Een cosy en gezellig huis in een historisch pand, in het centrum van Old town Monopoly. Wij waren er met 2 volwassenen en 2 kinderen.
Het appartement ligt aan een klein gezellig pleintje waar je 's avonds ook een drankje kunt drinken op het terras van het barretje (hier heb je in het appartement helemaal geen last van!). Via trap naar begane grond alwaar een keuken en badkamer. 1e verdieping de woonkamer waar oa een (slaap)bank staat en tv is. 2e verdieping oa 2 persoons bed met ruime kledingkast dan 3e verdieping het prachtige dakterras met oa buitendouche! Ruime tafel en relax stoelen. Uitzicht op zee. Heerlijk vertoeven s morgens met het ontbijt en gedurende borreltijd en diner. Het is een typisch huis uit Monopoly, heel knus overal ramen dus erg licht. Als je NIET kunt trappen lopen is dat de enige reden om dit appartement niet te kiezen. Verder waren wij met 2 gezinnen. Wij hebben in het grote appartement met 4 geslapen (2 volwassenen en 2 kinderen) en de anderen in het appartement schuin onder ons. Ook erg leuk.
Alles is brandschoon, voldoende handdoeken, in keuken alles basic maar alle benodigde keuken spullen aanwezig. Beppe en Laura zijn echt geweldig, attent, niets is hun teveel en ze hebben er zeker aan bijgedragen dat het een onvergetelijke vakantie is geweest. Ook zijn ze heel goed bereikbaar en reageren ze vrijwel direct op app/sms/email. Ze hebben ons als gasten uitgebreid voorzien van informatie en tips. Binnen1 minuut restaurants en gelegenheid om te ontbijten. Binnen 2 minuten lopen kun je een duik in zee nemen. Parkeren op loopafstand. Wij komen zeker terug! Ciao