Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
“Super host, super room !”

Beoordeling van Chez Cécile Home

Voor het boeken van deze accommodatie geldt: wie het eerst komt, wie het eerst maalt. Leg je data vast voordat ze weg zijn
Beschikbaarheid
Boekingsaanvraag doen
Inlichtingen vragen
Deze accommodatie is niet beschikbaar op deze data.
Geef niet op! Informeer naar soortgelijke vakantiewoningen die wel beschikbaar zijn -
Alle beschikbare vakantiewoningen weergeven
Overzicht
Privékamer, 5 badkamers, met plaats voor 2 gasten
Mochlos, Lasithi Prefecture, Kreta

Reizigersbeoordelingen

Heel goed - gebaseerd op 12 beoordelingen
Schrijf een beoordeling

Reizigersbeoordelingen

Datum | Waardering
  • Eerst Engels
  • Eerst Frans
  • Eerst Nederlands
  • Alles
  • Recente in het Nederlands
Eerst Nederlands
Eerst Engels
Eerst Frans
Eerst Nederlands
Alles
Recente in het Nederlands
Eerst Nederlands
StefanE98 ...
Niveau 5 bijdrager
52 beoordelingen
14 hotelbeoordelingen
common_n_hotel_reviews_1bd8 9 nuttige stemmen
“Charmant maar”
1 week geleden beoordeeld voor een verblijf in oktober 2019

Voor een nacht geboekt. De huisbaas was vriendelijk en liet ons wel de kamer eerst zien. We leken dit wel een leuk plekje te vinden voor een nachtje. De kamer is vrij basic, geen wifi, geen tv.. dat geeft niet voor een nacht, maar ‘s morgens had ik geen warm water om te douchen en dat vind ik heel jammer. Alsook kon de douchedeur niet dicht wat niet aangenaam is voor de andere die zich ook in de badkamer bevindt. Ook spijtig dat er geen amenities waren (geen zeepjes), noch koffie (alhoewel er wel een waterkoker en tassen staan met maar 1 enkel theebuiltje). Er was gedurende de nacht heel wat lawaai van buiten, en ook van de buren, de muren en deuren zijn er dun zodat je echt alles hoort. Het is een charmante plek maar indien je hier voor meedere nachten zou verblijven zou ik een andere plek aanraden.

Datum van verblijf: oktober 2019
Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
arzklh
Parijs, Frankrijk
Niveau 6 bijdrager
198 beoordelingen
151 hotelbeoordelingen
common_n_hotel_reviews_1bd8 69 nuttige stemmen
Beoordeeld op 14 oktober 2018 voor een verblijf in september 2018
Google Vertalen naar het Nederlands

Datum van verblijf: september 2018
Kun je dit hotel aan vrienden aanbevelen?   No.
Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Aurélia G
2 beoordelingen
Beoordeeld op 12 augustus 2018 voor een verblijf in augustus 2018
Google Vertalen naar het Nederlands

Datum van verblijf: augustus 2018
Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Mario R
Novara, Italia
Niveau 4 bijdrager
26 beoordelingen
common_n_hotel_reviews_1bd8 71 nuttige stemmen
Beoordeeld op 25 juli 2018 voor een verblijf in juli 2018
Google Vertalen naar het Nederlands

Datum van verblijf: juli 2018
Kun je dit hotel aan vrienden aanbevelen?   No.
Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Antwoord van management
27 jul 2018
Hey !! In Greece because there is no sewerage system.. you can't throw the paper in the toilet, and there is public garbish close to the hotel..you could easily take care about it...My Dear Mario if you wanted to change linen, you could also come to Ask!!! Remember me..you stay for 5 days !! For sure you Saw me every day!! i recommend you to go to a classic hotel to have all the services. Greetings from Moxlos !! Cécile
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
dinaauh
_Abu Dhabi
Niveau 4 bijdrager
24 beoordelingen
10 hotelbeoordelingen
common_n_hotel_reviews_1bd8 8 nuttige stemmen
Beoordeeld op 5 juli 2018 voor een verblijf in juli 2018
Google Vertalen naar het Nederlands

Datum van verblijf: juli 2018
Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Antwoord van management
7 jul 2018
No idea who you are!! For sure not our guest in the room...not even memories about you!! Better !!
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
RC-LC11
Groslay, Frankrijk
Niveau 2 bijdrager
8 beoordelingen
4 hotelbeoordelingen
common_n_hotel_reviews_1bd8 4 nuttige stemmen
Beoordeeld op 7 mei 2019 voor een verblijf in mei 2019
Google Vertalen naar het Nederlands

Datum van verblijf: mei 2019
Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
hdc91
Niveau 3 bijdrager
18 beoordelingen
3 hotelbeoordelingen
common_n_hotel_reviews_1bd8 5 nuttige stemmen
Beoordeeld op 7 april 2019 voor een verblijf in september 2018
Google Vertalen naar het Nederlands

Datum van verblijf: september 2018
Kun je dit hotel aan vrienden aanbevelen?   Ja.
Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Voer reisdata in voor nauwkeurigere prijzen
2 gasten
Volwassenen2
Kinderen0
Pas toe
Bezit je een vakantiewoning? Laat deze hier vermelden.
Extra inkomsten
Verdien geld door je woning te verhuren. Zonder contract en kosten vooraf hou je meer voor jezelf over.
Eenvoudig te beheren
Bevestig boekingen in één klik en houd alles bij, vanaf de aanvraag tot het uitchecken. Zelfs wanneer je onderweg bent!
Vertrouwd door reizigers
Met miljoenen reizigers en een beveiligde online betaalmethode helpt TripAdvisor reizigers jouw accommodatie met vertrouwen te boeken.
Je gratis vermelding instellen