Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Super relax verblijf”
Beoordeling van Proteas Blu Resort

De beste prijzen voor -
Inchecken dd/mm/jjjj Uitchecken dd/mm/jjjj
Prijzen zijn voor 1 kamer, 2 volwassenen
Prijzen weergeven
Vergelijk de beste prijzen van de beste reiswebsites
en nog 7 websites!
Proteas Blu Resort
Beoordeeld als nr. 2 van 37 hotels in Pythagorion
Certificaat van uitmuntendheid
10 oktober 2017 beoordeeld

We hebben erg genoten van dit hotel - het persoonlijk is heel attent - ontbijt is perfect - we hadden een kamer met frontaal zeezicht - regelmatig was er een attentie op de kamer als we terugkwamen van het zwembad of een uitstap - de rust is heerlijk en de accommodatie ook - de badkamer is inderdaad wat verouderd maar leefbaar

Verbleef: September, 2017
1  Bedank sparkyDeinze
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Schrijf een beoordelingBeoordelingen (504)
Waardering van reizigers
Type reiziger
Tijd van het jaar
Taal
  • Meer talen

1 - 7 van 504 beoordelingen

13 september 2017 beoordeeld

We vierden vandaag onze 10 jarige trouwdag. Had vooraf gevraagd om wat klaar te zetten voor mijn vrouw en het bedrag aangegeven. 's Ochtends werd er keurig een bos bloemen, een kistje chocolade en een massagebon afgeleverd op de kamer.
Wat schetste mijn verbazing toen we na het diner terugkwamen op de kamer.... er stond een annoversery taart en een fles champagne voor ons klaar!
Top, we waren aangenaam verrast!

Kamertip: neem een kamer met frontaal zeezicht; die hebben ook de meeste privacy.
Bekijk meer kamertips
  • Verbleef: September, 2017, reisde met een partner
    • Locatie
    • Hygiëne
    • Service
Bedank 787ad13
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
PBResort, Υπεύθυνος Δημοσίων Σχέσεων van Proteas Blu Resort, reageerde op deze beoordelingGereageerd 23 september 2017
Google-vertaling

Dear 787ad13 ,

Thank you for choosing Proteas Blu Resort for your wedding anniversary and your valuable holidays at Samos Island!

First of all let me congratulate you one more time and wish you a continuity of happiness together for all your lifetime!

Our main priority is to offer a memorable stay to our guests by proving immaculate service.

We are very happy to know that we managed to meet your expectations and beyond that to make a really pleasant surprise by offering a cake and a bottle of champagne for your special day!

We hope to have the chance to welcome you in our premises again!

Have a pleasant rest of the summer!

#SEAyousoon

Erasmia Kritikou
Guest Relations

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
6 mei 2017 beoordeeld via mobiele applicatie

Wij zijn hier terecht gekomen via een last minute van TUI en verblijven in een kamer met zeezicht in het hoofdgebouw.

De kamer is net zoals het gehele hotel gerenoveerd en ziet er netjes uit behalve de badkamer. Deze is helaas erg verouderd (met name de oude douche in het bad).

De kamer is sober ingericht maar voldoet prima.

De faciliteiten van het hotel zijn uitstekend en met name het uitzicht over de baai vanuit het restaurant is geweldig.

Het ontbijt is goed en het avondeten (buffet) is kwalitatief goed maar beperkt qua keuze. Grootste punt van kritiek is de belachelijk hoge prijs van drankjes en de slechte kwaliteit van de wijnen.....

Het personeel is bijzonder vriendelijk en servicegericht en zij maken het dat je hier echt een gast bent.

Ondanks de wat mindere punten wat ons betreft toch een aanrader.

Verbleef: Mei, 2017, reisde met een partner
Bedank TimRook
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
PBResort, Υπεύθυνος Δημοσίων Σχέσεων van Proteas Blu Resort, reageerde op deze beoordelingGereageerd 3 juni 2017
Google-vertaling

Dear TimRook,

We would like to thank you for choosing Proteas Blu Resort to spend your precious vacations!

Your feedback is greatly important and useful in our effort to always improve ourselves.

We are happy you overall had an enjoyable holiday experience in our premises.

The stunning view and idyllic location of our resort offer unique moments of tranquility and pleasure and we are glad you loved it.

We appreciate you were fully satisfied by our hotel facilities. All of them aim at meeting the expectations of our guests.

Your special reference to the friendliness and attentiveness of our staff gives us great joy as we do our utmost to respond to our guests’ needs.

Your kind remarks and suggestions have been already taken into consideration. They are rather valuable as we never stop striving to offer our guests the most memorable holidays.

We hope in the future to have the opportunity to welcome you again at Proteas Blu Resort!

We wish you a great summer!

#Sea you soon!

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
21 september 2016 beoordeeld

Heerlijk hotel direct aan de Egeïsche zee. Bij aankomst een Samos wijntje terwijl de koffers naar de bungalow gebracht worden. Schone kamer/badkamer. Badkamer is aan renovatie toe, alles is duidelijk verouderd. Airco was niet te verstellen, de knop was afgebroken. Dit was verder geen probleem, want we konden de airco 's nachts wel uitzetten. Heel vriendelijk en behulpzaam personeel! Hotel ligt op een heuvel waardoor je aardig moet klimmen, maar als je daar te lui voor bent kan je altijd de receptie bellen die je binnen een paar minuten komen ophalen met een golfcar. Erg fijn en rustig zwembad. Strand heeft heerlijke (schommel)bedjes en hangmatten in de zee, belservice is aangenaam op het strand. De zee is kraakhelder. We hebben hier ontzettend genoten!

Kamertip: Alle kamers hebben zeezicht.
Bekijk meer kamertips
  • Verbleef: September, 2016, reisde met een partner
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Service
Bedank Adin V
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
PBResort, Υπεύθυνος Δημοσίων Σχέσεων van Proteas Blu Resort, reageerde op deze beoordelingGereageerd 28 september 2016
Google-vertaling

Dear Adin V,

Thank you for selecting Proteas Blu Resort to accommodate your holiday in Samos.

We would like to thank you for your kind comments and are pleased you have had a nice holiday within Proteas Blu Resort.

We appreciate your reference to our buggy service which is an internal means of transport provided by Proteas Blu to ensure all of our guests arrive easily to our restaurants and reception desk from the beach and the bungalows.

It is overly pleasant to read that you enjoyed our beach with the relaxing swinging beds and the hammocks in the sea.

We look forward to your next visit should you choose our Resort again in the future.

Until then we wish you a happy winter!

#SEAyousoon

Iliana Sigala
Guest Relations Manager

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
9 augustus 2016 beoordeeld

Pluspunten:
• Direct aan zee/strand, gelegen op een berg en daardoor een mooi uitzicht en af en toen een briesje (lekker met deze warmte!). Zoals andere gasten al aangeven: het is wat minder geschikt voor mensen die slecht ter been zijn. Alles is een klim. Van het strand of naar het restaurant, je loopt voortdurend trappen of hellingen op. Zou mijn moeder daarom hier niet naartoe meenemen, ondanks de buggy-service die je kan brengen.
• Vlakbij Pythagorion, wat ik persoonlijk gezelliger vind dan Samos-stad.
• Prachtig uitzicht vanuit het Panorama-restaurant op Turkije, de zee en omringende eilanden en voorbij varende zeiljachten.
• Ziet er leuk uit rondom zwembad en er is bij het zwembad en op het strand genoeg plek om in de schaduw te liggen.
• Eten is goed in Simplicity lunchrestaurant. Dat geldt ook voor het Panorama-restaurant. Ik vond met name gang 1 en 2 van het Gala Diner op vrijdag verrassend en erg lekker.
• Caraibisch feest op zaterdagavond op het kleine strandje met een dj en cocktailbar en Caraibische aankleding was heel leuk gedaan en goed bezocht.
• Vriendelijk en zeer hardwerkend personeel, met name de dames letten goed op en zijn enthousiast en laten je welkom voelen.
• Goed bed. Lekker zacht.
• Goed ontbijt (zie ook verbeterpuntje)


