Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Een visrestaurant dat meer belooft dan waar maakt”
Beoordeling van Achinos

Achinos
Geclassificeerd als nr. 50 van 115 Restaurants in Naoussa
Dineropties: Na sluitingstijd, Reserveringen
Gegevens restaurant
Dineropties: Na sluitingstijd, Reserveringen
4 weken geleden beoordeeld via mobiele applicatie

Hier een lunch gehad. Wat glutenvrij betekent snapt men niet. Feta met een filodeeg werd als glutenvrij aangeraden.
De Griekse salade was ok. Frietjes wel erg veel, maar niet best. De squid was matig. De prijs is te hoog voor het geleverde. Niet echt een aanrader.

Datum van bezoek: september 2019
Bedank 65Pieter53
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Schrijf een beoordelingBeoordelingen (365)
Waardering van reizigers
Type reiziger
Tijd van het jaar
Taal
  • Meer talen

1 - 5 van 365 beoordelingen

18 augustus 2019 beoordeeld via mobiele applicatie

Gelunched en wat een heerlijke locatie en heerlijke lunch. De seafood spaghetti is een aanrader en voor kids is de homemade hamburger een echte aanrader!

Datum van bezoek: augustus 2019
Bedank robbertj1
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
22 juni 2019 beoordeeld via mobiele applicatie

Vriendelijke bediening. Voor onze lunch kozen we spaghetti carbonara en de zomersalade. Eerlijk; we hebben er van genoten. Afblussen met een rosé.

Datum van bezoek: juni 2019
Bedank marcelluijer2016
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
1 juni 2019 beoordeeld via mobiele applicatie

Voordat we ook maar iets gezegd hadden werd er water ingeschonken en brood op tafel gezet, deze stonden samen voor 5 euro op de rekening. Eigenlijk had ik alleen wijn nodig. De mousaka was goed, maar de zalm met tyriaki Orange viel tegen.
Van het huis kregen we nog ongevraagd cheesecake , die wel lekker was.
De locatie maakt het net 3 sterren van.

Datum van bezoek: juni 2019
Bedank infoD2103WN
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
24 april 2019 beoordeeld via mobiele applicatie

Ook voor niet-visliefhebbers heerlijk restaurant. Op de dag van de seizoensopening aten we Moussaka, stuffed tomatoes, en heerlijke pasta’s. Alles vriendelijk geserveerd en een heerlijk toetje van het huis! Echt een aanrader als je uit de random toeristenhap wil blijven!

Datum van bezoek: april 2019
Bedank Corrie27a
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.

In Achinos geweest? Deel je ervaringen!

Schrijf een beoordeling Foto's toevoegen

Eigenaren: Wat is uw kant van het verhaal?

Bezit of beheert u deze gelegenheid? Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer.

Claim uw vermelding