Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de Tripadvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
“prachtig, rustig gelegen landhuis met mooi ...”
Voor het boeken van deze accommodatie geldt: wie het eerst komt, wie het eerst maalt. Leg je data vast voordat ze weg zijn
Beschikbaarheid
Boekingsaanvraag doen
Inlichtingen vragen
Deze accommodatie is niet beschikbaar op deze data.
Geef niet op! Informeer naar soortgelijke vakantiewoningen die wel beschikbaar zijn -
Alle beschikbare vakantiewoningen weergeven
Overzicht
Vakantiewoning -
7 slaapkamers, 6 badkamers, met plaats voor 16 gasten
Saint-Martin-de-Castillon, Luberon, Vaucluse, Provence

Reizigersbeoordelingen

Uitstekend - gebaseerd op 5 beoordelingen
Schrijf een beoordeling

Reizigersbeoordelingen

Go770780
1 beoordeling
“prachtig, rustig gelegen landhuis met mooi uitzicht over de vallei van de Luberon”
Beoordeeld op 19 mei 2019 voor een verblijf in april 2019

Het was een mooi ruim huis met een grote tennisbaan en zwembad. Voldoende ruimte om als grote familie [ 5 gezinnen] samen een week door te brengen.
De keuken was goed uitgerust en we konden in de ruime keuken samen gezellig tafelen. De eigenaar was vriendelijk en behulpzaam.

Datum van verblijf: april 2019
Kun je dit hotel aan vrienden aanbevelen?   Ja.
Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
London
Beoordeeld op 26 juni 2013 voor een verblijf in juni 2013
Google Vertalen naar het Nederlands
1
persoon vonden dit een nuttige beoordeling

Datum van verblijf: juni 2013
Prijs/kwaliteit Kamers
Locatie Hygiëne
Inchecken/receptie Service
Zou ik deze vakantiewoning aan mijn beste vriend(in) aanbevelen?  
Aanbevolen voor:
Stelletjes Oudere reizigers
Op luxe gestelde reizigers
Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een individuele reiziger en niet die van TripAdvisor LLC of een van zijn partners.
Thames Ditton
Beoordeeld op 18 oktober 2010 voor een verblijf in oktober 2010
Google Vertalen naar het Nederlands
1
persoon vonden dit een nuttige beoordeling

Datum van verblijf: oktober 2010
Prijs/kwaliteit Kamers
Locatie Hygiëne
Inchecken/receptie Service
Reisgroep: Family with teenagers
Je leeftijdgroep 45-54
Zou ik deze vakantiewoning aan mijn beste vriend(in) aanbevelen?  
Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een individuele reiziger en niet die van TripAdvisor LLC of een van zijn partners.
London
Beoordeeld op 16 oktober 2010 voor een verblijf in juni 2010
Google Vertalen naar het Nederlands

Datum van verblijf: juni 2010
Prijs/kwaliteit Kamers
Locatie Hygiëne
Inchecken/receptie Service
Reisgroep: Friends
Zou ik deze vakantiewoning aan mijn beste vriend(in) aanbevelen?  
Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een individuele reiziger en niet die van TripAdvisor LLC of een van zijn partners.
london
Beoordeeld op 15 oktober 2010 voor een verblijf in juli 2010
Google Vertalen naar het Nederlands

Datum van verblijf: juli 2010
Prijs/kwaliteit Kamers
Locatie Hygiëne
Inchecken/receptie Service
Reisgroep: Friends
Je leeftijdgroep 45-54
Zou ik deze vakantiewoning aan mijn beste vriend(in) aanbevelen?  
Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een individuele reiziger en niet die van TripAdvisor LLC of een van zijn partners.
Voer reisdata in voor nauwkeurigere prijzen
2 gasten
Volwassenen2
Kinderen0
Pas toe
Bezit je een vakantiewoning? Laat deze hier vermelden.
Extra inkomsten
Verdien geld door je woning te verhuren. Zonder contract en kosten vooraf hou je meer voor jezelf over.
Eenvoudig te beheren
Bevestig boekingen in één klik en houd alles bij, vanaf de aanvraag tot het uitchecken. Zelfs wanneer je onderweg bent!
Vertrouwd door reizigers
Met miljoenen reizigers en een beveiligde online betaalmethode helpt Tripadvisor reizigers jouw accommodatie met vertrouwen te boeken.
Je gratis vermelding instellen
© 2021 TripAdvisor LLC Alle rechten voorbehouden.

Deze versie van onze website is gericht aan mensen die Nederlands spreken in Nederland. Als je een inwoner bent van een ander land of andere regio, selecteer de juiste versie van Tripadvisor voor jouw land of regio in het vervolgkeuzemenu.