Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hotels in de buurt
Agriturismo Ghiritina(Francavilla di Sicilia)
US$ 53
US$ 51
Expedia.com
Zie aanbieding
  • Gratis wifi
  • Gratis parkeren
Le Oreadi(Francavilla di Sicilia)(Heel veel waar voor je geld!)
US$ 68
US$ 58
Expedia.com
Zie aanbieding
  • Gratis wifi
  • Gratis parkeren
Besparingsmelding! 12% lager dan de gemiddelde tarieven

De prijs die je hebt gevonden is 12% lager dan het gemiddelde tarief voor dit hotel van US$ 66 per nacht.

We analyseren de tarieven over een periode van 60 dagen en vergelijken jouw selectie met het gemiddelde tarief van vergelijkbare verblijven, zodat je zeker weet dat je de beste deal hebt.

Hotel Federico II(Castiglione di Sicilia)(Heel veel waar voor je geld!)
US$ 70
Booking.com
Zie aanbieding
Certificaat van uitmuntendheid
  • Gratis wifi
  • Inclusief ontbijt
Besparingsmelding! 16% lager dan de gemiddelde tarieven

De prijs die je hebt gevonden is 16% lager dan het gemiddelde tarief voor dit hotel van US$ 83 per nacht.

We analyseren de tarieven over een periode van 60 dagen en vergelijken jouw selectie met het gemiddelde tarief van vergelijkbare verblijven, zodat je zeker weet dat je de beste deal hebt.

Albergo Diffuso Santa Caterina(Castiglione di Sicilia)(Heel veel waar voor je geld!)
US$ 47
US$ 45
Hotels.com
Zie aanbieding
  • Gratis wifi
  • Inclusief ontbijt
Casale Romano(Motta Camastra)
US$ 111
US$ 102
Booking.com
Zie aanbieding
  • Gratis wifi
  • Gratis parkeren
Il Picciolo Etna Golf Resort & Spa(Castiglione di Sicilia)
US$ 125
US$ 121
Expedia.com
Zie aanbieding
Certificaat van uitmuntendheid
  • Gratis wifi
  • Gratis parkeren
Shalai Resort(Linguaglossa)
US$ 175
Booking.com
Zie aanbieding
Certificaat van uitmuntendheid
  • Gratis parkeren
  • Inclusief ontbijt
Besparingsmelding! 16% lager dan de gemiddelde tarieven

De prijs die je hebt gevonden is 16% lager dan het gemiddelde tarief voor dit hotel van US$ 209 per nacht.

We analyseren de tarieven over een periode van 60 dagen en vergelijken jouw selectie met het gemiddelde tarief van vergelijkbare verblijven, zodat je zeker weet dat je de beste deal hebt.

Mareneve Resort(Linguaglossa)
US$ 121
US$ 111
Booking.com
Zie aanbieding
Certificaat van uitmuntendheid
  • Gratis wifi
  • Gratis parkeren
Da Maurizio(Francavilla di Sicilia)
Hostelworld.com
Zie aanbieding
Beoordelingen (520)
Beoordelingen filteren
520 resultaten
Waardering van reizigers
193
215
62
35
15
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
193
215
62
35
15
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
5 - 10 van 520 beoordelingen
17 mei 2016 beoordeeld

Hier 2 nachten geslapen in een hotel dat waarschijnlijk in de 70er jaren erg modern was, maar dat nu een beetje oubollig overkomt. Overal van die tegelplateau's, met exotische afbeeldingen.
De kamers zijn schoon en ruim, maar denk eraan dat je geen kamer aan de straatzijde neemt, want dat is redelijk lawaaierig.
Op het dak is een klein zwembad met een paar ligstoelen, Hopelijk waait het niet.
Het personeel is vriendelijk en hulpvaardig.

