Expedia.comUS$Ā 149
TravelocityUS$Ā 148
Agoda.comUS$Ā 148
Orbitz.comUS$Ā 148
Beoordeeld op 14 april 2022 via mobiele applicatie

Op het laatste nippertje geboekt. Prima service. Iedereen vriendelijk. Mooie, praktische kamer. Geen lawaai. Prima bed. Heerlijk en uitgebreid ontbijt met veel fruit. Hondvriendelijk hotel. Correcte prijs.

Datum van verblijf: april 2022
Beoordeeld op 20 maart 2022 via mobiele applicatie

Super vriendelijk personeel. Top ontbijt, zeer propere kamers. Ze hebben een aparte parking voor een kleine meerprijs. Lekker gegeten in hun restaurant Mozart. Ik geef zelden 5/5, hier ZEKER waard, deze service maak je zelden mee. Dank jullie wij keren terug

Kamertip: Boek zeker hun restaurant Mozart erbij
Datum van verblijf: maart 2022
Beoordeeld op 15 februari 2022 via mobiele applicatie

Onverwacht valentijns uitstapje … en wat een mooie verrassing ! Prachtige garden kamer met inloopdouche, recent, moderne touch. Zalig bed, mooi terras met zonnetje bij het ontwaken… kraaknet. Super mooie centrale locatie in Koksijde ! En een uitgebreid vers ontbijtbuffet. De allerbeste plaats voor een uitje aan zee !!
NB : We hadden nog een diner in het restaurant (Mozart), super bediening, mooie verse producten … puur genieten ! Zeker to do !

Kamertip: Mss parking reserveren in druk seizoen … alsook het restaurant !
Datum van verblijf: februari 2022
Beoordeeld op 15 november 2021

Alles was perfect. Super goed gelegen, gratis parking vanaf 2 nachten, zeer zeer vriendelijk onthaal, de kamer was schoon en super proper, badkamer super proper, ontbijt zeer lekker met veel keuze (en verse appelsiensap !). De top was de wellness ! fantastisch.
We gaan zeker terug en we geven deze adres door aan vrienden en familie.

Datum van verblijf: november 2021
Beoordeeld op 4 november 2021 via mobiele applicatie

Verblijf in dit hotel was werkelijk fantastisch. Ruime en propere kamer (garden superior). Rustig verblijf. Vriendelijk en correct onthaal. Open badkamer met regendouche. Koffie en thee beschikbaar op de kamer. Heerlijk en erg uitgebreid ontbijtbuffet. Heel veel keuzemogelijkheden. Lekkere verse broodjes, koffiekoekjes, fruit, muesli, beleg, kaas, zalm, en echt nog veel meer. Parking (tegen kleine meerprijs) beschikbaar vlakbij het hotel. Zeker aan te raden voor verblijf in omgeving Koksijde/De Panne.

Datum van verblijf: november 2021