Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
“Heerlijke ruimte! Een weldadige luxe midden in ...”
Voor het boeken van deze accommodatie geldt: wie het eerst komt, wie het eerst maalt. Leg je data vast voordat ze weg zijn
Beschikbaarheid
Boekingsaanvraag doen
Inlichtingen vragen
Deze accommodatie is niet beschikbaar op deze data.
Geef niet op! Informeer naar soortgelijke vakantiewoningen die wel beschikbaar zijn -
Alle beschikbare vakantiewoningen weergeven
Overzicht
Vakantiewoning -
2 slaapkamers, 1 badkamer, met plaats voor 6 gasten
Ostuni, Province of Brindisi, Apulië (Puglia)

Reizigersbeoordelingen

Uitstekend - gebaseerd op 13 beoordelingen
Schrijf een beoordeling

Reizigersbeoordelingen

Datum | Waardering
  • Eerst Italiaans
  • Eerst Nederlands
  • Alles
  • Recente in het Nederlands
Eerst Nederlands
Eerst Italiaans
Eerst Nederlands
Alles
Recente in het Nederlands
Eerst Nederlands
tanjaenwi ...
Klazienaveen, Nederland
2 beoordelingen
“Heerlijke ruimte! Een weldadige luxe midden in een gezellige stad”
Beoordeeld op 2 mei 2018 voor een verblijf in april 2018

Op de site staat een ruim appartement.....maar het is echt groot. Prachtig ingerichte ruimtes met een supergroot terras. Alles fris en crispy schoon. En parkeren op de binnenruimte, ook handig in een drukke stad.
We hebben genoten hier. Ostuni is levendig en gezellig, overdag en avonden. Prima uitvalsbasis voor de omgeving en de stranden.

Je leeftijdgroep 35-49
Kun je dit hotel aan vrienden aanbevelen?   Ja.
Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Antwoord van management
21 mei 2018
"Dear Mrs. Tanja, thank you for the words on Palazzo Rodio, I am happy that your accomodation in Ostuni and Palazzo Rodio was to your liking, I hope to have you again as our guests, Best regards Teresa Rodio"
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
barbara s
Rome, Italië
Niveau 2 bijdrager
4 beoordelingen
Beoordeeld op 3 september 2018 voor een verblijf in augustus 2018
Google Vertalen naar het Nederlands

Je leeftijdgroep 35-49
Kun je dit hotel aan vrienden aanbevelen?   Ja.
Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Antwoord van management
4 sep 2018
Gent.ma Sign.ra Barbara,
La ringrazio delle Sue parole. Il Vostro apprezzamento per il palazzo ed il servizio che cerchiamo di proporre al meglio rappresentano la soddisfazione più grande che ci ripaga di tutti i nostri sforzi. Un grazie ed un affettuoso saluto anche da Paolo, Daniela e Grazia e ci auguriamo di averVi presto nostri ospiti.
Un abbraccio alla principessina Cecilia (stuoneda ed a Suo marito,
cari saluti
Teresa
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
anna luci ...
1 beoordeling
Beoordeeld op 29 juli 2018 voor een verblijf in juli 2018
Google Vertalen naar het Nederlands

Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Antwoord van management
30 jul 2018
Gent.ma Sign.ra Anna,
La ringrazio delle Sue parole. Il Vostro apprezzamento per il palazzo ed il servizio che cerchiamo di proporre al meglio rappresentano la soddisfazione più grande che ci ripaga di tutti i nostri sforzi.
Un grazie anche da Daniela e Grazie e ci auguriamo di averVi presto nostri ospiti.
Teresa
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
salvo m
Niveau 2 bijdrager
5 beoordelingen
Beoordeeld op 28 november 2017 voor een verblijf in oktober 2017
Google Vertalen naar het Nederlands

Kun je dit hotel aan vrienden aanbevelen?   Ja.
Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Antwoord van management
30 nov 2017
Gent.mo sign. Salvo,
La ringrazio delle splendide parole che ha usato ella sua recensione per descrivere Palazzo Rodio e soprattutto per avere così bene colto lo spirito che ci anima nel cercare di mantenere la nostra struttura con livelli qualitativi di accoglienza molto elevati. Attività questa cui dedichiamo molto del nostro tempo e dei nostri sentimenti verso un palazzo che rappresenta anche una parte di storia della nostra famiglia e parlo anche a nome dello staff (Iderma e Lucrezia, bravissime nel loro impegno) che si unisce ai miei ringraziamenti.
Spero di averLa presto ancora nostro ospite insieme alla sua bella famiglia.
Cordiali saluti
Teresa
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
gasmic
Trapani, Italië
Niveau 3 bijdrager
9 beoordelingen
5 hotelbeoordelingen
common_n_hotel_reviews_1bd8 1 nuttige stem
Beoordeeld op 22 augustus 2017 voor een verblijf in augustus 2017
Google Vertalen naar het Nederlands

Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Antwoord van management
24 aug 2017
Gent.mi Evelyn e Gaspare, Vi ringrazio per le parole su Palazzo Rodio e sono felice che il soggiorno ad Ostuni e a Palazzo Rodio sia stato di Vostro gradimento. Con l'augurio di averVi ancora ns. ospiti, Cordiali saluti Teresa Rodio"
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Alice P
Civitanova Marche, Italië
Niveau 2 bijdrager
3 beoordelingen
Beoordeeld op 22 augustus 2017 voor een verblijf in augustus 2017
Google Vertalen naar het Nederlands

Kun je dit hotel aan vrienden aanbevelen?   Ja.
Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Antwoord van management
22 aug 2017
Gent.ma Sign.ra Alice, La ringrazio per le sue parole su Palazzo Rodio e sono felice che il soggiorno ad Ostuni e a Palazzo Rodio sia stato di Suo gradimento. Con l'augurio di averVi ancora ns. ospiti, Cordiali saluti Teresa Rodio
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
SteLiLiSt ...
Niveau 6 bijdrager
174 beoordelingen
32 hotelbeoordelingen
common_n_hotel_reviews_1bd8 49 nuttige stemmen
Beoordeeld op 11 september 2016 voor een verblijf in september 2016
Google Vertalen naar het Nederlands

Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Antwoord van management
12 sep 2016
Gent.ma Sign.ra,
la ringrazio per la sua recensione.
Mi preme farle sapere che i bagni sono in previsione di ristrutturazione, anche con il recupero di un altro servizio.
Mi spiace però precisarle che l'appartamento da lei occupato è dotato di pezzi d'epoca (1910 - 1920), in particolare guardaroba e letto insieme a pezzi moderni (altro guardaroba e letto) e cucina in legno massello ovviamente non d'epoca.
Riguardo ai prezzi siamo, per la tipologia dell'offerta, tra i più convenienti e oltretutto lei ha avuto anche un prezzo di offerta rispetto a quelli stagionali.
Ringraziando nuovamente, cordiali saluti
Lo staff di Palazzo Rodio
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Voer reisdata in voor nauwkeurigere prijzen
2 gasten
Volwassenen2
Kinderen0
Pas toe
Bezit je een vakantiewoning? Laat deze hier vermelden.
Extra inkomsten
Verdien geld door je woning te verhuren. Zonder contract en kosten vooraf hou je meer voor jezelf over.
Eenvoudig te beheren
Bevestig boekingen in één klik en houd alles bij, vanaf de aanvraag tot het uitchecken. Zelfs wanneer je onderweg bent!
Vertrouwd door reizigers
Met miljoenen reizigers en een beveiligde online betaalmethode helpt TripAdvisor reizigers jouw accommodatie met vertrouwen te boeken.
Je gratis vermelding instellen