Proper hotel met ideale ligging (aan dijk), parking en tram voor de deur. Wordt bovendien zeer goed gerund door gastheer Benny. Het uitgebreide ontbijt is een extra troef. Enige min: het gammele liftje.
- Gratis wifi
- Gratis parkeren
Dit hotel heeft zeker enkele pluspunten waaronder de prima locatie, de propere kamer en het vriendelijk en behulpzaam personeel. Anderzijds zijn er ook enkele min punten zoals de piepkleine lift. Dit hotel telt negen verdiepen en in het liftje kan je normaal met vier personen (zonder bagage) en nu in coronatijd met twee. Maar ook het personeel moet met zijn materiaal gebruik maken van dit liftje wat zeker s'morgens als de gasten gaan ontbijten of vertrekken voor ongemakken zorgt. Het ontbijt is basic maar wel vers en voldoende. De kamer is netjes net zoals de toch wel kleine badkamer, een douche, een ƩƩn persoonswasbakje en een toilet vind je terug in dit badkamertje. Ook is er geen airco op de kamer wat in de zomer toch voor ongemakken moet zorgen, slapen met het raam open is door de passage van de kusttram om de 15 minuten geen ideale optie.
Onvriendelijke hulp, prijs-kwaliteit veel te hoog!
Nog extra moeten bijbetalen voor straatkant terwijl we dit al betaald hadden bij de boeking.
Ons bewijs deed er niet toe. Eerste en ook ineens laatste keer dat we hier geweest zijn. Geen aanrader
Het was een zeer aangenaam verblijf in dit hotel aan de dijk van Middelkerke
Zeer praktische en propere kamer
Het personeel is zeer behulpzaam en vriendelijk en verdient een dikke pluim
Uitgebreid ontbijtbuffet
Ruime standaard kamer voor 2,ietwat kleine badkamer maar erg praktisch.Deze is wel erg warm,door het gebruik van vloerverwarming.(dus temperatuur valt niet te regelen)Ondanks CORONA,konden wij toch praktisch eten op de kamer.Tafel en stoelen voldoende!!!Ontbijt zeer goed!!!
Het onthaal was super en het personeel in de ontbijtruimte zeer behulpzaam.
Minpuntje=Veel geluiden van buiten(tram)Deuren die dichtvallen en de lift!
toplocatie, je leeft werkelijk op de zeedijk
comfortabele studio met twee televisies, ƩƩn in slaapkamer en ƩƩn in leefruimte
spijtig dat er geen mat is om schoenen af te vegen als je binnenkomt,
ook een borstel met vuilblik om het onvermijdelijke zand op te vegen ware welkom
zeer vriendelijk personeel inclusief kuisploeg