Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
“Apartamento perfecto!!”
andere reiziger heeft deze accommodatie geboekt
Voor het boeken van deze accommodatie geldt: wie het eerst komt, wie het eerst maalt. Leg je data vast voordat ze weg zijn
Beschikbaarheid
Boekingsaanvraag doen
Inlichtingen vragen
Deze accommodatie is niet beschikbaar op deze data.
Geef niet op! Informeer naar soortgelijke vakantiewoningen die wel beschikbaar zijn -
Alle beschikbare vakantiewoningen weergeven
Overzicht
Luxeappartement/appartement -
2 slaapkamers, 1 badkamer, met plaats voor 4 gasten
Comillas, Cantabrië

Reizigersbeoordelingen

Heel goed - gebaseerd op 9 beoordelingen
Schrijf een beoordeling

Reizigersbeoordelingen

Datum | Waardering
  • Eerst Nederlands
  • Eerst Spaans
  • Alles
  • Recente in het Nederlands
Eerst Nederlands
Eerst Nederlands
Eerst Spaans
Alles
Recente in het Nederlands
Eerst Nederlands
Spanje201 ...
Comillas, Spanje
1 beoordeling
“Kil en zeer vochtig en donker appartement zonder zeezicht.”
Beoordeeld op 2 juli 2014 voor een verblijf in juni 2014

Het verblijf in het appartement was onaangenaam omdat de woning zeer vochtig en kil is. Er is geen verwarming aanwezig terwijl de weersomstandigheden in Comillas zeer wisselvallig zijn.
De omschrijving van de woning doet vermoeden dat er vanuit het appartement uitzicht op de oceaan is terwijl je slechts een glimp van de oceaan op kan vangen als je je vanuit een bepaalde hoek tegen het raam aan drukt. Het mini-tuintje is omsloten door een grote muur.
Er is geen waterkoker aanwezig die wel in de omschrijving genoemd wordt en de sluiting van de deur van de wasmachine was stuk zodat die niet gebruikt kon worden.
De eigenaar en zijn vrouw zijn zeer vriendelijk.

Was het eenvoudig om de woning te boeken? Hoe was de sleuteloverdracht?
Algemene staat van de woning Beddengoed & matrassen
Keuken & keukengerei Hoe schoon was de badkamer?
Overige faciliteiten & voorzieningen Service
Pluspunten: de afstand tot het strand en de haven
Minpunten: hoge luchtvochtigheidsgraad
Reisgroep: Partner
Kun je dit hotel aan vrienden aanbevelen?   Nee.
Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Antwoord van management
11 jul 2014
Buenas tardes,

Soy el propietario del apartamento con la descripción

Coqueto Apartamento 1ª línea de playa. ID 845291

Opinión de fecha 02 Julio 2014 SOLICITO SE ANULE POR FALSEDAD EN INFORMACION.

1º.- Comentan que la casa es fría , (estos Sres. la alquilaron en Junio y en el norte Cantabria el tiempo es mas bien fresco en esa época del año 15º en Cantabria) comentan que no dispone de calefacción (esta reflejado en el anuncio ) .pero tampoco me la solicitaron.

2.- La descripción del anuncio indica que esta en primera línea de playa y es correcto la dirección es Avda Jesús Cancio nº 4 -Comillas, (se ha verificado) la playa se ve desde la habitación de dos camas y desde el salón.

3.- Siempre en la descripción se comenta que hay un pequeño jardín (no hay falsedad ) y es totalmente falso que este cercado por un muro alto, se puede apreciar perfectamente en las fotos.

4.- Hervidor hay pero el que usamos en España no el que usan en Holanda, y la lavadora funciona perfectamente , como les expliqué después de lavar hay que esperan unos minutos para abrir la tapa (por seguridad -descompresión).

Me ha sorprendido este anuncio , porque siempre intento hacer la estancia tan agradable como me gustaría que me la hiciesen a mi.

Por favor después de hacer Ustedes sus comprobaciones, les ruego que eliminen este anuncio de 02 de Julio 2014.

