Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
“Authentiek dorpshuis met mooie vergezichten”
andere reizigers hebben deze accommodatie geboekt
Voor het boeken van deze accommodatie geldt: wie het eerst komt, wie het eerst maalt. Leg je data vast voordat ze weg zijn
Beschikbaarheid
Boekingsaanvraag doen
Inlichtingen vragen
Deze accommodatie is niet beschikbaar op deze data.
Geef niet op! Informeer naar soortgelijke vakantiewoningen die wel beschikbaar zijn -
Alle beschikbare vakantiewoningen weergeven
Overzicht
Vakantiewoning -
4 slaapkamers, 3 badkamers, met plaats voor 9 gasten
Bagni di Lucca, Provincie Lucca, Toscane

Reizigersbeoordelingen

Uitstekend - gebaseerd op 6 beoordelingen
Schrijf een beoordeling

Reizigersbeoordelingen

Datum | Waardering
  • Eerst Engels
  • Eerst Nederlands
  • Alles
  • Recente in het Nederlands
Eerst Nederlands
Eerst Engels
Eerst Nederlands
Alles
Recente in het Nederlands
Eerst Nederlands
949domini ...
Antwerpen, België
Niveau 1 bijdrager
3 beoordelingen
common_n_hotel_reviews_1bd8 1 nuttige stem
“Authentiek dorpshuis met mooie vergezichten”
Beoordeeld op 8 juli 2019 voor een verblijf in juni 2019

Je merkt dat het huis met veel aandacht voor de authentieke elementen is gerenoveerd. De mooie originele tegels, de oude houten trap en de slaapkamers met de houten luikjes en de zalige vergezichten door de ramen passen perfect bij het oude dorpje met de slapende straatjes en de vriendelijke buren. Het geheel heeft een tijdloze kwaliteit en er is genoeg comfort in de keuken en de ruime badkamers. Het zwembadje geeft verkoeling wanneer dat nodig is, en het huis kan lekker koel blijven als je de luikjes door de dag dichthoudt, en voldoende lucht binnenlaat. Ook de streek is heel fijn met middeleeuwse stadjes die niet té toeristisch zijn en leuke betaalbare restaurantjes (verse truffel!). Zeker gaan zwemmen in de rivier! De grotere Toscaanse bestemmingen zijn natuurlijk allemaal bereikbaar met de wagen en Lucca is op slechts 40 minuten rijden ook een aanrader.

Datum van verblijf: juni 2019
Kun je dit hotel aan vrienden aanbevelen?   Ja.
Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Rachael S
wirral
Niveau 1 bijdrager
3 beoordelingen
Beoordeeld op 7 september 2018 voor een verblijf in augustus 2018
Google Vertalen naar het Nederlands

Datum van verblijf: augustus 2018
Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Antwoord van management
9 sep 2018
Rachael, thank you so much for your review, so glad you all had a great time, the villa is a perfect base to tour the area. We would love to book you in for next year!
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
739lindse ...
Sydney, Australië
Niveau 2 bijdrager
9 beoordelingen
4 hotelbeoordelingen
common_n_hotel_reviews_1bd8 2 nuttige stemmen
Beoordeeld op 7 augustus 2018 voor een verblijf in juli 2018
Google Vertalen naar het Nederlands

Datum van verblijf: juli 2018
Kun je dit hotel aan vrienden aanbevelen?   Ja.
Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Antwoord van management
13 aug 2018
Thanks Lindsey, we fell in love with the views too. So pleased that you enjoyed your time in our Italian home, you will be most welcome again next time you are in the area, Anne and Dave
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Phil O
West Kirby, Verenigd Koninkrijk
Niveau 1 bijdrager
3 beoordelingen
common_n_hotel_reviews_1bd8 5 nuttige stemmen
Beoordeeld op 19 januari 2018 voor een verblijf in augustus 2017
Google Vertalen naar het Nederlands

Datum van verblijf: augustus 2017
Kun je dit hotel aan vrienden aanbevelen?   Ja.
Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Antwoord van management
21 jan 2018
So pleased you enjoyed visiting the villa, we have tried to make it a home from home, with all the amenities you expect.
We hope you will come and stay again.
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
TonyWPark ...
Parkgate uk
1 beoordeling
Beoordeeld op 15 januari 2018 voor een verblijf in augustus 2017
Google Vertalen naar het Nederlands

Datum van verblijf: augustus 2017
Kun je dit hotel aan vrienden aanbevelen?   Ja.
Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Antwoord van management
21 jan 2018
Glad you felt the property was right and you liked the area.
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Martha M
1 beoordeling
Beoordeeld op 9 januari 2018 voor een verblijf in juni 2017
Google Vertalen naar het Nederlands

Datum van verblijf: juni 2017
Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Antwoord van management
14 jan 2018
Thanks for your comments, so pleased you enjoyed your stay and was all you expected. We look forward to welcoming you again
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Voer reisdata in voor nauwkeurigere prijzen
2 gasten
Volwassenen2
Kinderen0
Pas toe
Bezit je een vakantiewoning? Laat deze hier vermelden.
Extra inkomsten
Verdien geld door je woning te verhuren. Zonder contract en kosten vooraf hou je meer voor jezelf over.
Eenvoudig te beheren
Bevestig boekingen in één klik en houd alles bij, vanaf de aanvraag tot het uitchecken. Zelfs wanneer je onderweg bent!
Vertrouwd door reizigers
Met miljoenen reizigers en een beveiligde online betaalmethode helpt TripAdvisor reizigers jouw accommodatie met vertrouwen te boeken.
Je gratis vermelding instellen