Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hotels in de buurt
Beoordelingen (628)
Beoordelingen filteren
629 resultaten
Waardering van reizigers
255
261
65
23
25
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
Waardering van reizigers
255
261
65
23
25
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Geselecteerde filters
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
1 - 6 van 629 beoordelingen
Beoordeeld op 27 augustus 2018

Voordat wij naar hotel bell aire kwamen hadden wij een stedentrip gedaan in Barcelona.
wij zaten daar ook in een 3 sterrenhotel, maar deze was zeer luxueus en overtrof eigenlijk al onze verwachtingen. Wij hadden het idee om na deze stedentrip uit te rusten in een leuk hotel aan het strand, maar Hotel Bell aire voldeed niet aan onze verwachtingen.
Wij kregen een hotelkamer op de 1e etage boven het restaurant. Wij konden veel lawaai horen, De hotelkamers hebben geen minibars ook geen airco, terwijl het 33 graden was. Wij hadden een tweepersoonsbed en deze was zeer klein, wij konden amper draaien. Ik had meteen een andere kamer gevraagd, maar dat was niet mogelijk omdat het hotel volgeboekt was. Het ontbijt was ook slecht. Alleen croissants en oude broodjes met kaas en ham. Geen fruit of verse jus, De jus komt uit een koffieapparaat!!! Na 1 dag ontbijt, besloten wij om buiten de deur te eten.
Na drie dagen irritatie hebben wij een gesprek aangevraagd bij de receptie en aangegeven dat wij eerder weg wilde gaan. Pas toen werd er actie ondernomen en kregen wij en andere kamer met een ventilator. Het hotel is zeer gedateerd, ik vermoed dat zij 30 jaar geleden een succes waren maar geen enkele meer hebben genomen om te investeren in het hotel. Voor de mensen die hiermee kunnen leven is het een prima hotel. voor de mensen die een klein beetje luxe willen zou ik dit hotel niet aanraden.!

Datum van verblijf: augustus 2018
  • Reistype: Reisde met een partner
    • Prijs/kwaliteit
    • Slaapkwaliteit
    • Service
Bedank semedoraaijmakers
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Ramon F, Gerente van Bell Aire Hotel, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 27 augustus 2018
Google-vertaling

First, we would like to mention that your opinion is a little anecdote since 99% of the clientele is faithful and happy with the facilities and services provided, since they know how to value the price-quality ratio.
Also to say that normally it is always a quiet Hotel where there are no noises and you can rest wonderfully.
Also to tell you that when you booked the Hotel, you knew clearly that there was no air conditioning. Normally it is never necessary, and clients rest fantastically well.
No one has ever complained about the double beds, on the contrary they have commented that they are very comfortable and rest very well.
These are not words but facts that the clients themselves say and demonstrate. The Bell · Aire Hotel lives on a faithful clientele year after year. This clearly shows that customers are satisfied.
Breakfasts like, it is a continental breakfast very correct relation quality price.
You have to know how to value the relationship quality price and you have to have more information to write depends on what comments.
It is a Hotel for people who are looking for: Tranquility, quality, cleanliness, service, careful cooking, accompanied by friendly and friendly family service, with a great value for money.

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 14 mei 2018

was weer heerlijk goede ontvangst vriendelijke personeel en baas lekker ontbijt en diner gezellige bar uitstekend gelegen goede prijs kwaliteit zeer nette kamers alle dagen mooi gepoetst dicht bij strand en winkelstraat in een woord super

Datum van verblijf: mei 2018
  • Reistype: Reisde alleen
    • Locatie
    • Hygiëne
    • Service
Bedank Willy T
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 3 oktober 2017

super vriendelijke mensen warm onthaal en een familiale sfeer, lekker gegeten en goe gelachen met Ramon hier komen we zeker terug een echte aanrader ! dit hotel is voor jong en oud op loop afstand van het strand een gezellige winkelstraat een mooie wandeldijk waar je eveneens lekker kan eten drinken met een uit zicht op zee gwn weg zalig.

Kamertip: alle kamers hebben balkon en vanaf het 3verdiep heb je een prachtig zicht op zee , bergen ,of de stad
Datum van verblijf: september 2017
  • Reistype: Reisde met vrienden
    • Prijs/kwaliteit
    • Hygiëne
    • Service
Bedank DieterB793
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 25 september 2017

voor de 4de keer naar hotel bell-air in estartit geweest en was weer super voor bediening vriendelijkheid eten de bar 5 sterren waard eenvoudig hotel maar de moeite zeker voor duikers en je kunt kiezen tussen ontbijt half pension vol pension dikke aanradder en boek via de site van hotel en je krijgt 5 procent korting exstra

Datum van verblijf: september 2017
  • Reistype: Reisde alleen
    • Locatie
    • Kamers
    • Service
Bedank Willy T
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 15 juni 2017

zeer goed hotel goed gelegen wel geen zwembad maar niet te ver van het strand niet te ver van de winkelwandelstraat alles bij de hand zeer vriendelijke en familiale sfeer zeer goed prijs kwaliteit en als u rechtstreeks boek krijg je nog 5% percent korting zeker doen

Datum van verblijf: juni 2017
  • Reistype: Reisde alleen
    • Locatie
    • Kamers
    • Service
Bedank Willy T
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken