Jos H
Oostende, België

Fijn hotel maar niet voor Buitenlandse toeristen

Beoordeling van Occidental Isla Cristina
4,0 van 5 bollen6 sep 2023 beoordeeld
Pluspunten: kamer in orde en dagelijks gepoetst, eten was uitstekend, zowel ontbijt, lunch en avondmaal. Iedereen van het personeel steeds vriendelijk.
Minpunten: niet aan te raden voor rustige vakantie, animatie zeer luid en enkel in het Spaans, hotel zit vol met Spaanse en Portugese families. Ligging is afgelegen en in het stadje Isla Cristina is niets te beleven. Dus niet direct iets voor buitenlandse toeristen.

Huren van een auto is noodzakelijk als je iets wil gaan bezoeken .
Voordeel is wel dat je 10 km van de Portugese grens bent verwijderd.

We hebben wel genoten van de vakantie en 2 dagen een auto gehuurd.
Datum van verblijf: augustus 2023
Kamertip: Fijn hotel maar niet voor Buitenlandse toeristen
Hotel- cmanager, Owner van Occidental Isla Cristina, reageerde op deze beoordeling
Gereageerd 10 sep 2023
Dear Josh,
We thank you for your feedback.

We are glad to hear that you were satisfied with the cleanliness of your room and the excellent food during your stay. We also appreciate your compliments on our friendly staff.

As you mentioned, our hotel is well known for its lively ambience during summer (in fact, many families return every year looking for the activities we offer). However, we understand not everyone needs the same in terms of leisure and rest and we understand this may not be the type of hotel you expected. Nevertheless, we take good note of your comments in order to keep improving.

Again, thank you for your positive review.
We will be glad to welcome you back in the future.

Kind regards,

1.8 km van Occidental Isla Cristina
Huisdieren ok
1.7 km van Occidental Isla Cristina
Aan het strand
Recomendable a Familias, se está muy tranquilo.
3.4 km van Occidental Isla Cristina
5.0 km van Occidental Isla Cristina
    5.4 km van Occidental Isla Cristina
    5.4 km van Occidental Isla Cristina
    6.1 km van Occidental Isla Cristina
    Meer hotels in Isla Cristina bekijken
    Beoordeeld op 17 september 2021

Wij zijn net terug van 12 dagen Occidental. Het eten is perfect, heel veel variatie en vers. Een paar keer in de week zijn er thema-avonden zoals Italiaans, Chinees etc. Van paella tot zalm tot zelfgemaakte pizza's, heerlijk!! Ook bij de bar kun je van allerlei dranken bestellen (ook merk) én kun je ook zelf je drinken tappen waardoor je nooit lange wachtrijen hebt. Verder hadden we een grote schone kamer met heerlijke bedden. Echter is het wel handig als je een woordje Spaans spreekt, dan maak je sneller contact en maakt het de vakantie nog leuker vonden wij. Maar uiteindelijk heeft het entertainment team onze vakantie gemaakt. Met name grote dank aan Alex!! Dankzij hem is het voor ons een 10 geworden. Er wordt heel veel georganiseerd, hij is erg goed in zijn werk en betrekt alle gasten bij de activiteiten op een professionele en grappige manier. Complimenten!! We kijken er naar uit om weer terug te komen.

Datum van verblijf: september 2021
    Beoordeeld op 3 februari 2020

Prima hotel, goed eten met veel variatie. We af en toe druk met vakantiegangers. Personeel is bijzonder vriendelijk .Parkeren buiten voldoende ruimte. Dicht bij centrum en dicht bij het strand. Er zit een erg goed Spaans visrestaurant dicht bij.

