FitBuddhaOwl
Bergen op Zoom, Nederland

Prachtig hotel

4,0 van 5 bollen10 mei 2024 beoordeeld
Fantastisch mooi hotel met vriendelijk personeel. Eten was erg lekker. Jammer dat net in kleine dingen niet wordt voorzien. We wilden padelen, maar moesten dan zelf een racket kopen. Sauna was tegen bijbetaling.

Qua omgeving heerlijk rustig met toch genoeg restaurantjes en winkeltjes vlakbij. Helaas waren meeste te ondernemen activiteiten in de buurt nog dicht in begin mei.
Datum van verblijf: mei 2024
Reistype: Bezocht met familie
5,0 van 5 bollenHygiëne
5,0 van 5 bollenSlaapkwaliteit
Gereageerd 13 mei 2024
Hello. Thank you very much for your visit and for your positive evaluation. We are glad to know that you enjoyed your stay with us. We also appreciate your comments, because they will help us continue improving. We hope to serve you again in the near future. Kind regards.
0.4 km van Puerto Antilla Grand Hotel
Piscina
0.1 km van Puerto Antilla Grand Hotel
Meer hotels in Islantilla bekijken
Beoordeeld op 19 oktober 2023

Heerlijk hotel, lijkt enorm groot maar toch voldoende privacy.
Zeer schoon en vriendelijk personeel.
Pracht tuin.
Eten erg goed, vooral omdat ze regelmatig thema's doen. Europees eten maar vooral ook lokale gerechten. Voor ieder wat.

Kamertip: Doen.
Datum van verblijf: oktober 2023
Juan Aguilar, Director General van Puerto Antilla Grand Hotel, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 26 oktober 2023

Hallo Cees. Wij danken u voor uw bezoek en ook voor uw vriendelijke recensie. We zijn erg blij om te weten dat uw verblijf in ons hotel volledig naar wens is geweest, dus we hopen dat u heeft kunnen genieten van de faciliteiten en alle beschikbare diensten. Om al deze redenen hopen wij dat u snel terugkomt. Wij zijn u graag weer van dienst. Met vriendelijke groeten.

Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van Tripadvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 18 oktober 2023 via mobiele applicatie

We hadden een suite met frontaal zeezicht en terras. Beter uitzicht kon niet
Het is een heel groot hotel maar in oktober is de bezetting eerder gering zodat je altijd
plaats had om buiten te ontbijten en dineren . Het buffet is uitstekend . Enige minpuntje is dat er te weinig liften zijn .

Datum van verblijf: oktober 2023

Hallo, voetafdrukken. Hartelijk dank voor uw bezoek en voor uw vriendelijke recensie. Voor ons is het erg belangrijk om te weten dat uw verblijf zo bevredigend is geweest, dus we hopen dat u heeft kunnen genieten van de beschikbare faciliteiten en diensten. Wij hopen ook dat u snel terugkomt, want wij willen u graag weer van dienst zijn. Met vriendelijke groeten.

Beoordeeld op 3 augustus 2019

We hadden een junior suite met zeezicht op de 6e verdieping. Aanrader!
Uitzicht over de zwembaden en de zee.
Hotel is groot waar je na het ontbijt, wat goed en uitgebreid was, weinig meer van merkt. Goed georganiseerd, verschillende animatieteams voor meerdere leeftijdsgroepen. Mooie zwembaden waar goed opgelet wordt door de badmeesters/-juffen. Handdoekje leggen wordt niet getolereerd! Plaats zelf vonden we niet super. Veel restaurantjes (vreetschuren) zijn geconcentreerd op een shoppingcenter, er zit 1 redelijk restaurant op de 1e verdieping. In Cartaya zit een restaurant, Consolacion, uit de Michelingids een aanrader! Qua hotel zouden we terugkomen qua plaats niet.

Datum van verblijf: juli 2019
Juan A, Director de Relaciones con Clientes van Puerto Antilla Grand Hotel, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 5 augustus 2019

Than you for your commentary. We are very glad to know that you have enjoyed our hotel, its pools and its entertainment team. We hope you come back soon. Regards!

Beoordeeld op 9 juni 2017

Hotel is echt Grand ! Mooi ingericht met fantastische Hal, Prachtige tuin, en diverse zwembaden( helaas niet 1 verwarmd!),dus begin juni nog frisjes. Heel aardig personeel echter alleen spaans talig, maar ja gasten zijn ook voor 95 % spaans. Kamers zijn smaakvol ingericht,Prettige Bedden en overal echt goed schoon.Buffet Restaurant is groots, iets te licht( TL/Led= typisch spaans, beetje kantine achtig, is heel jammer!) Ontbijt buffet is uitgebreid, goed, alleen roereieren van poeder !! Past niet bij dit hotel.

Kamertip: Hoe hoger hoe mooier het uitzicht,(/Zeezicht ) kamers aan de achterkant hebben nog redelijk uitzicht !
Datum van verblijf: juni 2017
Beoordeeld op 22 september 2016

Wij hebben hier 2 jaar achtereen (een deel van) onze vakantie doorgebracht. En daarbij zal het vast niet blijven. Normaal gesproken houden wij niet van grote hotels, maar voor dit hotel maken wij graag een uitzondering. De kamers zijn heerlijk (wij verbleven 1x in een familiekamer met uitzicht op zee en 1x in junior suite ook met uitzicht op zee) en het zwembad is fantastisch. De tuin en het zwembad zijn prachtig aangelegd en het is niet toegestaan om ligbedden bezet te houden terwijl je niet bij het zwembad bent (ook niet als je 'even' gaat lunchen). Daarvoor is er actief toezicht en handdoeken en persoonlijke spullen die blijven liggen worden echt verwijderd. Zelfs in het drukke hoogseizoen zijn er voldoende ligbedden. Daarnaast kun je ook gebruik maken van de ligstoelen op het strand. Vanuit de tuin met het zwembad steek je een smalle wandelpromenade over en je bent op het strand.

Het ontbijt is een buffet wat wel heel erg druk met gasten is. Er is voldoende aanbod en voor ieder wat wils, maar vooral in de drukste maanden struikel je soms over de kinderen die overal tussendoor lopen. Maar dat neem je dan maar voor lief, want als je je ontbijt bij elkaar gezocht hebt, kun je dit rustig buiten op het terras nuttigen (de meeste gasten zijn spanjaarden en die blijven liever binnen eten).
Hoewel het dus tijdens het ontbijt heel druk is, vind je deze 'mensenmassa' niet terug gedurende de dag. Het diner hebben wij 1x genuttigd in het restaurant, maar dat is geen aanrader. (wederom veel mensen, druk, een gekrioel). Bovendien zijn er in de nabije omgeving aan de boulevard meer dan genoeg restaurants waar je heerlijk kunt eten voor een schappelijke prijs.

Kamertip: Kamers met zeezicht zijn rustiger
Datum van verblijf: oktober 2015