Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de Tripadvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
“Es war einfach perfekt”
andere reizigers hebben deze accommodatie geboekt

Beoordeling van Das Haus am Meer

Voor het boeken van deze accommodatie geldt: wie het eerst komt, wie het eerst maalt. Leg je data vast voordat ze weg zijn
Beschikbaarheid
Boekingsaanvraag doen
Inlichtingen vragen
Deze accommodatie is niet beschikbaar op deze data.
Geef niet op! Informeer naar soortgelijke vakantiewoningen die wel beschikbaar zijn -
Alle beschikbare vakantiewoningen weergeven
Overzicht
Vakantiewoning -
3 slaapkamers, 2 badkamers, met plaats voor 6 gasten
Ostseebad Baabe, Rugen Island, Mecklenburg-Voor-Pommeren

Reizigersbeoordelingen

Heel goed - gebaseerd op 3 beoordelingen
Schrijf een beoordeling

Reizigersbeoordelingen

Tourist26 ...
1 beoordeling
“fijne woning dichtbij het strand”
Beoordeeld op 17 februari 2020 voor een verblijf in februari 2020

Fijne woning voor twee tot drie personen. Voor zes personen vinden wij het te klein in de winterperiode. Zomers zal dit anders zijn. Het huis staat op een vakantiepark waarbij alle woningen heel dicht op elkaar staan, als je dit geen probleem vindt dan kun je hier prima verblijven.
De woning staat dicht bij alle grote bezienswaardigheden en veel restaurants in de buurt.
Wat jammer is dat er geen gebruiksaanwijzingen aanwezig zijn voor bijvoorbeeld de houtkachel en tv. Verder wijst alles zich vanzelf.
De sauna is erg klein maar na een fikse wandeling erg fijn!!

Datum van verblijf: februari 2020
Je leeftijdgroep 50-64
Kun je dit hotel aan vrienden aanbevelen?   Nee.
Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Steffen R
1 beoordeling
common_n_hotel_reviews_1bd8 1 nuttige stem
Beoordeeld op 23 november 2018 voor een verblijf in oktober 2018
1
persoon vonden dit een nuttige beoordeling

Datum van verblijf: oktober 2018
Kun je dit hotel aan vrienden aanbevelen?   Ja.
Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Marika K
2 beoordelingen
common_n_hotel_reviews_1bd8 3 nuttige stemmen
Beoordeeld op 1 oktober 2018 voor een verblijf in september 2018

Datum van verblijf: september 2018
Kun je dit hotel aan vrienden aanbevelen?   Ja.
Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Antwoord van management
23 nov 2018
Vielen lieben Dank für deine nette Bewertung.
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Voer reisdata in voor nauwkeurigere prijzen
2 gasten
Volwassenen2
Kinderen0
Pas toe
Bezit je een vakantiewoning? Laat deze hier vermelden.
Extra inkomsten
Verdien geld door je woning te verhuren. Zonder contract en kosten vooraf hou je meer voor jezelf over.
Eenvoudig te beheren
Bevestig boekingen in één klik en houd alles bij, vanaf de aanvraag tot het uitchecken. Zelfs wanneer je onderweg bent!
Vertrouwd door reizigers
Met miljoenen reizigers en een beveiligde online betaalmethode helpt Tripadvisor reizigers jouw accommodatie met vertrouwen te boeken.
Je gratis vermelding instellen