Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Meer dan welkom”
Beoordeling van Ladokolla stin Plagia

Ladokolla stin Plagia
Geclassificeerd als nr. 1 van 51 Restaurants in Lixouri
Certificaat van uitmuntendheid
Prijsklasse: US$ 10 - US$ 25
Keukens: Grieks
Gegevens restaurant
1 oktober 2018 beoordeeld via mobiele applicatie

Het warme welkom, de aandacht voor het eten en de kwaliteit. Denk dat ik het dan wel omvat heb. Een super ervaring en heerlijk gegeten.
Je krijgt een enorm huiskamer gevoel. Echt fijne mensen

Datum van bezoek: oktober 2018
Bedank MarcK1304
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Schrijf een beoordelingBeoordelingen (368)
Waardering van reizigers
Type reiziger
Tijd van het jaar
Taal
  • Meer talen

1 - 5 van 368 beoordelingen

22 september 2018 beoordeeld via mobiele applicatie

Zijn er 2 maal gaan eten tijdens onze vakantie, bediening en eten zijn top, ze komen uitleg aan de tafel geven en ik zou kiezen voor de traditionele gerechten, prijzen zijn zeer schappelijk.

Datum van bezoek: september 2018
Bedank StevenG3474
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
19 september 2018 beoordeeld via mobiele applicatie

Op een pleintje met uitzicht op zee ligt in een heel klein dorpje dit restaurant. Ontzettend vriendelijke mensen in de bediening die graag vertellen over de gerechten. Neem niet teveel vooraf, hoewel de starters zoals tzatziki en mix fried vegetables heerlijk zijn, want de hoofdgerechten zijn flinke porties. Heerlijk gegeten en dessert van het huis gekregen.
Prachtige hernieuwde kennismaking met Griekenland.

Datum van bezoek: september 2018
Bedank Jose_Ben
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
16 september 2018 beoordeeld

Restaurant ligt verscholen in een zowat uitgestorven dorpje. Goede bediening die ervoor zorgt dat je je thuis voelt. Het straalt uit dat het om een familie restaurant gaat. Voedsel is niet ingewikkeld maar puur en eerlijk. Voor zover ik kon beoordelen is alles vers gemaakt, wat ook blijkt uit de beperkte kaart, altijd een goed teken wat mij betreft. Chris is een aardige gast en een voetbalgek. Ken weinig grieken die Rob Rensenbrink nog kennen ;)

Datum van bezoek: september 2018
Bedank ijzerbr00t
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
27 augustus 2018 beoordeeld

Op een prachtige locatie gelegen, zeer vriendelijke bediening en heerlijk gegeten. Vooral de Kefalonian meatpie viel in de smaak! Na afloop nog meloen en honeyballs als extra...
En alles supersnel op tafel! Een aanrader dit restaurant!

Datum van bezoek: augustus 2018
2  Bedank Marrigie
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
ladokollastinplagia, Ιδιοκτήτης van Ladokolla stin Plagia, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 28 augustus 2018
Google-vertaling

we are so happy that you like our food.....take care....thanks for the review...greetings from spiros and christos....

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.

Reizigers die Ladokolla stin Plagia bekeken, bekeken ook

Agia Efimia, Kefalonia
 
Kefalonia, Ionische Eilanden
Kefalonia, Ionische Eilanden
 
Kefalonia, Ionische Eilanden
Kefalonia, Ionische Eilanden
 

In Ladokolla stin Plagia geweest? Deel je ervaringen!

Schrijf een beoordeling Foto's toevoegen

Eigenaren: Wat is uw kant van het verhaal?

Bezit of beheert u deze gelegenheid? Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer.

Claim uw vermelding