Lekkere mosselen en goede warme frietjes
Lekkere mosselen en goede warme frietjes
Beter als vroeger
Vriendelijke bediening
Zeer net en proper
Als we om 10u komen zijn er soms geen pistolees meer, dan krijgen we zo een heel klein broodje..., soms geen yougourt meer, soms geen hesp meer. Soms moeten ze de ontbijten boxen leeg maken voor ons!! Ze vinden het te laat om nog croissants en pistolees te bakken. Ontbijt is toch tot 11u! Soms krijgen we dan koffie jeton meer om te compenseren.
Er komen nog mensen na ons binnen.
Dat is niet leuk. Waarom met sommige bediensters is er nog en die zijn heel vriendelijk. Bij sommige zuur pruimen is er niets meer. Te lui misschien? We hebben het ontbijt graag. Lekker voor de prijs. In begin dat we kwamen was het zo niet.
Waarom is er zoveel verandering van personeel ? Dat is ook niet leuk. Vandaag problemen met de 2 koffie machine tot bijna 11u?? Een machien al meer dan een week defect?? Toch niet normaal denk ik.
Ik hoop dat hier snel verandering in komt anders komen we niet meer.
Groetjes.
Ooit was het beter. Is het nu door corona, of is het echt achteruitgegaan.
De groentjes, puree uitgedroogd. Vele togen leeg. De zeesteak zijn nu twee kleinere en droog.
Ook de vol au vent, zag eerder rose dan wit vlees uit.
Telkens goede bediening en keuze zoals elk andere lunch garden en bij de meeste gerechten is een bordje met sla en tomaat aan wezig wat ik sommige andere lunch gardens niet tegen kom.
Het enige positieve is dat het personeel zeer hard zijn best doet en zeer vriendelijk is. De halve kip is te hard gekruid, zout en helemaal uitgedroogd door in de warmhoudschaal te liggen. Bij de mosselen moesten er redelijk wat weggegooid worden wegens te klein - slecht. De spaghetti was niet hard genoeg gekookt. Ik heb maar twee medewerkers gezien en denk dat zij hard moesten werken om de boel draaiende te houden. Tot overmaat van ramp was de airco defect en er was een mobiel huurtoestel maar dit was veeeeel te slap om op een hete dag de zonnewarmte en de keukenwarmte te temperen en de grote afvoerbuis van de warmte lag tot buiten maar door een grote deur die open stond... De tijd dat je zeer voordelig aanvaardbaar kon eten ligt toch al wat achter ons.