Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de Tripadvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Best souvlaki in town”
Beoordeling van Hellas

Hellas
Geclassificeerd als nr. 6 van 101 Restaurants in Parikia
Certificaat van uitmuntendheid
Prijsklasse: US$ 6 - US$ 24
Keukens: Grieks, Grill
Beschrijving: Ons restaurant is een Grieks BBQ restaurant met een grote variatie van gerechten. Ook geschikt good vegetariers, dankzij de vele salades en Griekse vegetarische oven gerechten.
Gegevens restaurant
Beschrijving: Ons restaurant is een Grieks BBQ restaurant met een grote variatie van gerechten. Ook geschikt good vegetariers, dankzij de vele salades en Griekse vegetarische oven gerechten.
28 augustus 2020 beoordeeld

Gewoon geweldig meerdere keren geweest was iedere keer fantastic. Geweldige pita gyros en souvlaki. En vriendelijk personeel.

Datum van bezoek: augustus 2020
Bedank Boforke
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
eigenaar2013, Owner van Hellas, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 4 september 2020

Bedankt voor jullie review!
Wij zijn blij dat jullie genoten hebben!

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Schrijf een beoordelingBeoordelingen (1.147)
Waardering van reizigers
Type reiziger
Tijd van het jaar
Taal
  • Meer talen

2 - 6 van 1.147 beoordelingen

22 juli 2020 beoordeeld

Gezellig restaurant in het centrum van Parikia, Het eten is heerlijk, en de bediening zeer vriendelijk, hier moet je een keer geweest zijn!

Datum van bezoek: juli 2020
Bedank hansdJ2618OJ
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
eigenaar2013, Owner van Hellas, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 23 juli 2020

Dank je wel voor het delen van je ervaring in hellas restaurant. Dit stellen we zeer op prijs!

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
17 oktober 2019 beoordeeld

Wij komen al jaren op het heerlijke eiland paros. Restaurant Hellas is een super aanrader. Als je er eenmaal bent geweest blijf je terug gaan. Ruime keuze dus je kunt altijd wat anders naar keuze eten. Vandaar genieten met een grote G

Datum van bezoek: oktober 2019
Bedank Miranda T
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
eigenaar2013, Owner van Hellas, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 23 oktober 2019

Dank jullie wel voor deze prachtige woorden.

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
25 september 2019 beoordeeld

Tijdens een wandeling door Parikia viel ons dit restaurant op omdat het een vol terras had (altijd een goed teken). De lokale specialiteiten werden anders gepresenteerd als bij de andere restaurants en waren smaakvol. Prima attente bediening, prijs kwaliteit verhouding was ook goed.

Datum van bezoek: september 2019
Bedank Habets01
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
eigenaar2013, Owner van Hellas, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 25 september 2019

Bedankt voor het delen van jullie ervaring in restaurant Hellas.

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
14 september 2019 beoordeeld via mobiele applicatie

We hebben genoten van de lekkere gyros. Goed op smaak en het was geen probleem om voor een lactosevrij gerecht te zorgen.

Datum van bezoek: september 2019
Bedank jelliec2015
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.

Reizigers die Hellas bekeken, bekeken ook

 

In Hellas geweest? Deel je ervaringen!

Schrijf een beoordeling Foto's toevoegen

Eigenaren: Wat is uw kant van het verhaal?

Bezit of beheert u deze gelegenheid? Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer.

Claim uw vermelding