Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hotels in de buurt
L'Europe Hotel-Restaurant(Marvejols)(Heel veel waar voor je geld!)
US$ 65
Expedia.com
Zie aanbieding
Certificaat van uitmuntendheid
  • Gratis wifi
  • Gratis parkeren
Hotel des Rochers(Marvejols)(Heel veel waar voor je geld!)
US$ 77
US$ 75
Expedia.com
Zie aanbieding
  • Gratis wifi
  • Gratis parkeren
US$ 151
Booking.com
Zie aanbieding
  • Gratis wifi
  • Gratis parkeren
US$ 98
US$ 96
Expedia.com
Zie aanbieding
  • Gratis wifi
  • Gratis parkeren
Hotel du Commerce(La Canourgue)(Heel veel waar voor je geld!)
US$ 79
US$ 72
Booking.com
Zie aanbieding
Certificaat van uitmuntendheid
  • Gratis wifi
  • Gratis parkeren
Hotel Le Portalou(La Canourgue)
US$ 74
US$ 72
Expedia.com
Zie aanbieding
  • Gratis wifi
  • Gratis parkeren
Le Calice Du Gevaudan(Banassac)(Heel veel waar voor je geld!)
US$ 69
US$ 63
Expedia.com
Zie aanbieding
Certificaat van uitmuntendheid
  • Gratis wifi
  • Gratis parkeren
TripAdvisor
Zie aanbieding
TripAdvisor
Zie aanbieding
  • Gratis wifi
  • Gratis parkeren
Beoordelingen (192)
Beoordelingen filteren
192 resultaten
Waardering van reizigers
44
77
27
22
22
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
44
77
27
22
22
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
1 - 6 van 192 beoordelingen
12 augustus 2016 beoordeeld via mobiele applicatie

Netjes, goede kamers ook, maar niet zo servicegericht. Tussen 13.00 en 16.00 uur was er niemand aanwezig. Kon je niet inchecken, maar kon je ook geen lunch of drankje krijgen.
's Avonds nog wat drinken ging ook niet van harte. Licht ging uit om 22.00 uur en daar zat je dan in het donker.... Heel onsympathiek.

Verbleef: juli 2016, reisde met familie
Bedank Marian H
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
4 augustus 2016 beoordeeld

Voor 2e jaar naar dit hotel gegaan. Weer bevallen! Ruime kamer met stapelbed. Wij 2 volw. en 2 kinderen konden hier goed slapen. Douche en wc schoon. Ontbijt ruime keuze. Aangezien we op tijd waren konden de kinderen ook nog even zwemmen. Auto met vouwwagen kon ik goed parkeren.

  • Verbleef: juli 2016, reisde met familie
    • Prijs/kwaliteit
    • Slaapkwaliteit
    • Service
Bedank Erik v
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
29 april 2016 beoordeeld via mobiele applicatie

Hotel is schoon en netjes. Kleine maar schone kamers. Alles is aanwezig. Voor Franse begrippen een uitgebreid ontbijt. Badkamer is te klein. Hotel heeft een moderne uitstraling. Voor overnachtingshotel voldoet het zeker. Wij komen hier wel terug.

Verbleef: april 2016, reisde met familie
2  Bedank Tonny D
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
14 augustus 2015 beoordeeld

Wij sliepen her in een familiekamer met onze 2 kinderen op doorreis. Mooie grote kamer aan een correcte prijs, goed restaurant bij het hotel, ook enkele speeltuigen voor de kinderen zodat mama en papa nog een beetje op het terras konden uitrusten van de lange reis. Tip : als je wat tijd hebt op jullie doorreis, bezoek dan zeker het wolvenpark inde buurt ( Gévaudan ), echt een aanrader voor de kinderen

  • Verbleef: september 2014, reisde met familie
    • Slaapkwaliteit
    • Hygiëne
    • Service
1  Bedank peter d
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
9 augustus 2015 beoordeeld

Mooi en redelijk nieuw hotel in een leuk dorpje vlak bij de snelweg op doorreis naar Spanje of zd frankrijk. Ruime kamer en schoon. Aardig personeel die Engels praten. Klein zwembad erbij en gratis ruim parkeerterrein. Ruim ontbijt.

  • Verbleef: juli 2015, reisde met familie
    • Prijs/kwaliteit
    • Hygiëne
    • Service
2  Bedank Erik v
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken