Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
“Mooi huis met alles aanwezig. Mooie ligging t.o.v ...”
andere reizigers hebben deze accommodatie geboekt
Voor het boeken van deze accommodatie geldt: wie het eerst komt, wie het eerst maalt. Leg je data vast voordat ze weg zijn
Beschikbaarheid
Boekingsaanvraag doen
Inlichtingen vragen
Deze accommodatie is niet beschikbaar op deze data.
Geef niet op! Informeer naar soortgelijke vakantiewoningen die wel beschikbaar zijn -
Alle beschikbare vakantiewoningen weergeven
Overzicht
Vakantiewoning -
2 slaapkamers, 2 badkamers, met plaats voor 4 gasten
Islantilla, Costa de la Luz, Andalusië

Reizigersbeoordelingen

Heel goed - gebaseerd op 5 beoordelingen
Schrijf een beoordeling

Reizigersbeoordelingen

Datum | Waardering
  • Eerst Engels
  • Eerst Nederlands
  • Alles
  • Recente in het Nederlands
Eerst Nederlands
Eerst Engels
Eerst Nederlands
Alles
Recente in het Nederlands
Eerst Nederlands
Judith L
Niveau 1 bijdrager
3 beoordelingen
common_n_hotel_reviews_1bd8 1 nuttige stem
“Mooi huis met alles aanwezig. Mooie ligging t.o.v van het strand. Echt een aanrader!”
Beoordeeld op 10 januari 2018 voor een verblijf in oktober 2017

In oktober 2017 hier een weekje geweest om mijn ouders te bezoeken die al jaren in Islantilla wonen. Het huis is mooi en van alle gemakken voorzien. We voelden ons echt thuis. De ligging is mooi want vanaf dat de zon opkomt heb je die in de voortuin. Wij zouden hier zo weer boeken. De wasmachine was ook handig want met alleen een koffertje handbagage begin je niet veel voor een week. Echt een aanrader!

Kun je dit hotel aan vrienden aanbevelen?   Ja.
Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Trea F
1 beoordeling
“Leuk charmant huis met winterzon!”
Beoordeeld op 9 januari 2018 voor een verblijf in januari 2018

Het huis is klein maar fijn, zeker niet modern maar wel gezellig en schoon. En volledig ingericht. We hadden volop winterzon op het plaatsje en op het balkon.

De eigenaar is bijzonder hulpvol als er vragen of problemen zijn (uitval wifi snel opgelost).

Heerlijke plek om even uit te waaien op het strand en te genieten van de winterstilte. Nadeel is dan wel weer dat de supermarkt op loopafstand in januari dicht is. Ook veel restaurants bij zee zijn gesloten. Voor het maken van wandelingen en om uitstapjes te maken is dit wel een prachtige tijd.

Kun je dit hotel aan vrienden aanbevelen?   Ja.
Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Rudi v
1 beoordeling
common_n_hotel_reviews_1bd8 1 nuttige stem
“een prima verblijf gehad.”
Beoordeeld op 3 november 2016 voor een verblijf in oktober 2016
1
persoon vonden dit een nuttige beoordeling

hebben hier met veel plezier 3,5 week vertoefd. vanuit het huis prima wandelen naar bos en strand en ook goed naar boulevard, bij leuke restaurantjes cafe solo gedronken, wij
vonden de lekkerste bij titanic.
mooie lange boulevard om te wandelen. Ayamonte is ook zeker de moeite waard en even door naar porugal villa real de st. antonio en monte gordo. ook het strand en boulevard van isla canela is leuk en heeft bedden op het strand. Islantilla heeft een klein en gezellig winkelcentrumpje en goede supermarkt el jamon. In cartaya is een grote carrefour. het huis is prima verzorgd met goede spullen.

\\

Reisgroep: Partner
Kun je dit hotel aan vrienden aanbevelen?   Ja.
Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Herpflurp
Leiden
Niveau 1 bijdrager
4 beoordelingen
common_n_hotel_reviews_1bd8 1 nuttige stem
Beoordeeld op 10 januari 2018 voor een verblijf in december 2017
Google Vertalen naar het Nederlands

Je leeftijdgroep 25-34
Kun je dit hotel aan vrienden aanbevelen?   Ja.
Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
mpan567
Rotterdam, Nederland
2 beoordelingen
Beoordeeld op 12 oktober 2016 voor een verblijf in juni 2016
Google Vertalen naar het Nederlands

Was het eenvoudig om de woning te boeken? Was de routebeschrijving naar de woning duidelijk?
Hoe was de sleuteloverdracht? Algemene staat van de woning
Beddengoed & matrassen Keuken & keukengerei
Hoe schoon was de badkamer? Overige faciliteiten & voorzieningen
Service
Pluspunten: Location; Coziness, cleanliness
Reisgroep: Echtgenoot/partner
Je leeftijdgroep 35-49
Kun je dit hotel aan vrienden aanbevelen?   Ja.
Aanbevolen voor:
Vakantie met vrienden Oudere reizigers
Gezinnen met kleine kinderen
  • Kwam de woning overeen met de beschrijving?
  • Zou u deze woning aanraden op basis van de locatie?
  • Bent u tevreden over de prijs/kwaliteitsverhouding?
  • Was er wifi/internettoegang in de woning?
  • Werd de borgsom die je moest betalen op tijd terugbetaald?
Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Voer reisdata in voor nauwkeurigere prijzen
2 gasten
Volwassenen2
Kinderen0
Pas toe
Bezit je een vakantiewoning? Laat deze hier vermelden.
Extra inkomsten
Verdien geld door je woning te verhuren. Zonder contract en kosten vooraf hou je meer voor jezelf over.
Eenvoudig te beheren
Bevestig boekingen in één klik en houd alles bij, vanaf de aanvraag tot het uitchecken. Zelfs wanneer je onderweg bent!
Vertrouwd door reizigers
Met miljoenen reizigers en een beveiligde online betaalmethode helpt TripAdvisor reizigers jouw accommodatie met vertrouwen te boeken.
Je gratis vermelding instellen