Yves R
Knokke, België

Aanrader

4,0 van 5 bollen20 okt 2024 beoordeeldvia mobiele applicatie
Rustige nazomervakantie om de winter nog even uit te stellen. Hoogseizoen is voorbij, maar dat kan ook een voordeel zijn. Isla Cristina zelf is nogal aan de rustige kant in deze periode, en niet alles is nog open. Groot en breed en vooral rustig strand. Ligbedden op het strand zijn te betalen, ook in de all-in formule, dat is wel jammer. Dranken zijn geen b-merken, wat dan weer een voordeel is.
Datum van verblijf: oktober 2024
0.7 km van TUI BLUE Isla Cristina Palace
0.4 km van TUI BLUE Isla Cristina Palace
2.3 km van TUI BLUE Isla Cristina Palace
Aan het strand
Recomendable a Familias, se está muy tranquilo.
4.0 km van TUI BLUE Isla Cristina Palace
4.3 km van TUI BLUE Isla Cristina Palace
    6.1 km van TUI BLUE Isla Cristina Palace
    Aan het strand
    Meer hotels in Isla Cristina bekijken
    Beoordeeld op 24 augustus 2024

Het personeel is vriendelijk en behulpzaam. Helaas laat de housekeeping vaak steken vallen. Een grote tegenvaller is dat je rond het zwembad en in de buitenbar steeds last hebt van de vele rokers. Het lijkt soms wel alsof het hotel mikt op rokende gasten!
    Het hotel wordt aangeprezen met 5 sterren. Dat is het echter feitelijk niet. Eerder 4 sterren. Verder: Het zwembad wordt niet goed schoongemaakt en heeft ontbrekende tegeltjes.
    We gaan hier niet meer naar toe.

Datum van verblijf: augustus 2024
    Beoordeeld op 16 oktober 2022 via mobiele applicatie

Een heerlijke plek waar rust en comfort overheerst. De directe omgeving is aardig, maar biedt niet al te veel afleiding. Er is een heerlijke strand, met comfortabele ligbedden en een uitspanning voor drankjes en hapjes, dat via een mooie tuin toegankelijk is vanuit het hotel. Daarnaast behoren wandelingen, een fietstocht, enkele excursies of een partij golf tot de mogelijkheden. Maar als je op zoek naar rust bent, is er geen betere plek te vinden. Alles is tot in de puntjes geregeld, De kwaliteit van het eten uitstekend, bescheiden maar kwalitatief goed entertainment, een compleet wellness centrum met mooi binnenzwembad en hele ruime, schone en comfortabele kamers. Kortom, aan te bevelen!

Datum van verblijf: oktober 2022
    José Flores, Director General van TUI BLUE Isla Cristina Palace, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 20 oktober 2022

Dear Monique,

we are pleased that you rated our hotel with 5 points. Additionally, we would like to thank you for positively highlighting our quiet location.

We are glad that you were satisfied with our entertainment possibilities and the quality of our food.

We look forward to your visit again!

Regards

Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van Tripadvisor LLC zelf.
    Beoordeeld op 15 juni 2022

Wij waren hier in half juni 2022. Het Hotel deed somber aan en bedienend personeel sprak Spaans en Duits en had de mentaliteit van de jaren 1980 tot 1997. De kamer was prima maar een upcrate zat er niet in ondanks dat wij bij wilde betalen. Het ontbijt was uitstekend maar de rest was heel duur om apart te lunchen of dineren. Diner € 35,00 pp. All inclusief was het gratis maar aan het zwembad of aan het strand moest je de helft van de menukaart betalen of het hele bedrag. Zwembad had koud water en de zijkanten zaten vol met alg. Dus ongezond water. De PH waarde wilde de man die het water controleerde mij niet vertellen. Ook buiten het water was het smerig met vieze rommel en haren. De directie dit verteld en die zou er direct wat aan doen toen die de foto’s had bekeken. In de directe omgeving waren veel restaurantjes die gesloten waren, waarschijnlijk omgevallen door de corona. Handdoekje leggen aan het zwembad en gelijk ook maar aan het strand was gebruikelijk. Badjassen waren niet aanwezig.

Datum van verblijf: juni 2022
    José Flores, Director General van TUI BLUE Isla Cristina Palace, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 18 juni 2022

Good afternoon,

We thank you for your comments about our hotel. As you are still staying at our hotel we would be happy to clarify each point directly with you.

Regarding your feedback, we would like to mention the following:

-Room. You requested an adapted room, and the ones we have are on the 1st floor, and that is exactly what we have offered you. There is no option for an upgrade as we only have the adapted rooms where you are right now.

-Meals: If you choose dinner individually for one day the price is 35€, and for the whole stay the price changes at 30€ per person.

-Blue app: In this app you are informed exactly about all the prices in the Hotel, and you can see exactly what is included in the all-inclusive (Premium Drinks, Meals, etc), and if you order something that is more special, a considerable discount is usually applied, up to 60%.

-Swimming pool: The swimming pool is checked daily and monthly analyses are carried out by an external laboratory. In any case we will put more emphasis on the proper functioning of all facilities.

-Restaurants in the area: Most are open and those that are closed are waiting for the summer season to arrive. Isla Cristina has a variety of high quality restaurants and shops.

-Bathrobes are provided to all guests who ask for them, as we are in a quality system that promotes respect for the environment "Travelife Gold".

Without further ado, we would be delighted to speak to you in person for a few minutes to clarify all the points you have raised so that you can continue to make the most of your stay.

Regards

Beoordeeld op 20 september 2018

Wij hebben een zeer fijne en ontspannende vakantie gehad bij jullie!
    Super mooi,gezellig,proper en fijn hotel!
    Het eten Zeer lekker en gevarieerd en de drankjes zeer netjes geserveerd!

En het personeel....wat een TOP TEAM!
    Zowel het onderhoudsteam,keuken en zaal team....de dames en heren van de bar,de mensen aan de balie... iedereen is even vriendelijk en behulpzaam!

Echt een aanrader en wij komen zeker terug bij jullie!

Datum van verblijf: september 2018
    Reistype: Reisde alleen
    José F, Director General van TUI BLUE Isla Cristina Palace, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 21 september 2018

Goede dag Christa,

Bedankt voor je geweldige beoordeling.
    Je lieve woorden en de lof worden zeer gewaardeerd!
    We zijn blij om uw woorden aan onze medewerkers door te geven, omdat uw aanbeveling ons veel motiveert!

We kijken ernaar uit u binnenkort weer te verwelkomen!

Beoordeeld op 27 augustus 2018 via mobiele applicatie

We kwamen in dit hotel om tot rust te komen en dat is goed gelukt. We hadden all inclusive geboekt voor een twee persoonskamer met zeezicht, last minute! Bij aankomst kregen we een upgrade qua kamer en verbleven we in een mooie suite. Het eten smaakte heerlijk. Alles in buffetvorm met voor ieder wel wat lekkers om te eten. Genoten van het buiten en binnen zwembad, lekker na 16.00 even relaxen in het bubbelbad bij gedeelte van de Spa. Na 16.00 kan je gratis gebruik maken van het een en ander. Ook lag het hotel dichtbij het strand. Kameleons gespot in de tuin van het hotel. Vriendelijk personeel. Heerlijke sangria bij de verschillende bars gedronken. Kortom top verblijf om te relaxen. Een minpunt... de muggen, je wordt helemaal lek geprikt. Dus neem spul mee, want niemand werd gespaard😁👍

Datum van verblijf: augustus 2018
    José F, Director General van TUI BLUE Isla Cristina Palace, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 29 augustus 2018

Goede dag Christel,

Bedankt dat je de tijd hebt genomen om ons te beoordelen!
    We zijn erg blij met je mooie woorden.
    Het spijt ons dat je kennis hebt gemaakt met de muggen. We proberen het probleem onder controle te krijgen!
    We hopen dat je desondanks van je verblijf hebt genoten!