Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de Tripadvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
“Super host, super room !”

Beoordeling van Chez Cécile Home

Voor het boeken van deze accommodatie geldt: wie het eerst komt, wie het eerst maalt. Leg je data vast voordat ze weg zijn
Beschikbaarheid
Boekingsaanvraag doen
Inlichtingen vragen
Deze accommodatie is niet beschikbaar op deze data.
Geef niet op! Informeer naar soortgelijke vakantiewoningen die wel beschikbaar zijn -
Alle beschikbare vakantiewoningen weergeven
Overzicht
Privékamer, 5 badkamers, met plaats voor 2 gasten
Mochlos, Lasithi Prefecture, Kreta

Reizigersbeoordelingen

Heel goed - gebaseerd op 14 beoordelingen
Schrijf een beoordeling

Reizigersbeoordelingen

StefanE98 ...
Niveau 5 bijdrager
52 beoordelingen
14 hotelbeoordelingen
common_n_hotel_reviews_1bd8 12 nuttige stemmen
“Charmant maar”
Beoordeeld op 6 oktober 2019 voor een verblijf in oktober 2019

Voor een nacht geboekt. De huisbaas was vriendelijk en liet ons wel de kamer eerst zien. We leken dit wel een leuk plekje te vinden voor een nachtje. De kamer is vrij basic, geen wifi, geen tv.. dat geeft niet voor een nacht, maar ‘s morgens had ik geen warm water om te douchen en dat vind ik heel jammer. Alsook kon de douchedeur niet dicht wat niet aangenaam is voor de andere die zich ook in de badkamer bevindt. Ook spijtig dat er geen amenities waren (geen zeepjes), noch koffie (alhoewel er wel een waterkoker en tassen staan met maar 1 enkel theebuiltje). Er was gedurende de nacht heel wat lawaai van buiten, en ook van de buren, de muren en deuren zijn er dun zodat je echt alles hoort. Het is een charmante plek maar indien je hier voor meedere nachten zou verblijven zou ik een andere plek aanraden.

Datum van verblijf: oktober 2019
Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
arzklh
Parijs, Frankrijk
Niveau 6 bijdrager
269 beoordelingen
206 hotelbeoordelingen
common_n_hotel_reviews_1bd8 79 nuttige stemmen
Beoordeeld op 14 oktober 2018 voor een verblijf in september 2018
Google Vertalen naar het Nederlands

Datum van verblijf: september 2018
Kun je dit hotel aan vrienden aanbevelen?   No.
Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Aurélia G
2 beoordelingen
Beoordeeld op 12 augustus 2018 voor een verblijf in augustus 2018
Google Vertalen naar het Nederlands

Datum van verblijf: augustus 2018
Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Mario R
Novara, Italia
Niveau 4 bijdrager
26 beoordelingen
common_n_hotel_reviews_1bd8 72 nuttige stemmen
Beoordeeld op 25 juli 2018 voor een verblijf in juli 2018
Google Vertalen naar het Nederlands

Datum van verblijf: juli 2018
Kun je dit hotel aan vrienden aanbevelen?   No.
Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Antwoord van management
27 jul 2018
Hey !! In Greece because there is no sewerage system.. you can't throw the paper in the toilet, and there is public garbish close to the hotel..you could easily take care about it...My Dear Mario if you wanted to change linen, you could also come to Ask!!! Remember me..you stay for 5 days !! For sure you Saw me every day!! i recommend you to go to a classic hotel to have all the services. Greetings from Moxlos !! Cécile
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
dinaauh
Abu Dhabi, Verenigde Arabische Emiraten
Niveau 4 bijdrager
22 beoordelingen
10 hotelbeoordelingen
common_n_hotel_reviews_1bd8 8 nuttige stemmen
Beoordeeld op 5 juli 2018 voor een verblijf in juli 2018
Google Vertalen naar het Nederlands

Datum van verblijf: juli 2018
Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Antwoord van management
7 jul 2018
No idea who you are!! For sure not our guest in the room...not even memories about you!! Better !!
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Fabredrum
Evreux, Frankrijk
Niveau 6 bijdrager
618 beoordelingen
111 hotelbeoordelingen
common_n_hotel_reviews_1bd8 293 nuttige stemmen
Beoordeeld op 9 oktober 2020 voor een verblijf in oktober 2020
Google Vertalen naar het Nederlands

Datum van verblijf: oktober 2020
Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Passport6 ...
Niveau 4 bijdrager
32 beoordelingen
6 hotelbeoordelingen
common_n_hotel_reviews_1bd8 15 nuttige stemmen
Beoordeeld op 3 november 2019 voor een verblijf in juli 2019
Google Vertalen naar het Nederlands

Datum van verblijf: juli 2019
Kun je dit hotel aan vrienden aanbevelen?   Ja.
Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Voer reisdata in voor nauwkeurigere prijzen
2 gasten
Volwassenen2
Kinderen0
Pas toe
Bezit je een vakantiewoning? Laat deze hier vermelden.
Extra inkomsten
Verdien geld door je woning te verhuren. Zonder contract en kosten vooraf hou je meer voor jezelf over.
Eenvoudig te beheren
Bevestig boekingen in één klik en houd alles bij, vanaf de aanvraag tot het uitchecken. Zelfs wanneer je onderweg bent!
Vertrouwd door reizigers
Met miljoenen reizigers en een beveiligde online betaalmethode helpt Tripadvisor reizigers jouw accommodatie met vertrouwen te boeken.
Je gratis vermelding instellen
US$USD
Nederland
© 2020 TripAdvisor LLC Alle rechten voorbehouden.

Deze versie van onze website is gericht aan mensen die Nederlands spreken in Nederland. Als je een inwoner bent van een ander land of andere regio, selecteer de juiste versie van Tripadvisor voor jouw land of regio in het vervolgkeuzemenu.