Muchas gracias, un saludo
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
gema d
Niveau 3 bijdrager
7 beoordelingen
4 hotelbeoordelingen
common_n_hotel_reviews_1bd8 2 nuttige stemmen
Beoordeeld op 29 juli 2017 voor een verblijf in juli 2017
Google Vertalen naar het Nederlands

Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Antwoord van management
30 jul 2017
Muchísimas gracias por todo,nos alegramos que todo resultará tan bien.
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Alberto E
1 beoordeling
Beoordeeld op 28 juni 2017 voor een verblijf in juni 2017
Google Vertalen naar het Nederlands

Je leeftijdgroep 35-49
Kun je dit hotel aan vrienden aanbevelen?   Ja.
Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Antwoord van management
30 jun 2017
Muchas gracias, ha sido un placer conoceros.
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Een TripAdvisor-lid
1 beoordeling
Beoordeeld op 17 augustus 2016 voor een verblijf in augustus 2016
Google Vertalen naar het Nederlands

Was het eenvoudig om de woning te boeken? Was de routebeschrijving naar de woning duidelijk?
Hoe was de sleuteloverdracht? Algemene staat van de woning
Beddengoed & matrassen Keuken & keukengerei
Hoe schoon was de badkamer? Overige faciliteiten & voorzieningen
Service
Reisgroep: Gezin met kleine kinderen
Kun je dit hotel aan vrienden aanbevelen?   Ja.
Aanbevolen voor:
Gezinnen met kleine kinderen
  • Kwam de woning overeen met de beschrijving?
  • Zou u deze woning aanraden op basis van de locatie?
  • Bent u tevreden over de prijs/kwaliteitsverhouding?
  • Was er wifi/internettoegang in de woning?
  • Werd de borgsom die je moest betalen op tijd terugbetaald?
Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Antwoord van management
18 aug 2016
Me alegro mucho que todo os halla gustado, muchas gracias
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Lucorta
1 beoordeling
Beoordeeld op 8 augustus 2016 voor een verblijf in augustus 2016
Google Vertalen naar het Nederlands

Prijs/kwaliteit Kamers
Locatie Hygiëne
Service
Kun je dit hotel aan vrienden aanbevelen?   Ja.
Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Antwoord van management
9 aug 2016
Muchas gracias por todo, ha sido un placer conoceros, y me.alegro que disfrutaréis de unos días de descanso en nuestra casa.
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
inesdeest ...
Brussel, België
2 beoordelingen
common_n_hotel_reviews_1bd8 4 nuttige stemmen
Beoordeeld op 29 maart 2016 voor een verblijf in maart 2016
Google Vertalen naar het Nederlands
2
personen vonden dit een nuttige beoordeling

Was het eenvoudig om de woning te boeken? Was de routebeschrijving naar de woning duidelijk?
Hoe was de sleuteloverdracht? Algemene staat van de woning
Beddengoed & matrassen Keuken & keukengerei
Hoe schoon was de badkamer? Overige faciliteiten & voorzieningen
Service
Reisgroep: Uitgebreide familie
Kun je dit hotel aan vrienden aanbevelen?   Ja.
Aanbevolen voor:
Vakantie met vrienden Personen met beperkte mobiliteit
Oudere reizigers Gezinnen met kleine kinderen
  • Kwam de woning overeen met de beschrijving?
  • Zou u deze woning aanraden op basis van de locatie?
  • Bent u tevreden over de prijs/kwaliteitsverhouding?
Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Antwoord van management
30 mrt 2016
Me alegro muchisimo que todo haya sido de vuestro agrado , ha sido un placer conoceros y que disfrutaseis de unos dias de descanso en Comillas.
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Isabel
Beoordeeld op 13 augustus 2013
Google Vertalen naar het Nederlands
1
persoon vonden dit een nuttige beoordeling

Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een individuele reiziger en niet die van TripAdvisor LLC of een van zijn partners.
Voer reisdata in voor nauwkeurigere prijzen
2 gasten
Volwassenen2
Kinderen0
Pas toe
Bezit je een vakantiewoning? Laat deze hier vermelden.
Extra inkomsten
Verdien geld door je woning te verhuren. Zonder contract en kosten vooraf hou je meer voor jezelf over.
Eenvoudig te beheren
Bevestig boekingen in één klik en houd alles bij, vanaf de aanvraag tot het uitchecken. Zelfs wanneer je onderweg bent!
Vertrouwd door reizigers
Met miljoenen reizigers en een beveiligde online betaalmethode helpt TripAdvisor reizigers jouw accommodatie met vertrouwen te boeken.
Je gratis vermelding instellen