Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de Tripadvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers: Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
We hebben hier drie nachten verbleven en het is erg goed bevallen. Het hotel is niet hypermodern maar juist heel gemoedelijk en sfeervol. De kamer is goed verzorgd en netjes. Iedere dag schone handdoeken en een goed verzorgd ontbijt. Verder de mogelijkheid om fietsen weg te zetten. Vanaf het hotel is het maximaal tien minuutjes lopen naar hartje centrum van Monschau.
Datum van verblijf: september 2019
Leuk oud hotel. Nette kamer, goed ontbijt en eigenaresse is een warme hartelijke vrouw en zeer gastvrij!! Het hotel ligt iets buiten het centrum, op ongeveer 500 meter. Is prima te lopen. Monschau is een erg leuke stad.
Datum van verblijf: mei 2019
Stel susanned538 een vraag over Hotel Lindenhof
Berry t
Velp, Nederland
20689
Beoordeeld op 2 december 2018 via mobiele applicatie
We verbleven 2 nachten in hotel Lindenhof. Vanuit het hotel liepen we 2 trajecten van de Eifelsteig. Roetgen-Monschau en Monschau-Einruhr. Met bus 66 heb je een goede verbinding. Soms met een extra overstap in Simmerath (maar daar kun je prima koffie drinken of een broodje eten bij Noble Printen). Het hotel heeft 13 kamers, is wat gedateerd maar brandschoon en het ontbijt is zeer uitgebreid. Hotel ligt op 5 min lopen van het centrum maar je kunt er gratis parkeren en het is er lekker rustig. Echt een aanrader.
Datum van verblijf: november 2018
Stel Berry t een vraag over Hotel Lindenhof
tmulder
Amersfoort, Nederland
Beoordeeld op 29 oktober 2018 via mobiele applicatie
Bij aankomst een allervriendelijkst ontvangst en we kregen een hele ruime, mooi en schone kamer toegewezen. Heerlijk ruim, prima bedden, fijne stoelen en tafeltje om rustig even aan te zitten. Badkamer ruim genoeg en heel schoon. Iedere dag werd het bed opgemaakt en de handdoeken verschoond: heel luxe. En dan het ontbijt: wat een genot iedere ochtend! Er is niets tekort en goed verzorgd: een eitje naar wens en verse broodjes en lekker broodbeleg. De mensen (eigenaren?) super vriendelijk en behulpzaam. Iedere dag werd je een prettige dag gewenst. Ook de fietsen konden wij stallen in de losse garage (van de eigenaren denk ik). Sommige eerdere recensies spreken over ouderwets: ik vind het persoonlijk meer een stijl: antiek en tot in alle details doorgevoerd. Ik hou ervan! En heb heerlijke dagen bij Hotel Lindenhof gehad. Ik mis het ontbijt nu al ;-)
Datum van verblijf: oktober 2018
Stel tmulder een vraag over Hotel Lindenhof
Net buiten het centrum gelegen, aan een rustige weg. Wij zijn er twee keer geweest. Ontvangst uitermate vriendelijk, Twee keer een schone, royale kamer gehad, met prima bed. Een prima badkamer, met goede douche. Wat prettig is zijn de gemakkelijke stoelen op de kamer. Een overheerlijk ontbijt, afgestemd op persoonlijke wensen.
Kamertip: Alle kamers zijn prima.
Datum van verblijf: februari 2018
Stel Yvovg5856 een vraag over Hotel Lindenhof
Het hotel is op 700 m van het centrum gelegen. De kamer was schoon maar enkele beschadigingen aan de muur(verf afbrokkelingen. Het ontbijt was prima. Bed was goed maar er was geen tweede hoofdkussen aanwezig in de kamer. Het weekend was geslaagd.
Datum van verblijf: december 2017
Prijs/kwaliteit