Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hotels in de buurt
Beoordelingen (108)
Beoordelingen filteren
108 resultaten
Waardering van reizigers
25
46
26
6
5
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
25
46
26
6
5
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
4 - 9 van 108 beoordelingen
Beoordeeld op 11 augustus 2017 via mobiele applicatie

Wij hadden dit hotel geboekt op doorreis naar Slovenië en Kroatië. Daar aangekomen, mooi plaatsje op de parking. Prijs kwaliteit goed gegeten. Zeer vriendelijke dames aan de receptie. Kamers netjes, bedden oké. Het ontbijt was voldoende, lekkere koffie en alles werd voldoende aangevuld. Wij zouden hier zeker terugkomen of het aan vrienden aanraden!

Verbleef: augustus 2017, reisde met familie
Bedank CindyC4194
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 18 april 2017

Hotel Alter Wirt is een ideaal hotel voor door reizen. Het ligt praktisch aan de A8
München Salzburg. Het hotel is schoon en heeft een goed ontbijt buffet.
In het restaurant kun je lekker eten voor een hele schappelijke prijs.
De kamers zijn ruim en gewoon van alle gemakken voorzien.
Als je onderweg wil slapen in een schoon hotel met een vriendelijke bediening voor eens schappelijke prijs dan is dit je hotel.

  • Verbleef: april 2017, reisde voor zaken
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
Bedank Gejan S
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 5 april 2017

Alter Wirt bestaat al zolang ik me kan heugen. Ik kwam hier 50 jaar geleden al op doorreis naar Italie. We zijn dit jaarlijks blijven doen. Jammer is dat het de laatste jaren nogal wisselvallig is. De eigenaar verandert steeds. Kamers zijn aan renovatie toe. Beneden het bar/restaurant gedeelte is opgeknapt en weer ouderwets Beierisch gezellig.Weer goede kaart en heerlijk eten. Ontbijt perfect. Service eveneens perfect.

Kamertip: Kamers boven het restaurant hebben een balkon en zijn ruimer en luxer.
  • Verbleef: maart 2017, reisde met familie
    • Prijs/kwaliteit
    • Kamers
    • Service
Bedank Mary S
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 1 maart 2017

Wij kregen een mooie familiekamer met 2 aparte ruimtes: een ruimte met 2 eenpersoonsbedbanken + badkamer en een slaapkamer met een tweepersoonsbed + badkamer. Verder is er een prima restaurant bij (simpele maar goede Duitse keuken) en vlak bij de snelweg. Uitstekend overnachtingsadres net voorbij München, in dit licht bekeken deze beoordeling.
Prijs-kwaliteitverhouding is goed.

  • Verbleef: februari 2017, reisde met familie
    • Locatie
    • Kamers
    • Service
Bedank TinaHolten
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 2 januari 2017

Prima hotel erg leuk gelegen bij leuke dorpen en meren, zijn hier geweest op terug reis uit Oostenrijk en gaan zeker zomers nog eens terug b.v. Naar tegernsee of miesbach.heerlijk gegeten goed uitgerust in goede bedden en prima ontbijt.

  • Verbleef: januari 2017, reisde met familie
    • Slaapkwaliteit
    • Kamers
    • Service
Bedank astrid13661
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken