Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de Tripadvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Heerlijk eten, mooie ambience/aankleding”
Beoordeling van O Mpakalis

O Mpakalis
Geclassificeerd als nr. 8 van 75 Restaurants in Alimos
Certificaat van uitmuntendheid
Prijsklasse: US$ 6 - US$ 24
Gegevens restaurant
8 oktober 2020 beoordeeld via mobiele applicatie

Heerlijk eten, mooie ambience/aankleding van restaurant. Vriendelijke bediening, erg lief voor onze zoon van 9 maanden. Bieden aan kinderstoel aan, iets wat lang niet elk restaurant in Athene/Alimos heeft. Prijs kwaliteit is goed!

Datum van bezoek: oktober 2020
Bedank milouf932
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Schrijf een beoordelingBeoordelingen (157)
Waardering van reizigers
Type reiziger
Tijd van het jaar
Taal
  • Meer talen

1 - 5 van 157 beoordelingen

3 oktober 2020 beoordeeld

Ik had de bieten salade en de tomatenkroketjes. Beiden waren echt heerlijk! Erg veel wel voor mij alleen. Personeel vriendelijk en kundig. Aanrader!

Datum van bezoek: oktober 2020
Bedank Amanda v
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
20 augustus 2019 beoordeeld

Heel lekker gegeten, ik raad het iedereen aan om te proeven van de Griekse keuken! En héél goede bediening! Veel succes aan jullie verder!

Datum van bezoek: augustus 2019
Bedank souvli156
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
O M, Ιδιοκτήτης van O Mpakalis, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 2 september 2019
Google-vertaling

Σας ευχαριστούμε πολύ για την πολύ καλή κριτική σας. Θα χαρούμε να σας εξυπηρετήσουμε εκ νέου.

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
15 oktober 2018 beoordeeld via mobiele applicatie

Zeer gezellig ingerichte zaak. Behulpzaam personeel. Eerlijke keuken met verse producten. Goedkoop gezien de porties en de kwaliteit die je krijgt. Zeer lekkere wijn aan correcte prijs. Aanrader.

Datum van bezoek: oktober 2018
Bedank petrab828
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
6 augustus 2018 beoordeeld

We zijn hier op een week twee keer geweest. Mooi restaurant/winkel met duidelijk een goede kok en een mooie selectie Griekse specialiteiten. Personeel heel vriendelijk. Het restaurant ligt op een druk kruispunt, heeft een goede airco, maar als het personeel de schuiframen ineens opendoet zit je dus plots samen met de terraszitters in de warmte en het lawaai. Dit is minder leuk als je net om die reden voor een binnenplaatsje had gekozen.

Datum van bezoek: juli 2018
    • Prijs/kwaliteit
    • Service
    • Eten
Bedank Geert S
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.

Reizigers die O Mpakalis bekeken, bekeken ook

 

In O Mpakalis geweest? Deel je ervaringen!

Schrijf een beoordeling Foto's toevoegen

Eigenaren: Wat is uw kant van het verhaal?

Bezit of beheert u deze gelegenheid? Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer.

Claim uw vermelding
US$USD
Nederland
© 2020 TripAdvisor LLC Alle rechten voorbehouden.

Deze versie van onze website is gericht aan mensen die Nederlands spreken in Nederland. Als je een inwoner bent van een ander land of andere regio, selecteer de juiste versie van Tripadvisor voor jouw land of regio in het vervolgkeuzemenu.