Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
TripAdvisor
Koksijde
Plaatsen
Inbox
Zoeken

“Top keuken - trendy restaurant - vriendelijke bediening”
Beoordeling van NILS

NILS
Geclassificeerd als nr. 1 van 108 Restaurants in Koksijde
Certificaat van uitmuntendheid
Prijsklasse: US$ 28 - US$ 47
Keukens: Frans
Beschrijving: NILS staat voor een eigentijdse en seizoensgebonden keuken, onze kaart is beperkt maar veranderd vaak.
Gegevens restaurant
Beschrijving: NILS staat voor een eigentijdse en seizoensgebonden keuken, onze kaart is beperkt maar veranderd vaak.
14 september 2019 beoordeeld

Een top-restaurant in Koksijde.
Goede herinneringen aan onze zaterdaglunch met familie. Zeer verzorgde en verrassende menu.
Warm onthaal & interieur - comfortabele stoelen - gezellige ronde tafel.
Een aanrader,

Datum van bezoek: juli 2019
Bedank gourmet031
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Schrijf een beoordelingBeoordelingen (113)
Waardering van reizigers
Type reiziger
Tijd van het jaar
Taal

3 - 7 van 113 beoordelingen

13 september 2019 beoordeeld

Mooie zaak en rustig verblijven. Zeer vriendelijke bediening. Moderne, smakelijke keuken. Prijs/kwaliteit= correct.

Datum van bezoek: augustus 2019
Bedank Dirk S
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
29 augustus 2019 beoordeeld

Mooi kader en vriendelijke bediening.Van aperitief tot dessert alles was super lekker. Hier komen we zeker nog eens terug.Was top!

Datum van bezoek: augustus 2019
Bedank BehaegelsK
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
28 augustus 2019 beoordeeld

Als je ooit naar Koksijde gaat, dan mag je er niet vertrekken zonder te genieten van de kookkunsten van Nils. Je komt er steeds met een goed gevoel weer naar buiten. Met de uitgebreide wijnkaart is Nils restaurant volledig top én uitstekende prijs-kwaliteit! Je voelt en smaakt de positieve vibes. Gerechten met hart en ziel klaargemaakt. Volgens mij persoonlijk zijn deze gerechten kunst! Hartelijke bediening van gastvrouw Sofie die bovendien steeds de juiste raad geeft betreft de wijnkeuze.

Datum van bezoek: juli 2019
    • Prijs/kwaliteit
    • Service
    • Eten
Bedank Tonny-Magalie
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
25 augustus 2019 beoordeeld

Deze zaak hadden wij gekozen op basis van de Tripadvisor score en het was een schot in de roos. Wij hebben hier lekker en met klasse gegeten. Tevens was de gastvrouw zeer vriendelijk en gaf onze de nodige info over het eten en de wijnen. Dit is top in Koksijde voor de liefhebbers van vis. We kregen een tweetal kleine hapjes maar deze waren uitstekend van smaak, het was genieten. Wij hebben de avond met voldoening beleefd en komen zeker terug en kunnen dit restaurant alleen maar aanbevelen. Een topper.

Datum van bezoek: augustus 2019
    • Prijs/kwaliteit
    • Service
    • Eten
Bedank Freddy V
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.

Reizigers die NILS bekeken, bekeken ook

Koksijde, West-Vlaanderen
Sint-Idesbald, Koksijde
 
Oostduinkerke, West-Vlaanderen
Oostduinkerke, West-Vlaanderen
 

In NILS geweest? Deel je ervaringen!

Schrijf een beoordeling Foto's toevoegen

Eigenaren: Wat is uw kant van het verhaal?

Bezit of beheert u deze gelegenheid? Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer.

Claim uw vermelding