertalen naar het Nederlands
3
personen vonden dit een nuttige beoordeling

Datum van verblijf: juli 2018
Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Antwoord van management
1 aug 2018
We danken u voor uw beoordeling en we zijn blij dat u het goed heeft gehad! We zullen u graag opnieuw verwelkomen in onze faciliteit!
Met vriendelijke groet,
Alessia
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Ornella G
1 beoordeling
1 week geleden beoordeeld voor een verblijf in augustus 2019
Google Vertalen naar het Nederlands

Datum van verblijf: augustus 2019
Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Antwoord van management
13 aug 2019
Gentile sig.ra Ornella, La ringraziamo per la sua recensione e Vi aspettiamo con piacere!
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Sonia P
Niveau 1 bijdrager
3 beoordelingen
3 weken geleden beoordeeld voor een verblijf in juli 2019
Google Vertalen naar het Nederlands

Datum van verblijf: juli 2019
Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Antwoord van management
1 aug 2019
Gentile sig.ra Sonia, La ringraziamo per la recensione e per i complimenti sulla struttura e sul nostro personale. Siamo contenti di avervi fatto passare una piacevole vacanza!
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
judyset
Catania, Italië
Niveau 1 bijdrager
3 beoordelingen
3 hotelbeoordelingen
common_n_hotel_reviews_1bd8 4 nuttige stemmen
Beoordeeld op 29 juni 2019 voor een verblijf in juni 2019
Google Vertalen naar het Nederlands

Datum van verblijf: juni 2019
Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Antwoord van management
11 jul 2019
Gentilissima, La ringraziamo per la recensione! Siamo contenti di avervi fatto passare una piacevole vacanza! Cari Saluti, Alessia
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Voer reisdata in voor nauwkeurigere prijzen
2 gasten
Volwassenen2
Kinderen0
Pas toe
Bezit je een vakantiewoning? Laat deze hier vermelden.
Extra inkomsten
Verdien geld door je woning te verhuren. Zonder contract en kosten vooraf hou je meer voor jezelf over.
Eenvoudig te beheren
Bevestig boekingen in één klik en houd alles bij, vanaf de aanvraag tot het uitchecken. Zelfs wanneer je onderweg bent!
Vertrouwd door reizigers
Met miljoenen reizigers en een beveiligde online betaalmethode helpt TripAdvisor reizigers jouw accommodatie met vertrouwen te boeken.
Je gratis vermelding instellen