Verbeterpunten
De badkamer doet wat verouderd aan in grijze tegels en beige plastic accessoires. Het zou goed zijn als deze tussen nu en 2 jaar vernieuwd worden. Dan gelijk graag een groter plankje boven de wasbak voor alle toiletartikelen.
De airco stopt NIET automatisch als je de schuifdeur open doet. Ik denk dat het hotel hiermee nog aardig kan besparen.
De kluis is NIET bevestigd aan de muur. Ik ben er inmiddels van overtuigd dat de criminaliteit hier op Samos erg laag is, maar een kluis die los in de kast staat, heeft nauwelijks zin. De maat van de kluis is wel goed trouwens: past een klein formaat laptop in en ook de hoogte is goed: wij konden er alles in kwijt. Maar dat is dus ook gelijk het probleem….
Er wordt niet bediend rondom het zwembad. Op het strand is er overigens een fantastisch ‘deurbel’-systeem waarmee je onmiddellijk een serveerster aan je zonnebedje hebt staan om je drankje bij te bestellen. Maar die serveren dus geen lunch-/snackgerechten. Bij het zwembad kun je bij de bar bestellen en dan komen ze – zij het met wat vraagtekens – de lunchgerechten brengen. Ik denk dat hier nog iets te winnen valt, zowel voor de gasten als het hotel, als er ook bediend wordt rondom het zwembad en er wat te snacken besteld kan worden op het strand. Denk hierbij ook een fruitsalade met watermeloen en druiven bijvoorbeeld.
De fitness apparatuur is niet zo betrouwbaar. De fiets lijkt stuk (want de stekker ligt er naast) en de loopband valt regelmatig ineens stil waardoor je bijna met je snuffert op het bedieningspaneel valt. Daarvan zit overigens ook een heel deel los. Er zijn geen flesjes water hier verkrijgbaar (zelf meenemen van de kamer uit de mini-bar). Ook kun je beter een handdoek meenemen van de kamer, want de gastendoekjes die ze hier aanbieden zijn wel erg klein. Er staan 2 multifunctionele krachttoestellen, een benchpress en een leg press (zowel voor bovenbenen voor als achterzijde benen geschikt) en 2 kleine loopbanden waarop je kunt wandelen. Verder is er een rek met een bankje er aan gehaakt voor buikspieroefeningen en wat losse dumbels. Wil je toch sporten, dan raad ik van harte aan om te gaan hardlopen vanaf de jachthaven die vlak bij ligt naar het stadje Pythagorion. Met heuveltjes heb je een mooi parcourtje langs de zee. Grofweg vijf minuten heen en vijf minuten terug, dus dan kun je makkelijk bepalen hoe lang je wilt lopen. Neem water mee! Hardlopen langs de gewone weg is niet zonder risico. Er zijn aan deze kant van de stad weinig stoepen en soms blokkeren de bomen het zicht op wat er aan komt.
En dit geldt voor alle Griekse hotels: overweeg eens magere kwark en/of sojamelk producten om toe te voegen aan het buffet voor gasten met een wat andere lifestyle.
Wifi is wat instabiel en (zeker voor NL begrippen) traag. Uploadsnelheid x en downloadsnelheid y. ’s morgens vóór half 8 valt er overigens wel prima mee te werken.

  • Verbleef: Juli, 2016, reisde met een partner
    • Locatie
    • Hygiëne
    • Service
Bedank Tanja-Scorpio
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
PBResort, Υπεύθυνος Δημοσίων Σχέσεων van Proteas Blu Resort, reageerde op deze beoordelingGereageerd 12 augustus 2016
Google-vertaling

Dear Tanja-Scorpio,

Thank you for your selection to spend your holidays in our premises.

We appreciate your review and the opportunity you have given us, to address any issues you came across during your recent stay.

Your positive outlook regarding the quality and variety of breakfast and dinner in our Panorama Restaurant is much appreciated. Your suggestion has been noted.

In regards to our location, all of our guests can take advantage of our buggy service which is an internal means of transport provided by Proteas Blu to ensure that all of our visitors arrive easily to our restaurants and reception desk from the beach and the bungalows.

We have taken into consideration your suggestion concerning the service of snacks on our beach and we are glad to inform you that we already provide this service for our guest’s convenience.

Our guests' satisfaction and happiness are some of the major aims of Proteas Blu and it pleases us to know that the staff offered you the friendliness and the service experience that you were looking for.

It would be nice to welcome you again and we hope the rest of your summer is just as wonderful.

#SEAyousoon

Iliana Sigala
Guest Relations Manager

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
29 mei 2016 beoordeeld

mooi en proper hotel met wel enige minpuntjes,de bungalows zijn zeker geen 5 sterren waard maar eerder 3 met zeer verouderde badkamers ,De rest van hotel met name restaurant en de bars waren top alsook personeel .Het eten was ook zeer lekker maar ik vond het wel jammer dat er geen buffet was bij het avondeten wegens de lage bezettingsgraad op dat moment zo werd er meegedeeld maar niettemin zou ik er toch zeker terugkeren als ik opnieuw naar Samos op vakantie ga

Kamertip: kamers in hoofdgebouw
Bekijk meer kamertips
  • Verbleef: Mei, 2016, reisde met een partner
    • Prijs/kwaliteit
    • Slaapkwaliteit
    • Service
Bedank Ellenbosch1983
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
PBResort, Υπεύθυνος Δημοσίων Σχέσεων van Proteas Blu Resort, reageerde op deze beoordelingGereageerd 20 juli 2016
Google-vertaling

Dear Ellenbosch1983,

Thank you so much for choosing our premises to spend your holidays during your visit to Samos.

Your overall review is very important therefore we thank you for taking the time to share it on Tripadvisor.

We appreciate your suggestions in regard to the dinner at Panorama International Restaurant. This year we offered to our guests a wide variety of buffet served along with a personalized service. Nevertheless, we always give priority to our guests’ satisfaction and needs; therefore our Panorama International Restaurant is already offering a buffet now.

We will continue our efforts for constant improvement as we understand that the comfort and satisfaction of our guests are and will always be our priority.

We hope we will have the opportunity to welcome you again in future and we wish you a nice and happy summer!

#SEAyousoon

Iliana Sigala
Guest Relations Manager

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
15 december 2015 beoordeeld

Hartelijk ontvangen door het supervriendelijk personeel ! chapeau! terwijl onze valiezen naar de kamer gebracht werden kregen we een hapje en een Samoswijntje aangeboden :). Mooie ruime kamer met zeezicht. Ruime keuze ligbedjes aan tzwembad en aan zee,hangmatjes in t water :) hebben daar heerlijk rustig kunnen genieten! Het ontbijt(je kon zelf je eitjes samenstellen en laten bakken) en diner heeeeel lekker!Elke dag ander thema.Minpuntje is het galadiner,je eten wordt in een sneltempo geserveerd,spijtig. Zou durven zeggen dat dit het beste hotel is totnutoe en waar we zeker nog eens naar terug gaan! Het haventje(half uurtje stappen) is heel gezellig om te wandelen,winkelen en lekker te lunchen.

  • Verbleef: September, 2015, reisde met een partner
    • Slaapkwaliteit
    • Kamers
    • Service
Bedank Carine-Ronny
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
PBResort, Υπεύθυνος Δημοσίων Σχέσεων van Proteas Blu Resort, reageerde op deze beoordelingGereageerd 14 mei 2016
Google-vertaling

Dear Carine-Ronny,

We would like to thank you for spending your vacation in our beautiful Resort.

We are grateful to read such a positive review and it is nice to know you had a lovely stay with us.

We are pleased to know that your first impression of our Resort was incredible and that this was maintained throughout your entire stay.

Proteas Blu Resort offers a wide range of deluxe services and facilities in order to make our guests’ stay as memorable as possible. Thank you for rewarding us for the efforts we constantly make.

Should you visit us again in the future, do not hesitate to stay in one of our Blu Suites with private pool for a romantic escape.

We are hoping to welcome you again one day and we are wishing you a safe and sunny summer!

#SEAyousoon

Iliana Sigala
Guest Relations Manager

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Hotels die je misschien ook aanspreken ...
Neem ook deze accommodaties in of in de buurt van Pythagorion in overweging
op 3,1 km afstand
Fito Aqua Bleu Resort
Fito Aqua Bleu Resort
nr. 1 van 37 in Pythagorion
438 beoordelingen
op 2,8 km afstand
Doryssa Seaside Resort
Doryssa Seaside Resort
nr. 3 van 37 in Pythagorion
665 beoordelingen
op 13,1 km afstand
Armonia Bay Hotel
Armonia Bay Hotel
nr. 1 van 20 in Kokkari
220 beoordelingen
Prijzen weergeven
Prijzen weergeven
Prijzen weergeven
op 7,8 km afstand
Kerveli Village Hotel
Kerveli Village Hotel
nr. 1 van 1 in Kerveli
186 beoordelingen
op 3 km afstand
Kouros Bay Hotel
Kouros Bay Hotel
nr. 5 van 37 in Pythagorion
94 beoordelingen
op 26,5 km afstand
Samaina Inn Hotel
Samaina Inn Hotel
nr. 1 van 8 in Karlovasi
266 beoordelingen
Prijzen weergeven
Prijzen weergeven
Prijzen weergeven

In Proteas Blu Resort geweest? Deel je ervaringen!

Schrijf een beoordeling Foto's toevoegen

Aanvullende informatie over Proteas Blu Resort

Adres: Pountes | Samos I North Aegean, Pythagorion 831 03, Griekenland
Locatie: Griekenland > Noordoost-Egeïsche Eilanden > Samos-Stad > Pythagorion
Voorzieningen:
Bar/lounge Strand Selectie dranken Zakencentrum met internettoegang Fitnesscentrum / sportruimte Gratis ontbijt Gratis snelle internetverbinding (wifi) Gratis parkeren Restaurant Roomservice Spa Suites Zwembad Rolstoeltoegang Vervoer van/naar luchthaven
Stijl hotel:
Nr. 2 hotel aan het strand in Pythagorion
Nr. 2 romantisch hotel in Pythagorion
Prijsklasse: € 89 - € 232 (Op basis van de gemiddelde tarieven voor een standaardkamer)
Hotelcategorie:5 ster(ren) — Proteas Blu Resort 5*
Aantal kamers: 112
Reserveringsmogelijkheden:
TripAdvisor is een trotse partner van Booking.com, TripOnline SA, 5viajes2012 S.L. en HotelQuickly, dus je kunt je reserveringen bij Proteas Blu Resort met vertrouwen boeken. We helpen maandelijks miljoenen reizigers het perfecte hotel te vinden voor vakantie- en zakenreizen, altijd met de beste kortingen en speciale aanbiedingen.
Ook bekend als:
Proteas Blu Hotel Pythagorion
Hotel Proteas Bay

Is dit uw TripAdvisor-vermelding?

Bezit of beheert u deze gelegenheid? Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer.

Claim uw vermelding