Kamertip: geen kamer aan de straatzijde
  • Verbleef: mei 2016, reisde met een partner
    • Slaapkwaliteit
    • Kamers
    • Service
Bedank Ronslapen
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
25 april 2016 beoordeeld via mobiele applicatie

We zijn hier 3 nachten geweest. Hotel erg basic. Onze kamer is gerenoveerd en ruim. Renovatie verder noodzakelijk. Ontbijt ok.
Diner prijs kwaliteit ook ok. Goede uitvalsbasis om de Etna en deze prachtige omgeving te verkennen. Onthaal vriendelijk.

Verbleef: april 2016, reisde met een partner
1  Bedank tjerdy g
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
31 oktober 2015 beoordeeld

Een teleurstelling in de rij van leuke hotels op Sicilié...
Alles erg gedateerd, zowel de entree ( trapje af!) als de kamers.
Kleine pompeuze kamer in het groen....erg veel groen. Klein binnen terras. Zwembad op het dak, klein en niet heel schoon. Wordt vlgs.mij weinig gebruikt!
Dorpje is saai.
Geboekt bij Travelbird, we zijn beter gewend !
In hotel gegeten, niet echt gezellig, eten wel oke!

  • Verbleef: oktober 2015, reisde met een partner
    • Locatie
    • Slaapkwaliteit
    • Service
Bedank Brecht1
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Giuseppe S, co-owner van D'Orange D'Alcantara, reageerde op deze beoordelingGereageerd 14 november 2015
Google-vertaling

Dear Sir,
thank you for the time you spend to write a review about our hotel. We are sad that in October we get about 40 reservations from Travel bird but we get only the bad reviews like your and few more. Of course we cannot be "the hotel you expected" but from our point of view, we should have about 35 positive review.

Best regards

Fam. Savoca

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
26 oktober 2015 beoordeeld via mobiele applicatie

Dit hotel zal zeker ooit z'n charme gehad hebben, maar die is nu ver te zoeken. Bij het binnenkomen moet je met je koffer een trapje naar beneden. We hebben een poos aan de receptie moeten wachten vooraleer iemand ons kwam inchecken. Deze dame was erg vriendelijk en spreelt behoorlijk Engels. De kamer is verouderd en kan een stevige update gebruiken. Het balkon keek uit op een flatgebouw, niet zo'n fijn zicht dus. De badkamer vond ik helemaal niet proper: barsten in het lavabomeubel, een vies douchegordijn en zwarte siliconeranden en bovendien zitten de kranen vol kalk. Als hoogtepunt zitten er twee ventilatoren in de badkamer die erg luid zijn (en vol stof zitten): echt genieten van een bad kan je dus niet. Het lawaai van de straat komt binnen alsof je het raam open zou hebben, waardoor we regelmatig wakker werden. Het bed zelf is best oké. Het eten in het restaurant zou ik op z'n best omschrijven als matig. De eerste avond van ons verblijf namen we het dagmenu, maar de tweede avond zijn we het dorpje ingetrokken. Het ontbijt is gewoonweg te beperkt om veel over te kunnen zeggen. Het personeel is vriendelijk en behulpzaam, maar lijkt de moed toch ook een beetje te hebben opgegeven.

Verbleef: oktober 2015, reisde met een partner
Bedank Freya D
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
26 oktober 2015 beoordeeld

Kamer in orde, maar basic
Niet te net restaurant, eten wel goed. Een verouderd interieur.
Bij regenweer loopt het restaurant onder water;
Aan de receptie sprak een dame enkel italiaans, met hier en daar
een gebrekkig woord Engels

  • Verbleef: september 2015, reisde met een partner
    • Kamers
    • Hygiëne
    • Service
Bedank Kristin D
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Giuseppe S, Proprietario van D'Orange D'Alcantara, reageerde op deze beoordelingGereageerd 14 november 2015
Google-vertaling

Dear Sir,
thank you for the time you spend to write a review about our hotel. We are sad that in October we get about 40 reservations from Travel bird but we get only the bad reviews like your and few more. Of course we cannot be "the hotel you expected" but from our point of view, we should have about 35 positive review.

Best regards

Fam. Savoca

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken