Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hotels in de buurt
Beoordelingen (502)
Beoordelingen filteren
502 resultaten
Waardering van reizigers
139
193
91
47
32
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
139
193
91
47
32
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
6 - 11 van 502 beoordelingen
3 juni 2017 beoordeeld

Een zestal jaar geleden dit hotel reeds een paar keer bezocht en daarom besloten om nog eens terug te gaan voor een weekje niets doen.Iedereen in het hotel was vriendelijk en behulpzaam (dit hangt natuurlijk ook af van hoe je zelf tegenover iedereen doet).
Globaal gezien was er na die paar jaar niet veel veranderd op één ding na,het eten.
Hier heeft het hotel een grote stap voorwaarts gezet door af te wijken van het meestal traditionele en overal hetzelfde eten.Dit wil zeggen dat er ook plaats was voor niet alledaags hotel eten.
De kamers zijn basic maar proper maar meer heb je niet nodig aangezien je er vanuit gaat dat je niet de hele dag op je bed ligt.
Dit hotel is wel enkel geschikt om tot rust te komen aangezien er in de buurt niet veel te beleven valt.Er is wel een mogelijkheid om de trein richting Barcelona te nemen want het treinstation is op slechts een kwartiertje wandelen en voor de rest is er de boulevard met toeristische winkeltjes en bars en natuurlijk het strand.
Boek dit hotel voor een redelijke prijs all-in,rust een weekje uit met op tijd een hapje en een drankje,meer moet dit niet zijn.
Eén minpuntje was dat de bar Luna Garden gesloten was vanwege de lage bezetting vertelde men mij aan de receptie,dit was niet vermeld bij het boeken van het hotel.Spijtig aangezien dit voor ons de meest rustige zone van het hotel was.
Maar als ik ooit nog eens een weekje prijsvriendelijk wil ontstressen kom ik zeker terug.

  • Verbleef: mei 2017, reisde met een partner
    • Locatie
    • Kamers
    • Service
1  Bedank Erik M
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Bondia Hotels D, Director de Relaciones con Clientes van Luna Park Hotel, reageerde op deze beoordelingGereageerd 4 juni 2017
Google-vertaling

Dear client,

We would like to thank you for having Luna Park for your recent stay and for sharing your opinion.

We look forward to welcoming you for third time, with pleasure!

Best Regards,

LunasHotels-Bondiahotels
info@bondiahotels.com

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
5 april 2017 beoordeeld

Zeer onvriendelijk personeel in restaurant. Kamers waren klein en vuil. Eten was alles behalve goed en weinig keuze. Geen wifi (ook niet met code). Muren waren filterdun, je kon de conversaties van de buren horen. Zeker geen aanrader!

  • Verbleef: maart 2017, reisde met vrienden
    • Slaapkwaliteit
    • Kamers
    • Service
Bedank 232belinda
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Bondia Hotels D, Director de Relaciones con Clientes van Luna Park Hotel, reageerde op deze beoordelingGereageerd 16 april 2017
Google-vertaling

Dear Guest,

Thank you for taking the time to share your experience. We are sorry that your experience did not meet your expectations. At Lunas Hotels ,we strive to provide a superior service experience for every customer; therefore your feedback is very important to us.
We hope that you will give us the opportunity to better serve you in the future.
Best regards.

LunasHotels-Bondiahotels
info@bondiahotels.com

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
2 april 2017 beoordeeld via mobiele applicatie

Er was erg onvriendelijk personeel, vooral in de eetzaal. Na enkele keren een nieuwe wifi code te gaan halen, heeft deze na een week tijd nog niet 1 keer gewerkt. Eten was onhygiënisch en niet te eten. (Lipstick aan de glazen, etensresten op borden)

Verbleef: april 2017, reisde met vrienden
Bedank LisaV3101
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Bondia Hotels D, Director de Relaciones con Clientes van Luna Park Hotel, reageerde op deze beoordelingGereageerd 16 april 2017
Google-vertaling

Dear Customer,

We are sorry to read that you have not had a pleasant stay. The satisfaction of our customers is our priority, so rest assured that we give the utmost importance to your remarks in order to improve us.
We hope that we will have the opportunity to welcome you again to demonstrate the level of service we usually provide.

Best regards

Lunas Hotels-Bondiahotels
info@bondiahotels.com

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
8 oktober 2016 beoordeeld

Was reeds voor de 8ste keer in dit hotel. Dit blijft voor mij een toppertje. Op het terras, lekkere chillmuziek. Animatieprogramma met yoga, relax.. enkel geschikt voor mensen die de rust opzoeken. Voor gezinnen met kinderen en jongeren die liever wat meer animo hebben niet geschikt. daarvoor zijn er in deze streek ook voldoende alternatieven.Aub laat het rustig!

  • Verbleef: september 2016, reisde met familie
    • Locatie
    • Slaapkwaliteit
    • Service
Bedank 7Cats7
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Bondia Hotels D, Director de Relaciones con Clientes van Luna Park Hotel, reageerde op deze beoordelingGereageerd 9 oktober 2016
Google-vertaling

Dear client,

Thank you for your review! We are really glad to read that you found the hotel amazing and that you enjoyed your stay with us.

We look forward to welcoming you back.

Best regards from Lunas Hotels


Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
27 juni 2016 beoordeeld

Luna Park (het drie sterren gedeelte) is echt een super hotel! Je mag gebruik maken van dezelfde faciliteiten als het vier sterren gedeelte en de kamer was ook meer dan prima! Er zaten wel vooral wat oudere mensen in het hotel, waardoor het voor jongeren toch iets minder is. Het fijne is dat het hotel niet in de hoofdstraat ligt waardoor het 's avonds lekker rustig is, en zich ook precies op de grens tussen Santa Susanna en Malgrat de mar bevindt. Het enige minpuntje is het eten, wat erg vettig en niet heel smakelijk was.

  • Verbleef: juni 2016, reisde met vrienden
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Service
Bedank Talin T
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Bondia Hotels D, Director de Relaciones con Clientes van Luna Park Hotel, reageerde op deze beoordelingGereageerd 4 juli 2016
Google-vertaling

Dear Customer,

First of all we want to thank the trust you have placed in our hotel. We hope to have the chance to receive a next time and be able to considerably improve your impressions about food. We regret that it didn’t satisfy your expectation; we will let it know to the cooking staff. However please note that we have received very good reviews about the restaurant food.


Best regards.

LunasHotels-Bondiahotels
info@bondiahotels.com

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken