Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de Tripadvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Neem contact op met de accommodatie voor beschikbaarheid.
Er zijn nog vergelijkbare hotels beschikbaar.
Alles weergeven
Betalingen aan ons kunnen de volgorde van de weergegeven prijzen beïnvloeden. De kamertypes kunnen verschillen.
Hotels in de buurt
Beoordelingen (919)
Beoordelingen filteren
919 resultaten
Waardering van reizigers
480
329
74
28
8
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
Waardering van reizigers
480
329
74
28
8
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Geselecteerde filters
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
3 - 8 van 919 beoordelingen
Beoordeeld op 14 juni 2022

Het hotel heeft een geweldige tuin en ze geven goede service. Daarbij heeft het een gunstige ligging als je veel daguitstapjes maakt. Tevens ligt het strand dichtbij en heeft het een mooi zwembad. Al met al een zeer fijn hotel .

Datum van verblijf: juni 2022
    • Slaapkwaliteit
    • Kamers
    • Service
Bedank D209TJpeggyc
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Beoordeeld op 16 augustus 2021

hele mooie kamer, goeie bedden en douche! goede service.
heerlijk zwembad met handdoeken service, mooie tuin! en de katten gezellig.
van uit de achter poort zo bij het strand! en wandelen aan de promenade.
we hebben nog een auto gehuurd, leuk om het eiland te verkennen. Santa Cruz is een mooie stad!

Kamertip: in het D gebouw zaten wij lekker rustig.
Datum van verblijf: juli 2021
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Service
Bedank sandygV4613IN
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Beoordeeld op 17 juli 2021 via mobiele applicatie

Mijn eerste keer La Palma, ik wilde rust en geen gedoe na een knettergek coronajaar. En dit bleek de perfecte keuze! Het is geen superdeluxe hotel, maar wel van alle gemakken voorzien. Het personeel is heel attent en hulpvaardig, alles met een lach (al draagt iedereen een mondkapje). Er wordt iedere dag grondig schoongemaakt, het onbijtbuffet is uitgebreid en het avondeten (buffet) is heel gevarieerd. Je kan ook zelf koken: er is in de kamers/appartementen een klein keukentje voorzien met ijskastje, twee kookplaten en een magnetron. Maar de uitrusting is vrij pover: geen scherp mes of uitgebreid materiaal om je kookkunsten mee te tonen. Een maaltijd moet je niet willen maken, hoogstens een ei bakken of iets opwarmen. Maar met de fijne restaurantprijzen op dit eiland, moet je echt niet zelf willen koken.
Goed om te weten dat er geen entertainment is (zo fijn!!!) in dit hotel/resort en dat je niet met speelgoed of luchtmatrassen in het zwembad mag. Het hotel heeft overigens een prachtige tuin en is een goede uitvalsbasis voor uitstapjes, wandelingen en andere avonturen op La Palma.

Kamertip: S avonds parkeren in de buurt kan lastig zijn. Parkeer trouwens altijd in de witte vakken. Badhanddoeken zijn voorzien (zee en zwembad).
Datum van verblijf: juni 2021
Reistype: Reisde met familie
Bedank Simonade1608
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Beoordeeld op 7 juli 2021 via mobiele applicatie

Prachtige tropische tuin, heerlijk rustig, geen handdoekje leggen bij zwembad en genoeg bedjes om te liggen. Alles wordt zeer zorgvuldig schoon gemaakt en gedesinfecteerd. Personeel is zeer vriendelijk en zowel het ontbijtbuffet als avondbuffet zijn heerlijk. Genoeg keuze, maar niet te overdreven. Smaak is heerlijk. Hier hoef je nergens voor in de rij te staan. Strand is alleen weggetje oversteken en bereikbaar via een hek met je kamerpasje, dus ideaal. Hier kom je tot rust, totaal geen massatoerisme. Auto om eiland te verkennen is aanbevolen, maar er rijden ook overal bussen.

Kamertip: Het is hier rustig, dus als je echt van meer drukte houdt kun je beter naar een andere plek. Het is echt een ontspanningsoord hier! Maar met een auto bij de hand, ideaal.
Datum van verblijf: juli 2021
Reistype: Reisde met een partner
Bedank Nicole v
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Beoordeeld op 21 januari 2021

appartement prima, restaurant erg goed, ontbijt perfect, ligging direct aan het strand en dichtbij andere restaurants, kortom de perfecte plek om te relaxen in een zeer aangename omgeving. Jammer dat het weer niet erg meewerkte en het eiland op zich erg tegenviel, maar daar kan het resort niets aan doen.

Datum van verblijf: december 2020
Reistype: Reisde met een partner
Beoordeling verzameld in samenwerking met dit hotel
Bedank Wil M
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Meer beoordelingen bekijken