Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
“San Pedro house”
andere reizigers hebben deze accommodatie geboekt
Voor het boeken van deze accommodatie geldt: wie het eerst komt, wie het eerst maalt. Leg je data vast voordat ze weg zijn
Beschikbaarheid
Boekingsaanvraag doen
Inlichtingen vragen
Deze accommodatie is niet beschikbaar op deze data.
Geef niet op! Informeer naar soortgelijke vakantiewoningen die wel beschikbaar zijn -
Alle beschikbare vakantiewoningen weergeven
Overzicht
Vakantiewoning -
3 slaapkamers, 2 badkamers, met plaats voor 6 gasten
San Pedro del Pinatar

Reizigersbeoordelingen

Heel goed - gebaseerd op 7 beoordelingen
Schrijf een beoordeling

Reizigersbeoordelingen

Datum | Waardering
  • Eerst Engels
  • Eerst Nederlands
  • Eerst Spaans
  • Alles
  • Recente in het Nederlands
Eerst Nederlands
Eerst Engels
Eerst Nederlands
Eerst Spaans
Alles
Recente in het Nederlands
Eerst Nederlands
Toos P
Weert, Limburg, Netherlands
Niveau 2 bijdrager
4 beoordelingen
common_n_hotel_reviews_1bd8 1 nuttige stem
“Prima gelegen woonhuis (tussenwoning) t.o.v. natuurgebied en centrum.”
Beoordeeld op 16 maart 2017 voor een verblijf in februari 2017

5 weken hier verbleven.
Positief:
* Ontvangst met een fles wijn, sinaasappels uit eigen elders gelegen boomgaard, water in de koelkast en enkele chocolaatjes.
* Correspondentie met eigenaren in het Duits ging snel over en weer.
* Huis is gelegen tegenover parkje dus geen inkijk van overburen.
* Vrij rustig in de winterperiode (carnavalsweek drukker)
* Aardig Marokkaans buurvrouwtje. Andere buren niet aanwezig.
* Zeer volledig uitgerust huis (alleen eierdopjes ontbraken) met meer dan voldoende servies, bestek, handdoeken, dekbedovertrekken etc.
*Zon komt om ca. 9.00 uur op het terras (februari) en blijft tot ca. 14.00. Daarna kun je in het tegenovergelegen parkje op een bankje nog langer in de zon zitten. Ook op het balkon kun je al vroeg heerlijk in de zon zitten.
*Huis heeft in de woonkamer één losse elektrische radiator (olie gevuld). Dit is onvoldoende. Gelukkig was er nog een los electrisch kacheltje aanwezig in de badkamer wat wij in de woonkamer erbij hebben gezet en dan was het voldoende. Alleen de eerste dagen hadden we de fleecedekentjes nog extra nodig daar het huis langere tijd niet bewoond was geweest en dus alles steenkoud was en vochtig. Na enkele dagen was het een stuk behaaglijker in huis. De slaapkamers zijn voorzien van airco welke ook kunnen verwarmen.
*Elke dag heerlijk vers gebakken stokbrood bij een kleine chinese supermarkt om de hoek, ook op zondag!
*1 km van Mercadona supermarkt in centrum, goed te belopen. Een paar minuutjes van de prachtige salina's met de mooie flamingo's en andere steltlopers. Zeker met zonsopgang een keer gaan kijken - zo mooi!
*Bedden/matrassen waren nog redelijk goed.
Negatief:
*Huis is ca. 17 jaar oud. Sommige deuren (binnen/buiten) sluiten niet of niet goed, poort aan straat ook niet.) Rolluik slaapkamer voorzijde blokkeerde regelmatig waardoor je op het balkon er hard aan moest trekken om het weer te laten functioneren.
*Veel hondenpoep op trottoir aan de overzijde en in omringende straten. Ook enkele honden verderop in de straat blaffen regelmatig maar daar we veel weg waren, was dit niet zeer hinderlijk. Gelukkig was het 's nachts vrij rustig.
*Huis was niet echt schoon. Plakkerige keukendeurtjes/laden, kranen, vieze magnetron, ramen niet gewassen, richels van schuifdeuren/ramen vol zand/stof. Enkele uren besteed aan schoonmaken.
* Donkere woonkamer (alleen raam aan voorzijde) en in de winter een koud huis (trappenhuis dicht maken dmv gordijn zou al veel helpen alsmede een goed functionerende airco/verwarmingsunit).
*Oude wasmachine (bovenlader) centrifugeert niet goed meer dus de was en vooral de handdoeken komen er erg nat uit. Als het hard waait en dat doet het daar wel regelmatig dan is dat niet zo'n probleem dan droogt het toch wel na een dag in de zon/wind.
*Als het dagen zou regenen, is binnen zitten geen pretje. Het bankstel heeft nl. geen goed zitcomfort! Wij hadden gelukkig goed weer maar toch de uurtjes 's avonds resulteerde meestal toch in wat rugpijn.
*Als er aangegeven wordt dat er fietsen bij horen (waarop wij deze woning o.a. hadden geselecteerd), gaan wij er van uit dat deze zich in een goede staat bevinden. Dit was absoluut niet zo. Zelfs gevaarlijk, de remmen funtioneerden vrijwel niet, er zat een slag in de wielen waardoor het zeer zwaar trappen was, fietsen voor je plezier was het zeker niet. Band steeds lek (oud). Wij hadden een fietspompje gekocht welk we ook mee moesten nemen om onderweg bij te pompen. Ketting er af etc. Dit was echt jammer, we hadden ons zo verheugd veel te fietsen en de omgeving wat meer te verkennen dan op wandelafstand. Fietsen huren voor zo'n lange periode is erg kostbaar (zelfs duurder dan een auto) anders hadden we dat wel gedaan.

Al met al toch meer positief dan negatief en zeker de prima ligging t.o.v. centrum/natuurgebied/Lo Pagan promenade zou voor ons een reden zijn om het wederom te huren waarbij een schonere oplevering wel gewenst zou zijn alsmede fietsen in een goede staat.

Kun je dit hotel aan vrienden aanbevelen?   Ja.
Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
shellyfra ...
Rotherham, Verenigd Koninkrijk
1 beoordeling
Beoordeeld op 17 oktober 2017 voor een verblijf in augustus 2017
Google Vertalen naar het Nederlands

Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Antwoord van management
19 okt 2017
Thank you very much for your comments!
We are so glad you enjoyed your stay at our House in San Pedro.
You are very welcome and it would be lovely to have you back.
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Christine ...
Ashton-under-Lyne, Verenigd Koninkrijk
Niveau 3 bijdrager
15 beoordelingen
11 hotelbeoordelingen
common_n_hotel_reviews_1bd8 2 nuttige stemmen
Beoordeeld op 17 juni 2017 voor een verblijf in mei 2017
Google Vertalen naar het Nederlands

Je leeftijdgroep 65+
Kun je dit hotel aan vrienden aanbevelen?   No.
Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Antwoord van management
21 jun 2017
Estiamada Christine,

Me sorprende mucho sus criticas, poco después de haberme enviado un correo dándome las gracias por haber podido disfrutar de una estancia muy agradable en nuestra casa.

En cuanto a la limpieza, su queja, una semana más tarde de entrar, fue que en la entrada junto al sofá había unas pelusillas y que el agua de la fregona quedó muy sucia después de fregar también las terrazas exterirores. Aunque reconozco que no daba credito a lo que me dijo, porque la casa estaba impecable cuando entró, le ofrecí una señora de la limpieza para que le indicara que es lo que consideraba no estaba limpio pero Usted rechazó el ofrecimiento.

Siento mucho que no haya hecho uso correcto de las mosquiteras, tal como le pedimos, para evitar la entrada de todo tipo de insectos.

Efectivamente todos nuestros electrodomesticos son españoles y por tanto el idioma es el español, pero le recuerdo que le envié la traducción al inglés.

La antena parabólica es standart y no podemos hacer que emitan más programas en inglés que los que aparecen, lo cual me sorprende porque Usted me dijo que solo veían las noticias en ingles y esas están disponibles.

En cuanto a las bicicletas pudo haber un mal entendido, porque las ofrecimos durante el invierno en el anuncio pero cuando Usted formalizó la reserva ya no existía dicho anuncio.

Tendremos en cuenta el cambio de algunos de los accesorios en los baños, que efectivamente debido a la salitre que tenemos por estar cerca del mar, se acaban oxidando en parte.
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
3 weken geleden beoordeeld voor een verblijf in juni 2018
Google Vertalen naar het Nederlands

Kun je dit hotel aan vrienden aanbevelen?   Ja.
Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een individuele reiziger en niet die van TripAdvisor LLC of een van zijn partners.
Antwoord van management
25 jul 2018
Muchas gracias Maria!. Me alegro que les haya gustado, espero volver a verles pronto.
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC of haar partners.
Daniel R
1 beoordeling
common_n_hotel_reviews_1bd8 3 nuttige stemmen
Beoordeeld op 19 maart 2018 voor een verblijf in maart 2018
Google Vertalen naar het Nederlands
3
personen vonden dit een nuttige beoordeling

Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Antwoord van management
19 mrt 2018
Muchas gracias Daniel por tu opinión, me alegro que os haya gustado.
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
sigakar
Irun, Spanje
Niveau 1 bijdrager
3 beoordelingen
Beoordeeld op 11 oktober 2016 voor een verblijf in juli 2016
Google Vertalen naar het Nederlands

Was het eenvoudig om de woning te boeken? Was de routebeschrijving naar de woning duidelijk?
Hoe was de sleuteloverdracht? Algemene staat van de woning
Beddengoed & matrassen Keuken & keukengerei
Hoe schoon was de badkamer? Service
Reisgroep: Gezin met tieners
Kun je dit hotel aan vrienden aanbevelen?   Ja.
Aanbevolen voor:
Vakantie met vrienden Gezinnen met kleine kinderen
  • Kwam de woning overeen met de beschrijving?
  • Bent u tevreden over de prijs/kwaliteitsverhouding?
Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Antwoord van management
13 okt 2016
Muchas gracias! Estamos encantados de haberos tenido como inquilinos, sois una familia realmente ejemplar.
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
RICARDOUE ...
Las Palmas de Gran Canaria, Spanje
Niveau 4 bijdrager
42 beoordelingen
10 hotelbeoordelingen
common_n_hotel_reviews_1bd8 25 nuttige stemmen
Beoordeeld op 30 mei 2016 voor een verblijf in mei 2016
Google Vertalen naar het Nederlands

Was het eenvoudig om de woning te boeken? Was de routebeschrijving naar de woning duidelijk?
Hoe was de sleuteloverdracht? Algemene staat van de woning
Beddengoed & matrassen Keuken & keukengerei
Hoe schoon was de badkamer? Overige faciliteiten & voorzieningen
Service
Pluspunten: La tranquilidad, ubicación, limpieza, equipamiento y cercania a la playa y parque natural....
Minpunten: No haber estado mas días....
Reisgroep: Con mi pareja
Kun je dit hotel aan vrienden aanbevelen?   Ja.
Aanbevolen voor:
Oudere reizigers Gezinnen met kleine kinderen
  • Kwam de woning overeen met de beschrijving?
  • Zou u deze woning aanraden op basis van de locatie?
  • Bent u tevreden over de prijs/kwaliteitsverhouding?
Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Voer reisdata in voor nauwkeurigere prijzen
2 gasten
Volwassenen2
Kinderen0
Pas toe
Bezit je een vakantiewoning? Laat deze hier vermelden.
Extra inkomsten
Verdien geld door je woning te verhuren. Zonder contract en kosten vooraf hou je meer voor jezelf over.
Eenvoudig te beheren
Bevestig boekingen in één klik en houd alles bij, vanaf de aanvraag tot het uitchecken. Zelfs wanneer je onderweg bent!
Vertrouwd door reizigers
Met miljoenen reizigers en een beveiligde online betaalmethode helpt TripAdvisor reizigers jouw accommodatie met vertrouwen te boeken.
Je gratis vermelding instellen