Datum van verblijf: januari 2020
    Beoordeling verzameld in samenwerking met Barcelo Hotels & Resorts
    Beoordeeld op 29 oktober 2019

tweede maal een reis gemaakt met corendon,alls bijna perfect,landing in faro,en wel effe wachten door de schuld van twee mensen die in onze bus zaten en niet in de juiste,maar dat ligt niet aan corendon he',ook moesten we op weg naar het hotel 2 reizigers afzetten onderweg,dus de rit duurde totaal 2 uur,maar mits enig rechtsreeks vertrek is dit op een uurtje haalbaar,directe check inn hotel,en mits we laat toekwamen ,mochten we toch nog aan het diner beginnen,jonges wat een buffet welke ze driemaal per dag voorschotelen,echt te veel aan keuzes,daarom weeral de conclusie:wat eten de nederlandse mensen dan thuis na ik hun negatieve recensies lees!!voor ons was alles prima,ook wat de drank kaart betreft!meestal bij all-inn krijg je de lokale alcohol drankjes(bier,wijn,en etc...)maar hier echt alles gratis,van rum ,whiskey,gin cocktails,,,,enz...ook aan het zwembad alles wat je wil,zelfs voor de honger leiders elke dag wat hapjes en toetjes,mooie(2)zwembaden,en de afstand naar het strand is niet te ver via een mooi aangelegd houten wandelpad;wat de zee betreft niet ideaal om te zwemmen!direct na een 10tal meter diep!en ook de azuur blauwe tint vind je hier niet,maar niet getreurd het is er heel rustig!wat 1 recensie wel klopt is dat de avonden volledig in het spaans verloopt,shows en muziek,dans enz.;maar in het voor ons toch redelijk groot centrummetje is het ook fijn s'avonds,en niet duur,alle drankjes kosten 1euro tot1,20;ook de fijne tapa bars zijn gezellig daar,voor de shopping people,sevilla hoeft niet,wij reden met onze huur auto aan82euroVOOR 5dagen)naar Huelva en goed parkeren vlakbij de autovrije winkelstraat,veel kledij gekocht ,nieuwste mode en de helft goedkoper dan in belgie!deze reis met dit hotel is iedereen aan te raden,;groeten uit de kempen vanwege vier zeer blije vakantie genieters!

Datum van verblijf: september 2019
    HBIslaCristina, General Manager van Occidental Isla Cristina, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 31 oktober 2019

Geachte klant,

Wij danken u voor het delen van uw mening over uw recente vakantie met ons, ons hoofddoel is ervoor te zorgen dat we onze gasten onvergetelijke ervaringen blijven bieden en uw opmerkingen helpen ons. We waarderen de tijd die je hebt besteed aan het delen van je meningen en opmerkingen.

We zijn verheugd dat je genoten hebt van je verblijf bij ons. We kijken ernaar uit u binnenkort weer te mogen verwelkomen.

Vriendelijke groeten,

Marcos Alonso
    General Manager
    Hotel Occidental Isla Cristina

Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van Tripadvisor LLC zelf.
    Beoordeeld op 9 oktober 2019

Wat een mooi en schoon hotel. Uitstekende buffetten, bijzonder vriendelijk personeel en grote kamers, die dagelijks worden schoon gemaakt. 2 mooie zwembaden en er wordt op toegezien dat er geen handdoeken al vroeg op een bedje liggen. In het weekend erg druk van Spanjaarden, maar wel bijzonder gezellig. Iedere avond amusement. Voor herhaling vatbaar.

Kamertip: De gangen zijn enigszins luidruchtig.
    Datum van verblijf: oktober 2019
    Beoordeeld op 27 september 2019

Goed hotel, mooie kamers, vriendelijk personeel, goed buffet. De animatie maakt (ook ‘s avonds tot een uur of half een) best wat lawaai. Je kunt de optredens maar beter bezoeken in plaats van op je kamer aan te horen.

Datum van verblijf: september 2019
    Beoordeling verzameld in samenwerking met Barcelo Hotels & Resorts
    HBIslaCristina, General Manager van Occidental Isla Cristina, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 29 september 2019

Dear guest,

We first would like to thank you for choosing our Occidental Isla Cristina hotel for your holidays in Huelva and for sharing your comments on your experience among us.

It is also good to know that you enjoyed the many culinary delights prepared by our professional chefs who always strive to offer a wide variety of typical delights in order to please all palates and we thank you for letting us know that we could conquer yours.

We apologise if the music of our entertainment team wasn't at the volume you would have liked. We will transmit your comments to our entertainment team. We hope you were able to enjoy the activities and shows our team had prepared when you were here.

Thank you once again for making us your choice hotel and for your constructive critics, we certaily look forward to serving you again and to have the opportunity to exceed you expectations in a not too distant future.

Best regards
    Marcos Alonso